Все темы

Кто Джек Brooksbank – и вы будете платить за его свадьбы с принцессой Эжени?

Королевская свадьба Перевал ноты Кто Джек Brooksbank – и вы будете платить за его свадьбы с принцессой Эжени?

Бывший менеджер ночного клуба Mahiki было поздравил его с недавней помолвкой – с особым энтузиазмом от герцогини Йоркской Втр 23 января 2018 14.43 МСК Последнее изменение вторник 23 января 2018 15.15 МСК Поделиться на Facebook Поделиться на Twitter Поделиться по электронной почте Посмотреть другие варианты обмена Поделиться на LinkedIn Поделиться в pinterest Поделиться на Google+ Поделиться на whatsapp Поделиться на Посланника Рядом Воспроизведение Видео 1:01 Принцесса Евгения празднует помолвку с Джеком Brooksbank - видео

Имя: Джек Brooksbank.

Возраст: 31.

Внешность: Тим Хороший, Но Туповатый.

Кто он? Он-человек, который только что обручился с Принцесса Евгения Йоркская.

Какая она, снова? Младший.

Не поможет мне. Каштановые волосы, а не красные? Чуть менее веселый, чем другие? Разве это важно?

Хорошая точка зрения. Итак, Эжени занимается. Как они встретились? В Вербье, на каникулы.

Каковы были шансы... Ну, это ничтожество любая хорошая, то, что? Куда он пошел в школу? Стоув.

Первый директор школы стоу сказал в школе, направленной из молодых людей, которые были “приемлемы на танцах и бесценным во время кораблекрушения”. Как молодой Brooksbank померять? Он бывший менеджер ночного клуба Mahiki, кто сейчас продает текилы Casamigos, бренд, который был частью принадлежащего Джордж Клуни.

Золотой педагогические надежды все должны, трубочистами, обратятся в прах. Сейчас, встряхнись. Похоже, он хороший парень. Он и на были вместе семь лет, и, кажется, безумно счастливы о своей помолвке.

- Это все? Я видел корону. Я знаю, как неправильно эти вещи могут идти. “Королева и герцог Эдинбургский очень рады и желаем паре всего наилучшего”.

Это неправдоподобно бескровно. Не волнуйся. Герцогиня Йоркская сделал это в серии твитов.

Никакие фразы в ужас. Действительно. Первый обложил черно-белый портрет пару и читать ...

Я действительно не хочу знать. “Общая объятия добра и радости. Мы любим Джек, и я так рад сын, брат и лучший друг. Евгений-один из лучших людей, которых я знаю, и так вместе это будет чистая гармония”.

Ах, Ферги. Никогда не меняться. На самом деле, это напомнило мне – кто будет платить за эту вечеринку? Это мне? Лучше бы это было не со мной. Свадьба будет оплачиваться в частном порядке, за исключением положений, касающихся безопасности.

Бросив оцеплении вокруг матери невесты, а? Ах, старые-самые лучшие. Они действительно не.

Говорят: “Поздравляем!”

Не говорите: “Джордж – как бы вы себя чувствовали о бросать некоторый спонсорство Casamigos песо наш путь, старина? Дом йорков борцы все вокруг!”

подробнее )

Как звезды поздравили поклонников с Рождеством. Фото

16 ноября Верховная Рада объявила католическое Рождество 25 декабря выходным днем, а 2 мая - рабочим.

При этом, как выяснили "Вести", чиновники могут постепенно смещать акцент с празднования Нового года на Рождество, причем католическое — 25 декабря. Пробный шар в виде выходного уже сделан, и в этом году впервые 25 декабря отметят с размахом на Софийской площади, возле главной елки страны.

А пока чиновники спорят и обсуждают – все католики мира уже вовсю празднуют. Мы уже писали, как отметят праздник в разных регионах страны и что в этот день лучше всего подарить другу. Также "Вести" предлагают подборку поздравлений на словах и в картинках, которые можно начинать рассылать прямо с утра. Католическое Рождество 2017: как звезды поздравили поклонников

Брюс Уиллис, его супруга Эмма Хэминг и их дочки – 5-летняя Мейбл Рей и 3-летняя Эвелин Пен, поздравляют всех с праздником Рождеством теплым рождественским фото.

Риз Уизерспун также решила использовать семейные фото в качестве открыток.

Криштиану Роналду сфотографировался в кругу большой семьи.

Дэвид Бекхэм показал, как его дети беседовали с Санта Клаусом.

Кэтрин Зета-Джонс с мужем Майклом Дугласом и детьми, 17-летним сыном Диланом и 14-летней дочкой Кэри, путешествуют по Азии.

Анатолий Анатолич выложил в Сеть студийное семейное фото с женой Юлей и двумя дочками – 6-летней Алисой и 4-летней Лолитой.

Катя Осадчая сфотографировалась возле праздничной елки.

 

 

подробнее )

Посилення по-іспанськи. ТОП-10 трансферів зими в Прикладі

Феліпе Коутіньйо

Шлях: з Ліверпуля в Барселону

Ціна питання: 160 млн. євро

Сага, що тривала понад півроку, завершилася. Розпочався контракт Коутіньйо з Барселоною, підписаний на п'ять років. Каталонський клуб побив власний рекорд за дорожнечею покупки. Незважаючи на те, що попередній трансферний рекордсмен "блаугранас" Дембеле з моменту переходу до січня зіграв лише в трьох матчах. Левову частку цього часу француз лікувався. Коутіньо, ставши гравцем Барси, теж відразу потрапив в лазарет. Це традиція у каталонців така чи що, або вони занадто незручні літаки надають для перевезення новачків?

Обидва футболіста, щоб опинитися в Іспанії, влаштовували демарш і вимагали відпустити їх на «Камп Ноу». Влітку легенда Ліверпуля Стівен Джеррард прокоментував поведінку Коутіньйо таким чином: «У всьому винна Барселона, представники клубу тиснуть на футболіста і його агентів: "Зараз або ніколи". Він завжди мріяв грати за цю команду, тому панікує, боячись втратити таку можливість».

Складно сказати однозначно, чиєю прерогативою є перехід Коутіньйо. Слабо віриться, що тренер Вальверде вимагав його покупки. Найімовірніше, це напрацювання функціонерів клубу з вищого ешелону влади, а чи вдасться йому вписатися в модель нового энтренадора – покаже час. Вболівальники сподіваються, що бразильцеві вдасться замінити на поле Андреса Іньєсту, коли той покине команду.

Іньїго Мартінес

Шлях: з Реал Сосьєдад в Атлетик

Ціна питання: 32 млн. євро.

Цього переходу не було б, якщо б не бездонний гаманець Мансіті. "Городяни" викупили у Атлетика центрбека Аймерика Лапорта за рекордні для обох клубів 65 млн. євро. "Леви" вкотре довели, що гроші не є для них самоціллю і не відклали всі зароблені на продажу вихованця мільйони для існування в наступні роки, а половину витратили на заміну для нього.

Іньїго Мартінеса колись вела Барселона. Він, як і Лапорт, виділяється не тільки якісною грою у відборі, але і хорошим першим пасом, в тому числі і на далеку відстань. Незважаючи на те, що між клубами з країни басків і їх уболівальниками товариські стосунки, Мартінес чотири роки тому говорив: "Я ніколи не перейду в Атлетик. Не вірю, що вони заплатять 30 мільйонів євро за ворога". І от 26-річний захисник із зарплатою в 5 млн. євро – найбільш високооплачуваний гравець Атлетика. Bienvenido, як мовиться, або ласкаво просимо!

Рохер Мартінес

Шлях: з Цзянсу Сунин у Вільярреал

Ціна питання: оренда з правом викупу за 15 млн. євро.

Ще один трансфер, який міг би і не відбутися, якби не третя сторона. Тут вийшла багатоходівка: китайський клуб Бейцзін Гоань виділив 40 млн. євро якоїсь компанії, вона надала цю суму Седрику Бакамбу і той викупив свій контракт у "Вільярреала". Таким чином, у Китаї вирішили обійти податок на легіонерів і заощадити 34 млн.

В пошуку заміни конголезскому бомбардиру "жовта субмарина" вирушила в Піднебесну і орендувала у Цзянсу Сунин (клуб Алекса Тейшейри) Рохера Мартінеса.

Назвати колумбійця суперрезультативным не можна. Виступаючи в Аргентині, він більше 10 голів за сезон не забивав. А в Китаї відзначився 17-ю в 30 матчах. Але чи є це показником його спроможності як форварда?! У 2016-му Мартінес почав викликатися в збірну Колумбії, проте останній матч у її складі провів у жовтні того ж року. Іспанська преса повідомляє, що Вільярреал виграв конкуренцію за Рохера у міланського Інтера.

Лусіано Вьетто

Шлях: з Реала у Валенсію

Ціна питання: оренда з правом викупу за 15 млн. євро.

Талановитий форвард класно показав себе в дебютному європейському сезоні, коли чотири роки тому перейшов з Расинга Авельянеда в Вільярреал. У футболці "жовтої субмарини" аргентинець забив 12 голів у Примері, хоча виходив в основному складі лише у половині матчів, і був викуплений Атлетіко за 20 млн. євро. За рік в клубі "жовта субмарина" заробила на ньому 14 мільйонів. Але заграти в Мадриді під керівництвом Симеона, у якого Вьетто, до речі, починав у Расингу, у Лусіано не вийшло. Надмірна ігрова дисципліна, виснажливий стиль гри і відсутність права на помилку не дозволили йому вийти на ТОП-рівень.

Оренда в Севілью склалася неоднозначно. Вьетто забив шість голів, але важливою фігурою в команді Сампаоли не став, і в другій половині минулого сезону в стартовому складі вже не виходив. Повернувшись в Атлетіко, аргентинець навіть у заявку потрапляв вкрай рідко. І ось, взимку отримав запрошення від Валенсії, яку тренує Марселіно. Саме у цього энтренадора в Вільярреалі у Вьетто все складалося як не можна краще.

У дебютному матчі Копа дель Рей проти Лас-Пальмас він вистрілив хет-триком і закохав у себе вболівальників "кажанів". Якщо у нього піде гра на "Местальї", немає сумнівів, що «лос че» обов'язково викуплять його влітку – 15 мільйонів цілком підйомна сума для них.

Франсіс Коклен

Шлях: з Арсеналу у Валенсію

Ціна питання: 13.5 млн. євро

Випускник академії "канонірів", на якого Арсен Венгер розраховував як на нового Вієйра, але до такого рівня Франсіс не доріс. В кінці 2016го він говорив, що відданий лондонському клубу і мріє закінчити там кар'єру, в січні 2018го продовжив контракт з Арсеналом, але через кілька днів був проданий Валенсії за 13.5 млн. Працездатний і старанний опорний півзахисник вміє не тільки боротися за м'яч, але і віддати перший пас.

Через проблеми з центральними захисниками новачок дебютував за Валенсію на позиції центрбека, а його команда поступилася "Реалу" (1:4). До 26 років встиг пограти у всіх ТОП-чемпіонатах, крім Серії А – мова про оренді в Лор'ян і Фрайбург. За Арсенал провів 160 матчів у всіх турнірах, 105 з яких – у Прем'єр-лізі. Місце в основі левантійців французу абсолютно не гарантоване, йому доведеться конкурувати з Кондогбия і Парехой, які являють собою досить цікаву і зіграну пару.

Йерри Міна

Шлях: з Палмейрас в Барселону

Ціна питання: 11.8 млн. євро

Перший колумбієць в історії Барселони покликаний замінити поїхав у Китай Хав'єра Маскерано. Міні 23 роки, його зріст 195 сантиметрів, і він буде найвищим гравцем першої команди "блаугранас". З-за такої антропометрії Йерри, названий його мамою в честь миші з мультфільму "Том і Джеррі", починав ігрову кар'єру на позиції воротаря, але мучився в рамці і був переведений у центр оборони. Хамес Родрігес заявив, що Міна здивує всіх і стане одним з кращих захисників світу. Вони разом виступають за збірну Колумбії. Міна провів 9 матчів у складі "кавоманів", забивши 3 голи. Стабільно по кілька голів за сезон він забивав і на клубному рівні як на батьківщині – у футболці Депортіво Пасто та Санте Фе, так і в Бразилії, де він грав за Палмейрас.

У 2015-му новачок Барселони допоміг Санта Фе виграти Копа Судамерікана, а в 2016-му став чемпіоном Бразилії.

Гільєрме Арана

Шлях: з Корінтіанс в Севілью

Ціна питання: 11 млн. євро

У Севільї сподіваються, що вони знайшли нового Дані Алвеса, тільки на лівий фланг захисту. Хлопцеві 20 років, він виступає за молодіжну збірну Бразилії і є дворазовим чемпіоном своєї країни. Стабільно грати в основі Корінтіанса Арана почав в 2017-му, але за короткий час довів, що швидко прогресує і за підсумками сезону потрапив в символічну збірну чемпіонату Бразилії і штату Пауліста. А також зміг привернути до себе увагу не тільки андалусійцев, але і Тоттенхема, Атлетіко і Барселони.

У Севільї йому належить скласти конкуренцію Серхіо Ескудеро. Той у великому порядку, має статус віце-капітана, претендує на виклик у збірну Іспанії, тому молодому бразильцю доведеться постаратися. На це, у контексті продовження його прогресу, і розраховують в команді.

Марк Бартра

Шлях: з Боруссії Дортмунд в Бетіс

Ціна питання: 10.5 млн. євро

Вихованець Ла Масії почав виступ у першій команді Барселони при Гвардіолі, діяв у парі з Пуйолем, і з Піке, але був приречений на статус вічно третього в грі з двома центрбеками. Коли Пуйоль завершив ігрову кар'єру, він став агентом Бартры і супроводжував його перехід в дортмундську Боруссію. "Джмелі" заплатили за іспанця 8 млн. євро. Саме Марк виявився єдиним постраждалим від вибуху бомби біля автобуса "жовто-чорних" напередодні матчу ЛЧ проти Монако.

Бартра провів у Німеччині півтора сезону, але і там не став стабільним гравцем основи. Тим не менш, дортмундці заробили на його продаж 2.5 мільйона. В Бетіс серйозно розраховують на Марка як на футболіста, здатного допомогти команді пробитися в Лігу Європи. "Огірки" чимало пропускають, бо в особі кантерано Ла Масії Кіке Сетьен сподівається знайти надійність в обороні.

Роке Меса

Шлях: з Суонсі в Севілью

Ціна питання: оренда з правом викупу

Меса був одним з кращих опорників Приклади, виступаючи за скромний Лас-Пальмас Кіке Сетьена. Кидалися в очі його впевнені дії в центрі поля, культура пасу і вміння створити баланс у грі своєї команди. Завдяки цим якостям він вважався кандидатом в збірну Іспанії. Коли виникла ймовірність його виклику в "фурію роху", футболіст пообіцяв, що не буде голити вуса, поки не виявиться в збірній. Ось і досі ходить з кумедною рослинністю під носом. Вона стала його фішкою.

Севілья і Атлетіко влітку задумувалися про її покупку, але замість того, щоб піти на підвищення, залишившись в межах рідної країни, Меса прийняв пропозицію далеко не топового клубу АПЛ – Суонсі. Валлійці виклали за нього 12.5 мільйонів євро. Але впоратися з темпом англійського футболу Році не зміг. Він зіграв в 11 матчах Прем'єр-ліги, і тільки у двох з них "лебеді" змогли перемогти. Повернення вусатого опорника в Іспанію напрошувалося, і, мабуть, функціонери Севільї дістали його досьє з архіву. Якщо Методик вдасться якомога швидше повернутися на колишній рівень в Андалусії, можливо в нього і з'явиться привід взятися за бритву.

Сандро

Шлях: з Евертона в Севілью

Ціна питання: оренда

Ще один футболіст, який міг влітку перейти з аутсайдера Приклади в команду тієї ж ліги, але з великими амбіціями, проте вибрав Англію. Севілья та Валенсія готові були викупити його у Малаги після того, як він у минулому сезоні забив 14 голів в Ла Лізі. Але вони намагалися домовитися з «анчоусами» за незначну суму, а Евертон, недовго думаючи, активував його клаусулу в 6 мільйонів.

Вихованець "Барселони" в першій половині сезону виходив на поле у восьми матчах АПЛ і лише тричі – у стартовому складі «ірисок». Не забив жодного гола. Севілья хотіла посилити позицію нападника за рахунок покупки Мічу Батшуайи, але коли угода зірвалася, переключилася на Сандро Раміреса. Сума його трансферу могла скласти 14 мільйонів євро, але поки що клуби домовилися про оренду.

подробнее )

Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут