Спорт

Marca: Неймар зможе покинути ПСЖ в 2019 році

Перший рік у бразильця у ПСЖ вже породив безліч спекуляцій щодо його майбутнього. ЗМІ продовжують відправляти Неймара то назад в Барселону, то в Реал, але, схоже, що трансфер "десятки" парижан стане можливим тільки влітку 2019 року.

Як повідомляє Marca, Неймар залишився розчарований переходом у ПСЖ і хотів би якнайшвидше покинути французький клуб, однак при підписанні контракту він дав обіцянку, що як мінімум два сезону проведе в складі парижан.

За інформацією видання, порушувати дану обіцянку бразилець не має наміру, проте вже влітку 2019 року він може опинитися в іншому клубі.

Раніше нападник Наполі Дріс Мертенс розповів про те, що він міг перейти в Барселону, однак не наважився на трансфер, адже тоді на його позиції в складі "синьо-гранатових" виступав Неймар.

подробнее )

Гайтан може опинитися в Уотфорді

У нинішньому сезоні Гайтан остаточно втратив довіру головного тренера "матрацників" Дієго Сімеоне, відігравши всього 6 матчів в Ла Лізі.

Напередодні чемпіонату світу настільки мала кількість ігрової практики не влаштовує аргентинця, тому він має намір вже в січневе трансферне вікно підшукати собі новий клуб.

Як повідомляє Marca, придбати Гайтана готовий Уотфорд. Наставник команди Марку Сілва дуже зацікавлений у послугах хавбека і вже попросив керівництво "шершнів" організувати трансфер Ніколаса.

Сам Гайтан також не проти перебратися в Уотфорд, так як раніше гравець заявив, що хоче продовжити свою кар'єру в АПЛ.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Гол Віктора Ваньямы — кращий в 26-му турі Прем'єр-ліги за версією українських вболівальників

В голосуванні за кращий гол двадцять шостого туру Прем'єр-ліги українські вболівальники віддали перевагу шикарному дальньому удару півзахисника Тоттенхема Віктора Ваньямы по воротах Ліверпуля. За нього проголосували 42,8% українських уболівальників, які взяли участь в опитуванні. Другим став гол форварда Ліверпуля Мохамеда Салаха в тому ж матчі, що став результатом сольного проходу єгиптянина – 31,2%. Третім став Хосе Іскьердо з Брайтона, який вразив ворота Вест Хема ударом у дальню дев'ятку з кута штрафного майданчика – 19,1%. А замкнули п'ятірку Деріл Янмаат (Уотфорд) – 5,5% і Маріо Лемина (Саутгемптон) – 1,4%.

Пропонуємо вам ще раз згадати п'ятірку найкращих голів 26-го туру першості АПЛ:

Вибір найкращого голу туру Прем'єр-ліги за версією українських вболівальників буде проводитися після кожного туру до закінчення чемпіонату Англії в травні 2018 року.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Тренер Швеції: Ми все ще говоримо про Ібрагімовіча, це неймовірно!

У стиковому поєдинку за вихід на чемпіонат світу-2018 проти Італії Швеція зуміла втримати свої ворота сухими (0:0) і здобула путівку на мундіаль.

У світлі цього досягнення наставник команди Янне Андерсон здивувався питань про Златана Ібрагімовича на післяматчевій прес-конференції.

"Це неймовірно! Златан не грає за Швецію вже півтора роки, а ми все ще говоримо про нього".

"Чорт візьми, нам потрібно говорити про тих чудових футболістів, які зараз є в команді".

"Сьогодні в нашому складі було багато героїв. Я трохи зворушений усім тим, що відбувається, але дуже задоволений результатом".

"Коли Ібрагімович був у команді, ми грали в футбол іншого стилю. Златан – великий чемпіон, але він вирішив завершити міжнародну кар'єру, тому нам довелося адаптуватися до нового стилю", — повідав Андерссон.

Раніше повідомлялося, що чотири кандидатури претендують на посаду головного тренера збірної Італії.

подробнее )

Арана підпише чотирирічний контракт з Севільєю

Двадцятирічного захисника Корінтіанс Гільєрме Арану хотіли бачити у своєму складі Барселона, Атлетико та Інтер, проте сам футболіст вибрав Севілью.

"Я вже підписав контракт з Севільєю на чотири роки. Залишилося дочекатися підпису президента", — сказав Арана.

Ряди Севільї Арана поповнить цієї зими, а його трансфер обійдеться "нервионцам" в 15 мільйонів євро.

Головним конкурентом 20-річного гравця в Севільї стане Серхіо Ескудеро.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Анчелотті розповів про причини свого звільнення з Баварії

Італійський фахівець несподівано покинув пост головного тренера Баварії в ході нинішнього сезону.

Тепер же Анчелотті розповів про свою роботу в Мюнхені і про причини свого звільнення.

"Існували розбіжності щодо моїх методів роботи", — сказав Карло в інтерв'ю La Domenica Sportiva.

"Я роками будував свою філософію, тому міняти її я не збираюся".

"Гравці проводять за 60 матчів у рік, тому мої методи переважно засновані на якості, а не на кількості. Я волію, щоб під час занять футболісти робили швидкісні ривки, багато працювали з м'ячем і відпрацьовували дії в тих чи інших ігрових ситуаціях, а не монотонно бігали всі півтори години".

"Я у футболі вже давно, і за цей час він сильно змінився. Головне в цьому спорті – швидкість. Якщо робити упор на атлетизм, це матиме згубний вплив, особливо коли гравцям належить провести 60 поєдинків за сезон".

"Необхідно раціонально використовувати час і адаптуватися", — підсумував Анчелотті.

Раніше повідомлялося, що Карло Анчелотті може в найближчому майбутньому очолити Мілан.

подробнее )

Вальверде: В парі Барселона — Сельта немає фаворита

В 1/8 фіналу Копа дель Рей Барселона зустрічається з Сельтою. Перший матч пройшов на Балаидосе і завершився нічиєю 1:1.

"Їдемо додому задоволеними, але ми мали всі шанси домогтися кращого результату. По ходу гри були моменти, коли гравці Сельти грали гірше і сідали на захист, а ми в цей час додавали і могли вирішити результат матчу.

Знаємо, який потенціал у Сельти і ясно усвідомлюємо, що Камп Ноу вони приїде грати, а не відбувати номер. Вважаю, що фаворита в нашій парі немає, ми з величезною повагою ставимося до суперника".

Також Вальверде прокоментував повернення на поле півзахисника Усмана Дембеле.

"Це був перший матч за 4 місяці для нього. Прийняли рішення випустити його на позиції форварда і не навантажувати оборонною роботою. Це був його перший крок після тривалої паузи", – сказав Вальверде.

подробнее )

Челсі — Борнмут: ще без Жиру

Челсі: Куртуа – Аспілікуета, Крістенсен, Кехілл – Дзаппакоста, Канте, Бакайоко, Алонсо – Барклі, Азар, Педро

Запасні: Кабальєро, Рюдігер, Ампаду, Дринкуотер, Моузес, Фабрегас, Хадсон-Одои

Борнмут: Беговіч – Френсіс, С. Кук, Аке, Деніелс – Айб, Гослінг, Станіслас, Л. Кук, Фрейзер — Вілсон

Запасні: Боруц, Сімпсон, Серман, Артер, П'ю, Кінг, Мусі

На Football.ua буде доступна текстова трансляція поєдинку.

подробнее )

Обзор киевских спортклубов с бассейнами без хлорки

Посещение фитнес клуба с бассейном поможет быстро получить красивую фигуру без вреда для здоровья. Плавание – один из самых популярных и «щадящих» видов спорта, который за короткое время способен преобразить тело до неузнаваемости.

Топ-5 лучших фитнес-центров

Фитнес в бассейне может быть разным – на выбор спортсменов, как обычное плавание, так и аква-аэробика, аквапилатес, аквайога, акваденс и даже водное поло. Однако всем нам хочется заниматься в воде, не испорченной запахом хлорки, которая зачастую вызывает аллергические покраснения на коже, раздражение, делает волосы тусклыми и ломкими.

Очищение воды хлоркой вредно для человека, особенно, если походы в бассейн регулярны. Именно поэтому лучше записаться в фитнес центр, где плавание будет абсолютно безопасным благодаря новым методам очистки.

бассейн в фитнес-клубе Prand Prix

1. Клуб активного отдыха «Подольский». Водная зона центра позволяет плавать с комфортом и в удовольствие. В распоряжении спортсменов бассейн на 4 дорожки длиной в 25 метров, а очищение здесь проводится с помощью системы озонирования.

2. «5 элемент». Аква зона очищается ультрафиолетовым облучением и озонированием, а для посетителей клуба созданы все условия для занятий спортом и отдыха. Любители релаксации смогут понежиться в джакузи, в то время как аква-аэробика понравится любителям активного времяпрепровождения.

3. СК «Олимпийский стиль». В бассейне, чистоту которого обеспечивает озонирование и ультрафиолет, проводятся различные водные программы. Силовые тренировки, реабилитационное плавание, занятия для будущих мам и малышей проходят под четким руководством грамотных инструкторов.

4. Сеть «Sport Life». В любом из центров сети можно поплавать действительно с удовольствием, не боясь за свою безопасность. Групповые и индивидуальные занятия по аква-аэробике любой направленности, обучение детей разных возрастов и бассейн для грудничков позволят всей семье провести время с пользой.

5. «Гран При». Бассейн клуба, разделенный на функциональные зоны, очищается озонированием, а гидромассаж, мощные противотоки, водопад и гидромассажная ванна выводят водный фитнес в Киеве на новый уровень.

Плавание – идеальный вариант для людей, которые по состоянию здоровья не могут заниматься на тренажерах. Пониженная нагрузка на скелет в воде в сочетании с работой мышц станет отличной заменой «сухопутной» спортивной активности.

подробнее )

Таврія — Маріуполь 0:5 Відео голів та огляд матчу

Таврія – Маріуполь 0:5 Голи: Борячук, 36, 90+3, Танковскій, 53, Коробенко, 73, 83

Таврія: Гурин, Куксенко, Кушнір, Біжко (Єлоєв, 65), Фетисов, Грипу, Тищенко, Логвиненко, Жавко, Соколан, Воронченко (Жиганов, 78).

Маріуполь: Гальчук, Неплях, Тищенко, Білий, Ерікс де Соуза (Насонов, 59), Танковскій, Мішньов (Коробенко, 68), Рудика, Тотовицький (Кирюханцев, 75), Борячук, Кисіль.

Попередження: Грипу – Кисіль

подробнее )

Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут