Спорт

Алексіс Санчес не пройшов тест на допінг

У понеділок, 22 січня, антидопінгове агентство Англійської футбольної асоціації проводило регулярний контроль футболістів Арсеналу, на якому був відсутній Алексіс Санчес, в цей час займався підписанням контракту з "Манчестер Юнайтед". За правилами клуб повинен заздалегідь попередити про можливу відсутність на процедуру допінг-контролю когось із футболістів, але Арсенал цього не зробив.

"Ні клубу, ні Алексису Санчесу абсолютно нічого приховувати, — заявив The Guardian тренер Арсеналу Арсен Венгер. – Я завжди з повною нетерпимістю ставився до допінгу, і всі мої підопічні теж. Алексіс регулярно проходив всі тести, так що він чистий. У понеділок у нього був дуже напружений день, він зі своїм агентом підписував папери в Манчестер Юнайтед, тому фізично не міг бути присутнім на процедурі. Я розумію, що оскільки на той момент Санчес ще числився нашим гравцем, Арсенал повинен був повідомити про його відсутність. Чому цього не сталося – я не знаю".

Зараз Англійська футбольна асоціація не оголосила свого вердикту з даного питання, вивчаючи всі деталі. Якщо причина, по якій Алексіс Санчес не з'явився на допінг-контроль, не буде визнана поважною, футболіста можуть покарати аж до дискваліфікації.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут