Спорт

Марлос: Я дуже поважаю Динамо, але ми знайдемо спосіб виграти Кубок України

Напередодні Шахтар розгромив у Харкові Маріуполь з рахунком 5:1 і вийшов у фінал Кубка України.

"Фонсека прийняв рішення залишити мене на лавці, адже буде дуже важлива гра в суботу. Але я вийшов на поле і намагався показувати свою гру, демонструвати кращі характеристики. Команда знає, як саме я дію, тому початок більше виходити і з'явився властивий нам футбол. У цьому матчі вийшли хлопці, які не так часто виступають, були новачки в стартовому складі. З деякими з них ми збірної, і я щасливий, що "Шахтар" домігся чудової перемоги, а хлопці добре себе проявили", — цитує Марлоса офіційний сайт "гірників".

"Не хотілося відзначитися самому, коли викотив Петряку? Я дуже радий, коли партнери забивають м'ячі. Звичайно, подобається забивати, але коли бачу кого-то в більш вигідному положенні, то віддаю пас. Це природно, адже ми – одна команда. Мені гольові передачі доставляють таке ж задоволення, як і голи".

"Чи можу порівняти Додо з Даріо Срною та Богданом Бутко? Даріо Срна – чудовий футболіст і відмінний людина, наш лідер. Богдан Бутко зараз діє на даній позиції, багато працює і показує хороший футбол. Він мені дуже допомагає на полі, з ним взаємодіяти просто і комфортно. Ми з Богданом чудово розуміємо один одного, до того ж обидва виступаємо в збірній".

"Додо – молодий хлопець, який тільки прийшов в "Шахтар" і провів сьогодні відмінний матч. Треба йому допомагати, щоб він ріс у нашій команді. Всі ми, бразильці, приїхали з зовсім іншої країни, де сповідують інший футбол, але намагалися адаптуватися як можна швидше. У нас вийшло, сподіваюся, що у Додо теж вийде і він буде важливим гравцем".

"Ми переживаємо хороший момент: проводили сильні поєдинки, відмінно показали себе в Лізі чемпіонів. Що стосується Динамо, то вони демонструють стиль, який не цілком комбінується з нашою грою. Ми більше любимо відкритий, атакуючий футбол, де технічні якості можуть вирішити результат, а кияни діють зовсім інакше, бо наше протистояння – це завжди війна, завжди боротьба. Я дуже поважаю Динамо, там виступають великі футболісти, але ми знайдемо спосіб перемогти. Фінал Кубка України – ще один вкрай важливий для нас матч, де буде можливість інвертувати свою гру: те, що не вдалося в минулому поєдинку, зробимо в наступному. Треба завойовувати Кубок. І ми докладемо абсолютно всі зусилля, щоб цього досягти", — резюмував гравець.

Фінал Кубка України, в якому Шахтар зіграє з Динамо, який пройде 9 травня на Дніпро-Арені.

подробнее )

Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут