Спорт

"Манчестер Юнайтед" впевнено обіграв Суонсі

Після перерви на матчі збірних до нас повернувся клубний англійський футбол. В звітному матчі 34-го туру Манчестер Юнайтед приймав Суонсі. Ерік Байї несподівано залишився на лаві запасних, а його місце зайняв Віктор Линделеф. Манкуніанці з дебюту зустрічі заволоділи територіальною перевагою і вже на п'ятій хвилині відкрили рахунок. Джессі Лингард забезпечив м'ячем Алексіса Санчеса в штрафній площі, а той відпасував на Лукаку — Ромелу першим дотиком зупинив м'яч, а другим вразив кут воріт. 1:0.

Буквально через кілька атак Ромелу Лукаку вирвався на ударну позицію і пробив з правої ноги — Фабіанскі виручив команду. А ось на двадцятій хвилині навіть поляк допомогти не зміг. Джессі Лингард протягнув м'яч через центральну зону і проникаючою передачею знайшов Санчеса, а Алексіс впевнено реалізував свій шанс. 2:0. Господарі до перерви створили ще кілька можливостей, але довести рахунок до розгромного так і не вдалося.

Карлуш Карвальял на другий тайм випустив Таммі Абрахама і Тома Керрола, що дещо пожвавило гру "лебедів". Молодий нападник на кінець години гри двічі потривожив Давида Де Хеа, але іспанець показав чудеса реакції і команду врятував. Втім, за кілька хвилин до цього Поль Погба шикарно закинув м'яч на Хуана Мату, але удару іспанця з розвороту не вистачило точності.

В середині другого тайму гості видали активні п'ять хвилин, коли вони навіть мали суттєву перевагу у відсотку володіння м'ячем. Тим не менше, ворота Давида Де Хеа залишилися неприступними. Наприкінці зустрічі темп поєдинку помітно знизився, а Манчестер Юнайтед спокійно довів поєдинок до логічного завершення. Манчестер Юнайтед — Суонсі 2:0

Голи: Лукаку, 5, Санчес, 20. "Манчестер Юнайтед": Де Хеа — Валенсія, Смоллінг, Линделеф, Янг — Матіч, Погба — Мата (Мактоминей, 90+1), Лингард (Еррера, 76), Санчес (Рашфорд, 75) — Лукаку.

подробнее )

Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут