Спорт

Мертенс не допоможе Наполі в поєдинку проти Емполі

Дріс Мертенс не буде включений в заявку Наполі на матч 30-го туру Серії А проти Емполі.

Бельгійський форвард забив один з чотирьох м'ячів Наполі у ворота "Роми", але був замінений на 58-й хвилині з-за пошкодження. Чи зможе він зіграти у 31-му турі проти Дженоа і в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи проти Арсеналу стане відомо пізніше.

М'яч у ворота "Роми" став для Мертенса 78-м в Серії А і дозволив йому зрівнятися з Едінсоном Кавані і вийти на четверте місце в списку бомбардирів Наполі в чемпіонаті.

Матч Емполі — Наполі відбудеться в середу, 3 квітня. Початок о 20:00 за київським часом.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете в Facebook, Instagram і Twitter.

подробнее )

Берами травмувався в матчі з Міланом після жахливого удару в обличчя

Півзахисник Удінезе Валом Берами ризикує пропустити тривалий термін через ушкодження, повідомляє портал Football Italia.

Під час вчорашнього матчу з "Міланом" (1:1) Берами отримав сильний удар по обличчю ногою з боку свого партнера по команді, виносив м'яч. Швейцарський хавбек на мить втратив орієнтацію і впав на спину, пошкодивши при цьому ногу. За попередньою інформацією, 33-річний гравець отримав перелом щиколотки.

Точний характер пошкодження і терміни відновлення центрального півзахисника стануть відомі після медичного обстеження.

У поточному сезоні Берами провів 19 поєдинків у футболці Удінезе, відзначившись одним голом.

Раніше повідомлялося, що півзахисник Мілана Бертолаччі може стати гравцем Удінезе.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете в Facebook, Instagram і Twitter.

подробнее )

Манчестер Сіті мінімально обіграв "Тоттенхем" і вийшов на перше місце

Буквально кілька днів тому Манчестер Сіті і Челсі в драмаичном поєдинку вирішили долю путівки в півфінал Ліги чемпіонів. "Шпори" вийшли переможцем з цієї дуелі, тому Манчестер Сіті відчайдушно прагнув взяти реванш. Було очевидно, що кадровий потенціал "городян" набагато вище, тому дивуватися Гаццаниге і Фойту в старті гостей не коштувало.

З перших хвилин Манчестер Сіті взяв гру під свій контроль, але перший момент виник біля Сона, коли той розгойдав противника в штрафний і пробив у ближній кут — Едерсон виявився готовий. Тим не менше, господарі досить швидко відкрив рахунок - Філ Фоден відправив м'яч у кут воріт з кількох метрів після знижки Агуеро. 1:0.

Втім, команда Маурісіо Почеттіно навіть оком не повела, адже ми бачили такий старт матчу серед тижня. Вже через десять хвилин Крістіан Еріксен вирвався на ударну позицію в чужій штрафній, але переграти Эдерсона в ближньому бою не зміг. Данець сам свій момент не вирішив, а вже через мить вивів Сона один на один, але Ляпорт в підкаті встиг заблокувати удар.

Після цього підопічні Пепа Гвардіоли володіли територіальною перевагою і намагалися збільшити відставання в рахунку. Однак і неприємні новини були в стані "городян" — Кевін Де Брюйне отримав пошкодження і був замінений на Фернандіньо. Наприкінці тайму Сон ще раз розірвав оборону суперника, але пробити Эдерсона не зміг. Відпочивати команди пішли за мінімальної переваги Манчестер Сіті.

"Городяни" досить активно розпочали другу половину гри. Можна згадати удар Агуеро з меж штрафного, коли Тобі підставив ногу, а тому рукою зачепив м'яч — свисток арбітра промовчав. Ігрова ініціатива була на боці "Манчестер Сіті", але довести справу до взяття воріт не вдавалося. Тоттенхем ж чекав свій шанс в контратаці.

До середини другої половини гри гості стали трохи розкриватися, що призвело до небезпечного моменту, коли Лерой Сані знайшов Стерлінга, а той пробивав з кількох метрів — кіпер ногою відбив удар. Команда Почеттіно відповіла активність Моуры, який пішов від двох суперників і пробив, але Едерсон грамотно вибрав позицію і впорався.

Маурісіо Почеттіно провів кілька замін, намагаючись освіжити атаку команди, але особливо небезпечних моментів "шпори" так і не мали. Манчестер Сіті, в свою чергу, грамотно оборонявся і не дозволив противника провести фінальний штурм. Свисток головного арбітра зустрічі зафіксував мінімальну перемогу команди Гвардіоли.

Манчестер Сіті — Тоттенхем 1:0 Гол: Фоден, 5.

Манчестер Сіті: Едерсон – Уокер, Стоунз, Ляпорт, Зінченко – де Брюйне (Фернандіньо, 38), Гюндоган, Фоден – Стерлінг, Агуеро (Сані, 66), Б. Сілва.

Тоттенхем: Гаццанига – Тобі (Льоренте, 78), Санчес, Вертонген – Фойт, Дайер (Ваньяма, 61), Аллі (Роуз, 69), Девіс – Лукас Моура, Сон Хин Хв, Еріксен.

Попередження: Стерлінг — Ваньяма, Вертонген.

подробнее )

Фінал Кубка Шахтар — Інгулець: квитки вже у продажу

Особливий фінал Кубка України сезону 2018/2019 увійде в історію: вперше він пройде в Запоріжжі, і вперше у фіналі візьме участь команда не з вищого дивізіону українського чемпіонату.

Учасниками матчу за головний футбольний трофей країни будуть минулорічний володар Кубка донецький "Шахтар" і головна сенсація цього розіграшу — Інгулець (смт Петрове, Кіровоградська область).

Стань свідком історичного матчу: квитки на фінал найважливішого клубного змагання країни можна вже зараз придбати на сайті ticketsbox.com.

Вартість квитків — від 50 до 300 грн.

Враховуючи досвід, який дозволив забезпечити високий рівень безпеки на матчах національної збірної команди України з футболу, квитки на фінальний матч розіграшу Кубка України будуть іменними.

Процедура придбання квитків.

Умови продажу: • Одна людина може придбати не більше чотирьох квитків. • Для придбання квитків / абонементів необхідно ввести: ПІБ, серію і номер паспорта, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, дату народження та місце проживання всіх осіб, на яких купуються квитки. • У разі, якщо квитки / абонементи купуються на особу віком до 16-ти років, зазначаються дані свідоцтва про народження. • Після здійснення процедури оплати на адресу електронної пошти замовника надійдуть всі іменні електронні квитки для кожної людини окремо. • Квитки обміну та поверненню не підлягають.

У касах стадіону:

• Придбати квитки можна за будь-яким документом, що засвідчує особу. При собі необхідно мати оригінал власного документа та ксерокопію документів інших осіб (не більше трьох), на яких купуються квитки.

УВАГА! Остерігайтеся підробок! З метою захисту квитків на кожному з них нанесена голограма з логотипом Федерації футболу України.

Нагадуємо, що продавати і передавати уболівальникам квитки будь-яким іншим чином заборонено. Квитки обміну та поверненню не підлягають.

Для входу на стадіон при собі потрібно мати документ, що засвідчує особу.

При пошкодженні квитків або виникнення інших проблем з доступом на стадіон просимо звертатися в сервіс-центрів, розташованих на території стадіону.

Також, інформуємо, що кожній команді-фіналісту запропоновано забронювати за собою квоту квитків. Першим етапом у продаж надійдуть квитки на Східну трибуну. Про квитки в інші сектори — будемо інформувати додатково.

Фінал Кубка України-2018/2019 між ФК "Шахтар" і ФК Інгулець розпочнеться о 21.00. Вхід на стадіон буде відкритий з 18:00, а з 19:30 в чаші почнеться концерт. Тому, займайте свої місця на трибунах завчасно і станьте частиною унікального свята футболу!

Додамо, що традиційно фінал Кубка України з футболу підтримує компанія Favorit Sport і страхова компанія "Брокбізнес". Другий рік поспіль підтримує фіналістів Кубка України і вболіває за розвиток українського спорту пивоварня "Уманьпиво".

Також у цьому році до числа партнерів приєдналася запорізька мережа АЗК ZOG і Shebel.

подробнее )

Карпати — Ворскла. Напередодні

Карпати візьмуть на своєму полі Ворсклу в матчі 23-го туру чемпіонату України, який стане першим після розподілу команд на дві шістки.

Карпати — Ворскла

Вівторок, 2 квітня, 17:00, Львів, стадіон Україна. Арбітр — Дмитро Кривушкін (Харків). Пряма трансляція на телеканалі ZIK.

Друга частина цього розіграшу української Прем'єр-ліги стартує матчем між Карпатами і Ворсклою. Обидві команди не змогли пробитися у верхню шістку і тепер будуть змушені задовольнятися боротьбою за збереження прописки в елітному дивізіоні. І якщо Карпати не мали особливих шансів зачепитися за єврокубкову боротьбу, то для Ворскли результати у весняній частині сезону стали великим провалом.

Полтавчани мали хороші шанси продовжити боротьбу в верхній половині таблиці, але не змогли перемогти ні в одному з чотирьох турів після виходу з зимової паузи. "Зелено-білим" було досить перемоги в матчі з Арсеналом-Київ, що є явним аутсайдером нинішнього першості, але і ця задача стала нездійсненною для команди Василя Сачка.

Після цієї невдачі Ворскла вирішила прийняти кардинальні заходи і розлучилася з Сачко, який керував командою протягом майже шести років і досяг з нею найбільших успіхів у новітній історії. Замінив тренера на цьому посту Віталій Косовський, який працював до цього з молодіжною командою. Пониження в класі полтавській команді не загрожує, а тому вона вже зараз може зосередитися на підготовці до наступного сезону. Звичайно, якщо цьому не завадять фінансові труднощі і невирішені питання з погашенням заборгованостей перед футболістами.

Карпати хоч і заявляли про єврокубкові амбіції, але по-справжньому на потрапляння у Топ-6 не претендували. Львів'яни, до того ж, не гарантували збереження місця в елітному дивізіоні і покинули зону вильоту лише в минулому турі завдяки невдачі Олімпіка.

Паузу у чемпіонаті підопічні Фабрі Гонсалеса заповнили спарингом з Нивою, в якому випробували молодь і найближчий резерв. Участь у матчі взяв захисник Андрій Нестеров, який відновився після травми і вперше в цьому сезоні вийшов на поле. Однак у зустрічі з Ворсклою господарі не зможуть розраховувати на нападника Франциско Ді Франко, який відбуває дискваліфікацію.

Цікаві факти:

Ворскла не перемагала в останніх 6 матчах.

Карпати провели 9 домашніх поєдинків без перемог.

Ворскла забила 18 голів у нинішній першості України. Менше забили лише аутсайдери Чорноморець " і " Арсенал-Київ – по 12.

Карпати пропустили в першій частині чемпіонату 37 голів. Більше лише у Арсеналу-Київ – 42.  

подробнее )

Динамо вчинила камбек в матчі проти Зорі

У другому матчі ігрового дня в УПЛ луганська Зоря приймала київське Динамо, якому принизливо поступилася в попередньому протистоянні команд і тепер жадала реваншу. Атака гостей отримала підсилення в особі Вербича, який повністю відновився під час міжнародної паузи і був готовий зіграти з перших хвилин, але його поява не особливо вплинула на гру команди попереду, адже ігровою перевагою володіли господарі, які проводили багато часу на чужій половині поля, одним з найбільш активний був Максим Луньов, який раз за разом залишав опонентів не у справ і завантажував м'яч у штрафну.

В одному з епізодів Луньов прострілив точно під удар Хомченовскому, який пробив під поперечину, але Бойко зіграв надійно, перевівши м'яч на кутовий. Трохи пізніше луганчани отримали чудову можливість забити, заробивши небезпечний штрафний, але Білий не зумів завдати влучного прямий удар. Через кілька хвилин захисник виправився, оформивши красивий асп – Білий "ножицями" відправив м'яч під удар Караваєву, а капітан Зорі пробив повз Бойка – 1:0.

Забитий гол не заспокоїв підопічних Юрія Вернидуба, які продовжили багато володіти м'ячем, розраховуючи розвинути свій успіх. Під завісу першої 45-хвилинки забивати міг Будковський, пробивши головою після подачі кутового, але Бойко знову був надійний і перевів м'яч на кутовий. Що стосується Динамо, то воно толком нічого не створило в першій половині зустрічі, відправившись відпочивати справедливо поступаючись у рахунку.

Друга половина зустрічі вийшла куди жвавіше першої, Хацкевич зробив одразу дві заміни після перерви, випустивши Гармаша і Сидклея, а Динамо стало багато володіти м'ячем, але бадьорий початок тайму було затьмарене видаленням Кадара за дві жовті картки. Господарі тут же використали чисельну більшість — Бойко відбив м'яч перед собою після удару Силаса зі штрафного, а Білий добив його у ворота — 2:0.

Могло здатися, що інтрига у звітному поєдинку померла і гості не зможуть врятуватися вдесятьох, але не тут то було. Вже через чотири хвилини після голу Білого кияни скоротили відставання в рахунку — Циганков протягнув м'яч і вивів Буяльського на ударну позицію, а Віталій пробив точно у ближній кут — 1:2. Після цього Динамо продовжувало багато володіти м'ячем на чужій половині поля і досить швидко забили ще один гол, відновивши паритет — Циганков відправив м'яч у сітку приголомшливим прямим ударом зі штрафного — 2:2.

Після другого пропущеного голу луганчани виглядали розгубленими і дозволяли суперникові контролювати хід гри, що незабаром обернулося ще однією катастрофою для господарів — головний арбітр вирівняв склади, видаливши Білого з поля за фол останньої надії. Це подія окрилило команду Хацкевича, яка була рішуче налаштована вийти вперед, чинячи тиск на чужу штрафну, що згодом принесло свої плоди — на 81-й хвилині Чечер зіграв рукою у штрафному майданчику, за що був призначений пенальті, який реалізував Циганков, оформивши дубль — 2:3.

У час, що залишився до фінального свистка гості повністю контролювали хід гри, багато володіючи м'ячем, а Зоря виглядала дуже втомленою і просто не встигала за своїм суперником, який спокійно довів матч до логічного завершення. Команди провели приголомшливий за напруженням пристрастей поєдинок, який завершився ефектним камбеком "Динамо", що стартував у другій частині чемпіонату з перемоги, а Зорі слід кусати лікті за програний матч, який міг стати для луганчан цілком успішним.

Зоря — Динамо 2:3 Голи: Караваєв, 32, Білий, 54 — Буяльський, 58, Циганков, 63, 82 (з пенальті)

Зоря: Махарадзе — Караваєв, Білий, Литвин, Чеберко — Козаків, Сілас (Нортон, 60) — Луньов, Кабаев (Чечер, 71), Хомченовський — Будковський (Іванович, 77)

Динамо: Бойко — Кендзьора, Кадар, Шабанов, Миколенко — Шепелєв, Буяльський (Сидорчук, 90+4) — Циганков, Шапаренко (Гармаш, 46), Вербич — Русин (Сидклей, 46)

Попередження: Сілас, Будковський, Луньов, Кабаев, Білий, Чечер — Шапаренко, Кадар, Кендзьора, Буяльський, Вербич

Вилучення: Білий, 69 (фол останньої надії) — Кадар, 54 (друга жовта картка)

подробнее )

Неймовірний "сухий лист" у матчі Ліон — Челсі жіночої Ліги чемпіонів

Відбувся перший поєдинок півфіналу жіночої Ліги чемпіонів, в якому "Ліон" приймав Челсі.

На 38 хвилині зустрічі полузащитнице "ткачів" Дженніфер Марожан вдався "сухий лист", який подвоїв перевагу господарів. Втім, гол зарахували на партнерку Марожан — полузащитницу Анрі Амандін.

До речі, матч завершився перемогою "Ліона" з рахунком 2:1.

подробнее )

Ніл Уорнок: АПЛ — найкраща ліга світу, і в ній гірші судді у світі

В рамках 32-го туру чемпіонату Англії лондонський Челсі в черговий раз здобув вольову перемогу над Кардифффом. При цьому, перший гол був забитий з явного офсайду.

"Я збентежений, ми дуже багато віддали сил в цій грі, ми могли б виграти. Це той випадок, коли ти програєш, але це не має нічого спільного з твоєю грою. В матчах проти великих команд у нас повинен бути VAR. Гол Аспілікуети, він насправді був не тим, яким Челсі зрівняв рахунок, а тим, яким вони виграли матч. Якщо ти не можеш побачити офсайд, я не знаю, чому ти судиш. Я можу згадати два пенальті, які ми повинні були отримати, і червону картку гравцеві "Челсі", — наводить слова Уорнока BBC.

"АПЛ — найкраща ліга у світі, але, ймовірно, з найгіршими суддями в світі на даний момент. Що я можу сказати про своїх хлопцях? Вони були прекрасні", — додав Уорнок.

подробнее )

Мессі встановив рекорд за кількістю перемог в Ла Лізі

Після перемоги Барселони над Атлетіко Ліонель Мессі вийшов на чисте перше місце за кількістю виграних матчів в іспанській першості — 335.

Далі в списку найбільш котрі здобували перемоги в іспанській Чи Лізі йдуть Ікер Касільяс (334), Андоні Субисаретта (333), Рауль Гонсалес (324) і Хаві Ернандес (322).

Мессі дебютував в Ла Лізі в сезоні-2004/2005 і з тих пір зіграв в чемпіонаті Іспанії 447 матчів, в яких забив 416 м'ячів.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете в Facebook, Instagram і Twitter.

подробнее )

Ляказетт: Хочемо виграти Лігу Європи

Олександр Ляказетт розраховує завершити сезон з трофеєм.

"Ми погано грали в неділю проти Евертона. Ми не зробили те, про що просив нас тренер. Ми хочемо виграти цей трофей, і ми впевнені в своїх силах".

"У минулому сезоні нам не вдалося пробитися у фінал. У цьому сезоні хочемо пройти весь шлях до кінця. Знаємо, що зараз граємо вдома краще, ніж коли-небудь", — наводить слова Александра Ляказетта офіційний сайт УЄФА.

У Прем'єр-лізі цього сезону француз забив 13 м'ячів, а в цій Лізі Європи відзначився лише одного разу.

Матч Арсенал — Наполі відбудеться 11 квітня о 22:00. Football.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

подробнее )

Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут