Спорт

Ньюкасл — Лестер 2:3 Відео голів та огляд матчу

Лестер на виїзді зумів здолати Ньюкасл.

Ньюкасл – Лестер 2:3 Голи: Хоселу, 4, Гейл, 73 – Марез, 20, Грей, 60, Перес, 86 (автогол)

Ньюкасл: Дарлоу, Лежень, Кларк, Манкильо, Йедлин, Хейден, Рітчі (Амсу, 64), Мерино, Мерфі (Перес, 71), Хоселу (Мітровіч, 88), Гейл

Лестер: Шмейхель, Морган, Чилуэлл, Сімпсон, Магуайр, Іборра, Ндиди, Грей (Окадзакі, 73), Марез (Фукс, 89), Олбрайтон, Варді (Ulloa, 90)

Попередження: Грей, Хейден, Лежен.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Олімпік визначив кращого гравця 2017 року

Представники донецького Олімпіка у соціальних мережах провели голосування між своїми вболівальниками на предмет того, хто ж проявив себе краще за інших в складі клубу завершується в 2017 році.

Більшість голосів отримав основний страж воріт "олімпійців" — Заура Махарадзе. Його підтримали 32% голосуючих.

Друге місце в голосуванні посів найкращий бомбардир Олімпіка в 2017 році Моху, кандидатуру марокканця підтримали 25,7% уболівальників. Почесне третє місце залишилося за Эммерсоном, захисник набрав 18,5% голосів.

подробнее )

Мойес: Вест Хем покарає Масуаку за "огидну" червону картку

У поєдинку Кубка Англії Віган завдав Вест Хему поразка з рахунком 2:0 і вибив лондонців з турніру.

Однією з причин такого результату стало вилучення на 46 хвилині поєдинку захисника "молотобійців" Артура Масуаку за плювок в суперника.

За підсумками матчу наставник "Вест Хема" Девід Мойес залишився дуже незадоволений діями свого бека.

"Це було жахливо", — сказав Мойес.

"Масуаку заслуговує всіх тих покарань, які він отримає. У тому числі покарань від нас".

"Це неприйнятно", — завершив коуч.

Зазначимо, що у складі Вігана дублем відзначився герой однієї з найпопулярніших фанатських пісень на Євро-2016 – північноірландський форвард Уїлл Григг.

подробнее )

Роналду має намір покинути "Реал" через невиконаних обіцянок Переса

Як повідомляє AS, португальський нападник "пригнічений" і відчуває себе обдуреним президентом "королівського клубу" Флорентіно Пересом. Він обіцяв Роналду, що переподпишет з ним контракт на покращених умовах, але так і не дотримав свого слова.

Повідомляється, що Перес обіцяв Роналду оновлений контракт після перемоги в Лізі чемпіонів 2016/17, однак цього так і не сталося, хоча сам гравець і натякав на це.

Тепер Роналду має намір покинути клуб і повернутися в Манчестер Юнайтед. Про це нападник навіть повідомив кільком товаришам по команді.

Зазначимо, що Роналду не входить до списку найбільш високооплачуваних гравців світу та його зарплата істотно менше тієї, яку отримує Лео Мессі у Барселоні, а також Неймар в ПСЖ.

подробнее )

Алексіс Санчес не пройшов тест на допінг

У понеділок, 22 січня, антидопінгове агентство Англійської футбольної асоціації проводило регулярний контроль футболістів Арсеналу, на якому був відсутній Алексіс Санчес, в цей час займався підписанням контракту з "Манчестер Юнайтед". За правилами клуб повинен заздалегідь попередити про можливу відсутність на процедуру допінг-контролю когось із футболістів, але Арсенал цього не зробив.

"Ні клубу, ні Алексису Санчесу абсолютно нічого приховувати, — заявив The Guardian тренер Арсеналу Арсен Венгер. – Я завжди з повною нетерпимістю ставився до допінгу, і всі мої підопічні теж. Алексіс регулярно проходив всі тести, так що він чистий. У понеділок у нього був дуже напружений день, він зі своїм агентом підписував папери в Манчестер Юнайтед, тому фізично не міг бути присутнім на процедурі. Я розумію, що оскільки на той момент Санчес ще числився нашим гравцем, Арсенал повинен був повідомити про його відсутність. Чому цього не сталося – я не знаю".

Зараз Англійська футбольна асоціація не оголосила свого вердикту з даного питання, вивчаючи всі деталі. Якщо причина, по якій Алексіс Санчес не з'явився на допінг-контроль, не буде визнана поважною, футболіста можуть покарати аж до дискваліфікації.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Сельта здобула вольову перемогу над Лас-Пальмасом

Сельта пропустила першою, але в підсумку взяла три очки в домашньому матчі Ла Ліги проти Лас-Пальмаса.

Сельта — Лас-Пальмас 2:1 Голи: Хонни, 62, Ернандес, 89 — Експозіто, 53

Сельта: Бланко — Мальо, Ронкалья, С. Гомес, Хонни — Радоя (Мендес, 60), Лоботка, Ернандес — Аспас, М. Гомес (Бойє, 90+3), Мор (Сісто, 74)

Лас-Пальмас: Чичисола — Мічел, Гальвес, Наварро, Агиррегарай — Аквілані (Начо, 69), Гомес — Халіловіч (Толедо, 84), Этебо, Тана — Експозіто

Попередження: Лоботка — Аквілані, Наварро

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш новий канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Офіційно: Шахтар підписав Додо

Раніше в пресі з'явилася інформація, що донецький Шахтар має намір підписати 19-річного правого захисника Коритиби Додо. Окрім "гірників", гравцем цікавилася Бенфіка.

У п'ятницю, 8-го грудня, генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін повідомив про підписання правого захисника Додо.

Раніше повідомлялося, що футболіст Коритиби обійдеться донеччанам в 2 мільйони євро.

Додо дебютував за Корітібу в минулому сезоні провів за неї з тих пір 53 поєдинку.

подробнее )

Манчестер Юнайтед втратив перемогу над Лестером

Звіт про матч читайте пізніше на нашому сайті. Лестер — "Манчестер Юнайтед" 2:2

Голи: Варді, 27, Магуайр, 90+4 — Мата, 40, 60

Лестер: Шмайхель — Сімпсон (Амарти, 57), Магуайр, Морган, Фукс — Іборра (Оказакі, 67), Ндиди — Марез, Грей (Чилвелл, 80), Олбрайтон — Варді

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа — Линделеф, Джонс, Смоллінг, Янг — Матіч, Погба — Мартіаль, (Рашфорд, 73), Лингард (Еррера, 76), Мата (Мхітарян, 83) — Лукаку

Попередження: Олбрайтон, Амарти, Марез — Линделеф, Матіч.

Вилучення: Амарти, 73 (друга жовта картка)

подробнее )

Манчестер Юнайтед — Хаддерсфілд. Напередодні

Манчестер Юнайтед — Хаддерсфілд Субота, 17:00, Манчестер, Олд Траффорд. Пряма трансляція на телеканалі Футбол 1.

Орієнтовні склади:

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа – Валенсія, Линделеф, Рохо, Шоу – Матіч, Погба – Мата, Лингард, Санчес – Лукаку.

Хаддерсфілд: Лессль – Сміт, Занка, Шиндлер, Мелоун – Хогг, Муй – Інс, Прітчард, ван ла Парра – Депуатр.

Не зіграють: Байї, Ібрагімович, Блінд, Феллаїні – Станкович, Качунга.

Під питанням: ... – Крейни, Вільямс.

Бомбардири: Лукаку, 11 – Депуатр, 5.

Суддя: Стюарт Атвелл.

У першому колі Юнайтед сенсаційно поступився Хаддерсфилду на виїзді, але не тільки жага помсти і рідні трибуни гнатимуть "червоних дияволів" вперед. У минулому турі вони боляче поступилися на виїзді Тоттенхему, змусивши Жозе Моуріньо говорити про боротьбу за друге місце. Ліверпуль і Челсі відстають лише на 3 бали, але що куди гірше – йде п'ятим Тоттенхем має лише, а 5 балів менше. Найменша втрата концентрації – і можна опинитися поза Ліги чемпіонів, що зовсім не входить у плани Моуріньо і компанії.

Цікаві факти:

- Хаддерсфілд може стати першим в сезоні 1986/87 новачком еліти, двічі обіграв МЮ в одному чемпіонаті. Тоді таке вдалося Вімблдону.

- Юнайтед " не програвав у двох матчах Прем'єр-ліги поспіль з травня 2017.

- Хаддерсфілд не виграє в останніх 7 виїзних поєдинках.

Тренери кажуть:

Жозе Моуріньо, Манчестер Юнайтед: "Ми намагаємося виграти щось в цьому сезоні, а якщо не вийде – постараємося бути сильнішим у наступному".

Давид Вагнер, Хаддерсфілд: "Матч проти" МЮ " на нашому стадіоні був прикладом того, коли все склалося на користь Хаддерсфилда. Потрібно вірити і зробити все, щоб і з цього поєдинку щось витягти". прогноз 1:0

подробнее )

Естерсунд — Зоря: онлайн-трансляція розпочнеться о 19:45

В рамках 5 туру групового етапу Ліги Європи Металіст на виїзді битиметься з Эстерсундом.

У разі перемоги української команди, вона гарантує собі місце в 1/16 Ліги Європи.

Поєдинок в Естерсунді розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Текстова онлайн-трансляція на Football.ua стартує о 19:50.

Також ви можете слідкувати за поєдинком на каналі Футбол 1.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.

подробнее )

Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут