Hotel Beverly Park & Spa (Іспанія, Бланес): опис номерів, сервіс, відгуки


Опубликованно 05.10.2017 10:10

Hotel Beverly Park & Spa (Іспанія, Бланес): опис номерів, сервіс, відгуки

Blanes – улюблений росіянами курорт, розташований на сході Іспанії. Від галасливої Барселони він вилучений всього на шістдесят кілометрів.Метеорологічна зведення

Населений пункт знаходиться в зоні середземноморського клімату. Погода в Бланесе відрізняється м'якими зимами. Стовпчик термометра в січні майже ніколи не опускається нижче позначки 10 °С.

Сезон купання відкривається в перших числах червня і закінчується в середині жовтня. Влітку температура повітря становить 28 °С. В серпні дуже жарко. При цьому ночі не дарують довгоочікуваної прохолоди. Після заходу сонця за вікном буває задушливо. Порятунок приносить вологий бриз. У червні вода прогрівається до + 21 °С, у липні – 24 °С, а у серпні – 25 °С.

Влітку погоду в Бланесе нерідко затьмарюють затяжні і зливові дощі. За місяць випадає 25 міліметрів опадів. У липні і серпні це значення набагато менше, всього 17. Середня швидкість вітру в ці дні – 3 метра в секунду. Число хмарних днів не перевищує 4. Довжина світлового дня варіюється в діапазоні 10-12 годин.Географія та економіка регіону

Місто входить в курортну область Коста-Брава і займає її південну частину. Скеля Са-Паломера ділить поселення на два великих райони. Один майже повністю належить туристам і забудований багатоповерховими готельними комплексами. Тут зосереджені фешенебельні магазини, ресторани і кафе, бутіки, торговельні та розважальні центри.

Північ – це спальні квартали, в яких проживають місцеві. Населення – 40 000 осіб. У високий сезон ця цифра збільшується в кілька разів. Недалеко від муніципалітету працює текстильна фабрика, діє комбінат з переробки продукції сільського господарства. Функціонує порт, процвітає риболовля.

Знакові пам'ятки регіону – замок Сан-Хуан, руїни фортеці виконтов Кабрера, фонтан в готичному стилі, базиліка імені святої Барбари.Умови проживання

Встановлене готелем «Беверлі Парк Бланес» час прибуття знаходиться в діапазоні 14-22 годин. Залишити готель рекомендується до 11 ранку. При оформленні номера потрібно буде представити наступне:дійсний закордонний паспорт або інший документ з фотографією, який засвідчує особу;кредитна картка;готівкові грошові кошти.

Самостійна реєстрація можлива, якщо вік гостя перевищує 18 років. Застава вноситься на місці будь-яким зручним способом. Розміщення туристів з домашніми улюбленцями не практикується. Усім відвідувачам Beverly Park Hotel & SPA доступне високошвидкісне Wi-Fi-підключення до мережі інтернет. Автомобільна парковка не передбачена. На території комплексу куріння заборонено.

У розпорядженні юних мандрівників ігрова кімната та професійна команда аніматорів, дитячий басейн з гірками і вертушками.Опис номерів Beverly Park Hotel & SPA

Готель здійснює розміщення в номерах різного рівня комфортабельності:suite;стандартний;superior;сімейний.

Площа апартаментів Beverly Park Hotel & SPA складає 35 квадратних метрів. У 2014 році вони були повністю відреставровані. Всередині кімнати встановлений безшумний кондиціонер. Функціонує система опалення, телевізор, підключений до супутникового ТБ. Доступ до сейфа можливий після внесення додаткової плати.

Стандартні двомісні кімнати володіють всім необхідним для безпечного і невимушеного відпочинку сімей з маленькими дітьми і для молодих пар. Російські туристи вибирають саме ці бюджетні і недорогі варіанти у Beverly Park Hotel & SPA. У номері міні-бар, вихід на терасу або балкон, фен, банні та туалетні приналежності. Загальна площа – 16 квадратів.

Superior займає 23 м2. Він просторіше, а його оформлення витримане в світлій гаммі. Сімейний складається з вітальні та спальні. Він знаходиться трохи осторонь від основного корпусу. Час в дорозі не перевищує п'ятнадцяти хвилин ходьби. Постояльці можуть користуватися розкладним диваном, м'якими меблями та двома лоджіями.Гастрономія

Мандрівникам, які зупиняються в Beverly Park Hotel & SPA, харчування пропонують за програмою «Все включено». Працює шведський стіл ресторану. Відвідувачів розважають ранковим кулінарним поданням Cooking Show. В меню страви національної кухні комбінуються з міжнародними та європейськими рецептами.

Наші співвітчизники захоплено відгукуються про тематичні вечері, які не обходяться без запеченого на вугіллі м'яса, пряних соусів і традиційних іспанських гарнірів з ловлення овочів. Оформлення бару Beverly Park Hotel & SPA захоплює стилем і показною розкішшю. У ньому подають каву і чай, безалкогольні коктейлі, смузі і соки. Кухарі закусочної балують свіжою випічкою, пирогами та печивом.

Дітей пригощають морозивом з фруктовими сиропами, солодощами, газованими напоями. Готують салати зі свіжих овочів. Передбачена дієта для алергіків.Обслуговування

Персонал готелю завжди енергійний і привітний. Іспанці – люди усміхнені і привітні. У вартість проживання входять стандартні послуги:прибирання в номерах;зміна постільної білизни;прання рушників.

Судячи з розповідей мандрівників, лазневі приналежності приносять на вимогу. Для цього їх необхідно кинути на підлогу, тоді під час чергового обходу покоївка принесе нові. Пил протирають щодня. Миють підлоги, килимові покриття пилососять. Сантехніка справна. Поломки усувають в найкоротші терміни. Досить заявити про проблему співробітникам стійки рецепції.

Претензій до чистоти в загальних зонах немає. З особливим завзяттям садівники стежать за клумбами, квітниками і садом. Тропічна флора буквально кишить зеленню. Рослинність всюди. Нею повиті альтанки, ротонди і балкони. Всі речі містяться в порядку.Розваги та відпочинок

Готель займає нішу сімейних готелів. Вона орієнтована на розміщення дітей та їх батьків. Тому анімаційна команда представлена досвідченими інструкторами, талановитими танцюристами і співаками. Вечорами влаштовують дискотеки та тематичні вечори. Вечері в ресторанах супроводжує жива музика.

Вдень постояльців розважають тренуваннями з гімнастики, волейболу, водної аеробіки. Ранок починається з бадьорою і динамічною зарядки. Проте варто пам'ятати, що розважальна програма починається з першого червня. А ось в кінці травня в готелі не так шумно. Кожен бажаючий має можливість безкоштовно пограти в настільний теніс. Відкриті корти і тренажерний зал.

Регулярно проводяться футбольні турніри та командні змагання. Для тих, хто дбає не тільки про свою фізичну форму, але і про красу, працює СПА-центр. Сеанси масажу та інші процедури у ньому платні. Мандрівники відзначають сучасне і нове обладнання комплексу. В середньому одне відвідування обходиться в десять євро.Водні атракціони

Beverly Park Hotel & SPA має в розпорядженні великим басейном. Він знаходиться в оточенні зелених насаджень. По всьому периметру чаші встановлені лежаки з регульованою спинкою і м'якими матрацами. У темний час доби включається ненав'язлива підсвічування. Напої та легкі закуски офіціанти приносять прямо до води.

Тут же розташована дитяча аквазона з гірками та атракціонами. Вони функціонують тільки в теплу пору року. В Beverly Park Hotel & SPA сервіс працює цілорічно. У ньому є джакузі, турецька і фінська парні.Берегова лінія

Пляж, який знаходиться в муніципалітеті, захоплює своєю протяжністю. Він встелена дрібним піском. Подекуди зустрічається галька невеликого розміру. Середземне море в цій частині Іспанії дивно чисте і прозоре. Найближча рекреаційна зона знаходиться в ста п'ятдесяти метрах від території готелю «Беверлі Парк» (Blanes). Вона займає затишну, закриту від вітру бухту.

Вартість оренди комплекту, в який входять шезлонг і парасолька, – 4 євро. Пляж відкритий для всіх відвідувачів. На ньому відпочивають місцеві жителі і приїжджі. Той, хто не бажає оплачувати інвентар, розстеляє звичайний рушник або простирадло.

В середині літа біля моря завжди гамірно і багатолюдно. Катають на «бананах» і «таблетках». Виступають вуличні музиканти. На узбережжі зосереджені кафе і закусочні. У них торгують прохолодними напоями, морозивом та бутербродами.Додатковий сервіс

Крім включених у вартість проживання опцій, Beverly Park Hotel & SPA 4* (Іспанія) реалізує широкий спектр супутніх послуг:столи та обладнання для гри в більярд;пральня;прийом спеціалістів СПА-центру.

Персонал володіє французькою, іспанською, англійською, німецькою та каталонським мовами. Стійка реєстрації працює в цілодобовому режимі. Є ліфт. У холодну пору року включається опалення.

Дітей розміщують будь-якого віку. До оплати приймаються готівкові грошові кошти, банківські картки, підключені до систем MasterCard, Visa. При необхідності надається російськомовний гід або супроводжуючий. Замовлення екскурсій та оглядових програм здійснюється на місці. В готелі проживають європейці, американці, росіяни, вихідці з країн колишнього СНД.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут