Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi 5* (ОАЕ, Абу Дабі): опис, відгуки


Опубликованно 06.10.2017 10:00

Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi 5* (ОАЕ, Абу Дабі): опис, відгуки

Об'єднані Арабські Емірати - країна, яка щорічно привертає тисячі туристів з Росії на свої простори. Один з головних курортів цієї держави - мегаполіс Абу-Дабі, де протягом усього року вирує курортна життя.

Що приваблює туристів в цих краях? Насамперед, мандрівникам подобається погода в Абу-Дабі. Тут протягом усього року панує спекотне літо і практично кожен день світить яскраве сонце. Завдяки цьому температура води тут тримається біля позначки 23 градуси в зимовий час і близько 30-31°С - у літній період.

Прямуючи в Об'єднані Арабські Емірати, слід пам'ятати про різницю в часі в Абу-Дабі і Москві - вона невелика і становить одну годину.

Практично вся територія цього мегаполісу зайнята розкішними готелями, серед яких один краше іншого. Так як же вибрати найбільш підходяще для себе місце відпочинку? Для того щоб прийняти максимально вірне рішення, слід звернутися в туристичне агентство, в якому професіонали підкажуть, де краще відпочивати в ОАЕ. Варіантів кращих готелів неодмінно представлять величезна кількість.

Багато оператори пропонують туристам відпочинок в одному з найкомфортабельніших і гарних готелів сучасності, назва якого - Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi. Про нього більш докладно далі.

Місце розташування

Це місце для відпочинку розташовується в самому центрі найбільшого мегаполісу. В його околицях можна зустріти величезну кількість розваг на будь-який смак, які розраховані на різні вікові категорії. Недалеко від цього місця також знаходиться найрозкішніша набережна - Корніш, яка омивається водами Перської затоки. З іншого боку, готель Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi 5* (ОАЕ) знаходиться по сусідству з найбільшим діловим центром мегаполісу, що робить її надзвичайно популярною серед представників еліти бізнесу.

На відносно невеликій відстані від даного місця відпочинку (35 км) знаходиться великий міжнародний аеропорт, який спочатку прибувають всі туристи.

Номери

У розкішному 16-поверховому будинку готелю увазі постояльців надаються 305 номерів підвищеного рівня комфортності. Кожен з них оформлений в класичному стилі, в деталях інтер'єру переважає обробка з дорогих матеріалів. Всі представлені апартаменти діляться на декілька категорій: "Люкс", "Клуб", а також "Прем'єр". У кожному з них встановлена індивідуальна система кондиціонування, яка дозволяє підтримувати в номері бажані температурні умови, незалежно від погоди на вулиці. Також тут є персональні ванні кімнати, у яких підлога встелена мармуром, а з сантехніки є раковина, ванна з джакузі, душова, санвузол, біде і кілька тумб для зберігання банного приладдя.

"Делюкс"

Апартаменти такої категорії є однокімнатні номери, площа яких складає 35 м2. На території Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi налічується 196 номерів "Люкс".

У кожному з них встановлено велике двоспальне ліжко, вистелена дорогим ортопедичним матрацом, а також одна додаткова односпальне. Крім цього, тут встановлений стандартний меблевий набір у вигляді тумб для зберігання різних речей та одягу. В апартаментах є зона для роботи, в якій знаходиться письмовий стіл, виконаний з дорогої породи дерева, а також стілець.

Що стосується електроніки, то гості можуть переглядати супутникові передачі з плазмового екрану, який є в номері. При бажанні туристи мають можливість користуватись сейфом, телефоном, а також електричним чайником. На платній основі можна використовувати міні-бар.

"Клуб"

Апартаменти категорії "Клуб" розташовуються на верхніх поверхах високої будівлі корпусу, з їх вікон відкривається приголомшливий вид на морське узбережжя і на мальовничі околиці.

Кожен номер такого типу займає площу 35 кв. м. і складається з однієї просторої кімнати. При бажанні гості можуть обирати для себе номери з 36 можливих.

У кожному з них є велике ліжко, зроблені за європейськими стандартами з деревини дорогої породи. Біля спального місця знаходиться пара приліжкових тумб, а також тут є гардеробна шафа. Інтер'єр прикрашає величезне дзеркало і невеликий туалетний столик. Тут також є зона для роботи.

"Преміум"

"Преміум" - це самі комфортабельні у всьому готелі Millennium Corniche Hotel 5* номери. У них все зроблено так, щоб гість можу отримати максимальне задоволення від перебування на відпочинку. Кожен з них займає значну площу 60 кв. м. Вона візуально розділена на дві окремі по функціях зони: спальню і вітальню.

Меблеве обладнання такого номера розраховане на двох постояльців, у зв'язку з чим тут є велика європейська двоспальне ліжко. У вітальні зоні є м'який меблевий гарнітур, що складається з невеликого дивану і пари крісел, біля яких знаходиться невеликий журнальний столик, виконаний з товстого і міцного скла. Тут же розташовується робоча зона.

Умови проживання для дітей

Для маленьких гостей в готелі також передбачено ряд умов, які сприяють їх комфортного проживання. Зокрема для даної категорії постояльців тут є персональний басейн, який виконаний з урахуванням всіх вимог до безпеки. Також на території готелю обладнана відмінна майданчик, де малюки можуть активно проводити вільний час і знайомитися з новими друзями.

Що стосується проживання в номерах, батьки можуть запросити для своєї дитини персональну комфортабельну ліжечко - "манеж", а також замовити послуги професійної няні, запит про яких необхідно здійснювати за добу.Харчування

Постояльці Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi харчуються в місцевих готелях, для відвідування яких не потрібно виходити з корпусу готелю. Гості тут проживають за системою "все включено", тому для них щодня сервірується "шведський стіл" в самому дорогому і красивому закладі цього місця - в Biscotti. Це фешенебельний ресторан італійської кухні, страви, що подаються в якому, здатні своїми смаковими якостями здивувати навіть найвибагливіших гурманів. Їжу, традиційну для марокканської і ліванської кухні, які можна спробувати в Marakesh.

Також для туристів протягом дня відкритий бар Cristal, в якому можуть запропонувати чудові коктейлі і прохолодні напої, а також невеликий перелік оригінальних закусок.

У місцевих закладах громадського харчування за окрему плату можна замовити страви з дитячого і вегетаріанського меню.

Спа-зона

Час в Абу-Дабі пролітає ще швидше, якщо проводити його в місцевій спа-зоні, яка обладнана таким чином, щоб туристи могли максимально розслабитися. Тут є приголомшливий термальний комплекс, в який входить сауна і лазня, а також джакузі. Після "гарячих процедур" гості можуть охолонути у великому критому басейні, в якому встановлена система автоматичного підігріву води до оптимальної температури. На території цього комплексу також є масажний зал, де працюють справжні професіонали.Спорт

Шанувальники спортивного способу життя і ті, хто просто стежить за своєю фігурою і регулярно робить вправи, можуть на безкоштовній основі відвідувати місцевий зал, в якому є велика кількість тренажерів. У готелі також обладнано декілька майданчиків для активного проведення часу. При виникненні бажання, відпочиваючі можуть відвідати зал для гри в настільний теніс або більярдну кімнату.

Басейн

На великій території готелю є величезний відкритий басейн, в якому знаходиться чиста прісна вода. У ньому щодня проводиться очищення води. Навколо плавальної зони розташовується сонячна тераса, обставлена великою кількість комфортабельних білих шезлонгів, укомплектованими тумбами для невеликого кількість особистих речей. Тут також є чимало пляжних парасольок.

При необхідності відпочиваючі можуть користуватися надувними матрацами і пляжними рушниками.Для бізнесу

Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi 5* розташований по сусідству з основним бізнес районом мегаполісу. Саме тому найчастіше його постояльцями стають люди, чиє життя пов'язане з веденням бізнесу. Дуже часто навіть під час відпочинку виникає гостра необхідність зустрітися з діловими партнерами, влаштувати конференцію або провести презентацію. Для здійснення таких цілей передбачені розкішні і дуже комфортабельні конференц-зали, яких на території Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi всього 9. У кожному з них є вся необхідна меблі, а також мультимедійне та офісне обладнання. Вони також оснащені сучасною звуковою та світловою технікою.

Послуги

Туристи, відпочиваючі в готелі, можуть скористатися рядом послуг, які надаються співробітниками готелю. Так, тут можна скласти свої особисті речі в пральню і хімчистку - це проводиться на платній основі. При бажанні гості можуть взяти в оренду будь-яке авто з представленого асортименту - паркувальне місце в готелі для машини буде надано безкоштовно на весь період. Тут також можна обміняти валюту і зняти кошти з пластикових карт.

При бажанні оглянути місцеві визначні пам'ятки туристи можуть звернутися в туристичне бюро і придбати тур по околицях.Пляж

Розглянутий готель - найпрестижніший з усіх наявних варіантів того, де краще відпочивати в ОАЕ, так як в крокової доступності від його території розташовується розкішний пляж - набережна Корніш. Сюди при необхідності туристів може доставити автобус.

Площа цієї зони відпочинку покрита дрібним і м'яким піском. Вона повністю облаштована для комфортного перебування відвідувачів: тут є кілька роздягалень, громадських туалетів і душових кабін. Необхідні для комфортного відпочинку парасольки і шезлонги гості можуть орендувати за окрему плату, матраци також можна взяти напрокат.

На узбережжі мандрівників чекає маса розваг, призначених для туристів з різними запитами. Крім можливостей катання на водних лижах і надувних подушках, тут можна орендувати човник або яхту і відправитися в невеликий круїз з коханою людиною.Ціни

Вартість путівки в такий готель відносно невелика. Звичайна ціна комплекту складає, в середньому, близько 90 000 рублів. У цю ціну включено переліт з Росії в Абу-Дабі і назад, трансфер з аеропорту, прокат номери, харчування. Дана ціна розрахована на двох постояльців, які будуть проживати протягом тижня в апартаментах класу "Клуб".

До 2017 року туристу слід в обов'язковому порядку відкривати візу в ОАЕ для росіян. В даний час вона оформляється автоматично і безкоштовно по прильоту в країну на термін до 30 днів.Відгуки відпочиваючих

Туристи, які проводили свою відпустку в Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi 5*, у своїх відгуках діляться неймовірними враженнями, отриманими в процесі відпочинку. Вони розповідають про висококласному обслуговуванні кожного гостя в стінах готелю, а також про прекрасне і дорогому вбранні номерів. Тут, за їхніми словами, величезна кількість розваг, причому не тільки на території готелю, але і за його межами. Мандрівників дуже радує погода в Абу-Дабі, яка завжди відмінна і сонячна.

Величезна кількість гостей готелю ділиться неймовірними враженнями, отриманими від відвідування місцевих закладів громадського харчування. За їх словами, ресторани і бар тут по-справжньому королівські.

Що стосується цін, то майже всі гості вважають їх прийнятними, а відсутність необхідності оформлення візи в ОАЕ для росіян, на думку багатьох, породить величезну хвилю туристів в готелі цього регіону.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут