Larissa Club Akman Park 4* (Туреччина, Кемер): огляд та відгуки туристів


Опубликованно 08.10.2017 13:00

Larissa Club Akman Park 4* (Туреччина, Кемер): огляд та відгуки туристів

Курорт Кемер полюбився вітчизняним туристам вже дуже давно. Багато приїжджають сюди щороку. Місто цей досить-таки маленький. Населення Кемера становить трохи більше 20 тис. чоловік. При цьому готелів на цьому курорті побудовано близько 170. Тобто навіть більше, ніж в багатьох прибережних великих турецьких містах. Зняти зручне житло за невисокої вартості, таким чином, в Кемері праці не складе. Наприклад, багато туристів зупиняються на цьому курорті в зручній готелі Larissa Club Akman Park 4*. Де побудована в місті

Розташований цей чотиризірковий комплекс на околиці Кемера, в районі Чамьюва. Відстань від готелю до центру цього містечка складає 8 км. Деякі туристи вважають таке розташування готелю Larissa Club Akman Park 4* зручним, інші — не дуже. У будь-якому випадку, на думку більшості мандрівників-туристів, найкраще цей готель підходить для сімейних пар з дітьми або ж пенсіонерів. Розташований готель в дуже тихому районі. Молоді тут буде, швидше за все, нуднувато. Ніяких особливих розважальних закладів поблизу від готелю немає. Розташовані вони в основному в центрі міста. А їхати сюди, звичайно ж, доведеться на громадському транспорті, оскільки долати 8 км, щоб повеселитися, пішки, швидше за все, буде важко.

По відношенню до моря, на думку більшості мандрівників, цей готель розташований дуже вдало. Побудована ця готель на 1-ї берегової лінії. Для чотиризіркового готелю в Туреччині це, до речі, є рідкістю. Дорога до готелю

Від аеропорту готель Larissa Club Akman Park 4* (Туреччина, Кемер) знаходиться на відстані приблизно 60-65 км. Звичайно ж, це досить далеко. Але, судячи з відгуків, трансферні автобуси російські туроператори надають своїм клієнтам цілком зручні. Принаймні, занадто стомлюючим часовий шлях від аеропорту до готелю зазвичай не буває. Тим більше що трансферні автобуси туроператорів найчастіше оснащуються кондиціонерами.Загальний огляд Larissa Club Akman Park 4*

Приймає туристів цей готель у дев'яти триповерхових корпусах сучасної оригінальної споруди. Територія у готелі Larissa Club, судячи за відгуками мандрівників, досить-таки затишна і доглянута. Єдине, багато відпочиваючі вважають, що площа біля двору цієї чотиризірковому готелі могла б бути і більше. Принаймні, всі елементи інфраструктури готелю розташовані компактно. А це, безумовно, для постояльців дуже зручно.

Заселяють туристів в цьому готелі в 2 години дня. Виїхати постояльці в останню добу проживання повинні в 12 годин. Іноді в цей готель переселяють туристів з інших готелів тоді, коли там не виявляється місць. Також трапляється і навпаки. Іноді місць, навіть для забронювали номери туристів, в цьому готелі не дістає. У цьому випадку відпускників можуть на одні або декілька діб заселити в інший готель.

У безпосередній близькості від корпусів цього центру відпочинку знаходиться парковка. Постояльці комплексу мають можливість залишати на ній орендовані в Туреччині автомобілі абсолютно безкоштовно. Палити в апартаментах цього готелю не можна. Для цього в комплексі відведені спеціальні місця. З домашніми тваринами в цей готель не заселяють навіть за окрему плату.

Номерний фонд

Всього готель Larissa Club Akman Park Camyuva 4* (Кемер) пропонує туристам, що приїхали в Кемер, 140 номерів. При бажанні в апартаментах постояльці мають можливість користуватися:

TV;

телефоном;

холодильником.

Всі здаються кімнати в Larissa Club Akman Park Camyuva 4* - standard rooms. Площа вони мають на 22 м2. Тобто номери в цьому готелі відносно просторі. Звичайно ж, всі кімнати готелю, крім усього іншого, обладнані кондиціонерами. Також за окрему плату постояльці можуть закривати цінні речі в сейф. Випадків великого злодійства в цьому готелі зафіксовано не було. Але залишати гроші, документи і різного роду цінності на увазі тут багато постояльці все ж не радять. Дрібні зникнення (запальнички, сигарети, шпильки тощо) в цьому готелі, на жаль, іноді трапляються.

В душових цього готелю пропонується стандартний набір приладдя для купання. Також мешканцям пропонується фен. В сирому кліматі приморського міста це, звичайно ж, може бути дуже зручним.Відгуки про кімнатах

Думка про що здаються в готелі Larissa Club Akman Park 4* номерах загалом у туристів склалося непогане. Сам по собі цей комплекс досить-таки старий. Однак косметичні ремонти тут проводяться досить часто. Останній в готелі робили в 2016 р. (на 2017 р.). Тому обробка у номерах готелю нова і гарна. Те ж саме стосується і меблів. Судячи з відгуків, вона у готелі встановлена зручна і не надто обшарпана.

Щодо роботи побутової техніки в цьому комплексі у більшості постояльців до адміністрації також ніяких претензій немає. Кондиціонери в цьому готелі, як і в будь-якому іншому, іноді ламаються. Але трапляється таке нечасто. У деяких номерах кондиціонери подають до кімнати, на жаль, не холодний, а тепле повітря або ж підтікають. З такою проблемою постояльцям потрібно звернутися на ресепшен, і вона, швидше за все, буде досить оперативно усунена.

Щодо чистоти здається в готелі Larissa Club Akman Park 4* (Туреччина, Camyuva) житла в Мережі існують в основному тільки хороші відгуки. Прибираються покоївки в номерах щодня. Постільна білизна в кімнатах готелю також змінюють вчасно. Єдине, багатьом туристам не подобається те, що покоївки не проводять у номерах готелю вологе прибирання. Справа в тому, що підлога у всіх апартаментах оббиті килимовим покриттям. І сміття з нього покоївки просто змітають з допомогою віника. Звичайно ж, на килимовому покритті в номерах готелю за цього залишається багато брудних плям.

Інфраструктура

На території готелю Larissa Club Akman Park Hotel 4* (Кемер) його постояльці можуть відвідувати басейн. Також у готелі працює турецька лазня. Відпочити за чашкою чаю або кави в руках або позасмагати туристи можуть на терасі. Також на території готелю є масажний кабінет.

Поруч з басейном готелю встановлені шезлонги. Користуватися ними постояльці, як і в будь-якій іншій чотиризірковому готелі, можуть абсолютно безкоштовно.

Для дітей в готелі передбачена майданчик. Також для маленьких і дорослих постояльців у готелі часто проводяться анімації. Звичайно ж, є в цьому центрі відпочинку та жабник.Відгуки про інфраструктуру

Сервіс, на думку відпочиваючих, в Larissa Club Akman Park 4* надається дуже непоганий. Деякі відпускники вважають, що цей готель можна віднести до групи тих готелів, куди обов'язково хочеться повернутися. Персонал цього комплексу хвалить більшість туристів. Ставляться до своїх гостей співробітники готелю дуже ввічливо. При цьому і свої обов'язки вони виконують старанно.

Послуги, що надаються безпосередньо в готелі, також заслужили схвальні відгуки туристів. Дуже хвалять відпускники, приміром, масажистів цьому готелі. Свою роботу ці співробітники готелю виконують якісно.

Басейн в готелі, судячи за наявними в Мережі відгуків, чистий. Купатися в ньому, на думку більшості мандрівників-туристів, дуже зручно. Непогано відгукуються відпускники і про проведені в готелі анімація. При бажанні постояльці можуть повеселитися на шоу «Майкл Джексон», «Турецька ніч», «Жива музика» і т. д. Аніматор по імені Яна, на думку багатьох туристів, дуже вміло займає дітей.

Деяким мінусом цього готелю більшість відпускників вважає наявність на території величезної кількості комарів. Ці літаючі комахи можуть докучати туристам як у дворі, так і в номерах. Щоб зробити свій відпочинок в готелі більш приємним, відпускникам варто брати з собою в готель з Росії якийсь дуже сильний ефективний репелент.Готель Larissa Club Akman Park 4*: відгуки про харчування

Їдальня в цьому готелі подобається практично всім її мешканцям. Розміри ресторан готелю має великі, і місця тут навіть в пік сезону вистачає всім мешканцям. Відразу після початку сніданку або вечері на стійці може спостерігатися невелике стовпотворіння. Але вже через годину туристи можуть брати страви абсолютно вільно.

Годують в цьому готелі, як вважає більшість постояльців, смачно, але, на жаль, одноманітно. При бажанні в їдальні цього центру відпочинку можна брати, наприклад, традиційні для турецьких готелів страви з курки, індички або риби. Дуже багато в ресторані цьому готелі подається також фруктів і овочів.

Працює їдальня цього готелю зручною для постояльців системі «шведський стіл». Іноді страви в ресторані навіть готуються і прямо при мешканців. Тобто їжа в цьому готелі завжди свіжа і гаряча.

Крім їдальні, в готелі є і снек-бар. Цей заклад також заслужило хороші відгуки мешканців. Відкривається снек-бар в готелі в 17:00. Тут, на думку багатьох мешканців, при бажанні можна непогано перекусити. Дешевий алкоголь у барі дозволяється брати безкоштовно. Коктейлі ж тут стояти близько п'яти доларів.

Думку мешканців про пляжі

Море навпроти готелю Larissa Club Akman Park Camyuva 4* заслужило прямо-таки захоплені відгуки туристів. Воно в цьому місці таке чисте, що камінці на дні під водою видно навіть вночі. Покрита берегова лінія біля готелю досить-таки дрібною галькою. Вхід в море тут, як вважає більшість туристів, дуже зручний. Ніякої особливої взуття для купання в цьому місці відпускникам придбавати не потрібно. Відпочивати на пляжі готелю можна і просто в звичайних сланцях. Та й то, босоніж тут не можна ходити тільки тому, що галька сильно нагрівається на сонці. Бруду ж на цьому пляжі ніколи не буває.

Шезлонгами і парасольками постояльці готелю Larissa Club Akman Park 4* на березі можуть користуватися безкоштовно. Але на всіх мешканців готелю їх, на жаль, не вистачає. Займати їх доводиться в 6-7 ранку. На пляжі готелю постояльці, крім усього іншого, мають можливість пограти в дартс, волейбол або бочку.Послуги для дітей

Майданчик в готелі Larissa Club Akman Park 4* недавно (на 2017 р.) була оновлена. Дітям постояльців вона дуже подобається і час тут вони проводять із задоволенням. Також мандрівники, які проживають у цьому готелі можуть залишати своїх чад у Mini Club. Тут за дітьми догляне досвідчена няня. Але оплачувати цю послугу гостям комплексу потрібно буде окремо.

В жабнику готелю, крім усього іншого, встановлена дитяча гірка. Включається вона вдень на декілька годин. Цей атракціон, на думку багатьох туристів, насправді дуже цікавий. З цієї гірки іноді катаються навіть і дорослі постояльці комплексу. Правда, жабник, для приземлення для них, звичайно ж, опинитися дрібнуватим. Розважатися таким чином варто з обережністю.

Вечорами в готелі проводяться дитячі дискотеки. Маленьких постояльців запрошують на обладнану у дворі готелю невелику сцену. Для батьків поряд з останньою встановлені ряди стільців.

Екскурсії

Купувати різного роду поїздки по цікавих місцях Кемера і його околиць досвідчені туристи рекомендують у місті. Туроператори пропонують їх, на жаль, за завищеною ціною.

Власне самих пам'яток на цьому курорті є досить-таки багато. Постояльці готелю Larissa Club Akman Park 4* можуть відвідати, наприклад, древнє місто Фаселис, парк «Місячне світло», «Дінопарк», дельфінарій і т. д. Також багато туристи, які зняли номери в цьому готелі, купують поїздки в Ботаніку з можливістю порибалити, прогулянки на катері та ін.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут