Зимова розвага — це каток на острові відпочинку Красноярська, створений з великою любов'ю для дітей і дорослих.


Опубликованно 08.10.2017 13:00

Зимова розвага — це каток на острові відпочинку Красноярська, створений з великою любов'ю для дітей і дорослих.

Прекрасний сибірський місто Красноярськ розташований серед вимерлих вулканів і гірських вершин, покритих дрімучими лісами. А. П. Чехів, відвідавши одного разу ці краї, назвав його одним з найкрасивіших міст Сибіру. Якщо пройти по міському природному парку, то можна побачити чудовий гірський ландшафт і захопитися красою сибірської природи. Особливо гарний Красноярськ взимку. Кожен сезон місто відвідують численні гості і туристи, бажаючи насолодитися прекрасним зимовим відпочинком.Зимові розваги в Красноярську

У Сибіру є багато видів розваг, особливо зимових. Безумовно, одне з головних – це катання на ковзанах. Благо, що місць обладнаних для цього з кожним роком стає все більше. Одним з них є каток на острові відпочинку Красноярська. Він найбільший у місті.

Катання на ковзанах разом з друзями або сім'єю допомагає цікаво і весело провести вихідні дні або відпустку. Це місце в місті стало дуже популярним у закоханих. Вони призначають один одному побачення і проводять романтичні вечори, катаючись на ковзанах. Можна сказати, що тут зароджуються і зміцнюються відносини.

Ковзанка на острові відпочинку Красноярська гідне місце для дозвілля дітей у період зимових канікул. У ці бурхливі дні льодова арена наповнена сміхом, вереском і захопленими голосами юних ковзанярів і фігуристів. Вона покрита дуже якісним шаром льоду, за якими своєчасно доглядає велика кількість фахівців. До часу відкриття зона відпочинку ретельно приводиться в порядок. Льодова арена оснащена сучасною технікою і працює за встановленим адміністрацією графіку. Мороз і сонце - день чудовий!

Центральний парк Красноярська завжди відкритий для всіх охочих і любителів покататися на ковзанах. Активно рухаючись, можна не тільки зігрітися в морозний зимовий день, але й зміцнити своє здоров'я і отримати масу позитивних емоцій. Морозне повітря та слизький лід зроблять вас міцним, витривалим і здоровим.

Якщо у вас немає ковзанів, то можна взяти їх напрокат. У будні вартість прокату завжди дешевше, ніж у вихідні. В суботу та неділю ковзани дорожче на сто рублів. Ковзанка на острові відпочинку Красноярська розклад, як правило, має стабільний. У рідкісних випадках воно може змінюватися в залежності від погодних умов. Катання на ковзанах — сенс життя юного спортсмена

На території льодової арени ведеться відеоспостереження і патрулювання. Ковзанка на острові відпочинку Красноярська платний і охороняється службами безпеки. Але діти до 7 років можуть кататися безкоштовно. Батьки з задоволенням ділять з малюками захоплення і перші успіхи на льоду. Нерідко саме ці діти, полюбивши ковзани, йдуть у ковзанярський спорт і фігурне катання. Тут вони набувають перший позитивний досвід і вміння. Катання на ковзанах для багатьох з них стає сенсом життя.Якими послугами можна скористатися на ковзанці?

Якщо ваші ковзани втратили властивість добре ковзати, то можна скористатися такою послугою, як заточування ковзанів. Цю роботу фахівець зробить швидко і якісно, але за окрему плату.

У робочий час ковзанки на острові відпочинку Красноярська завжди звучить прекрасна музика на будь-який смак. Відвідувачі з задоволенням катаються як під класику, так і під сучасні мелодії та пісні. При бажанні можна замовити певну музику. Особливо люблять такі сюрпризи закохані пари.

Ковзанка на острові відпочинку Красноярська оснащений просторою вбиральні, в якій кожен відвідувач може присісти, відпочити, переодягтися або перевзутися. Крім того, на території є кафе, де можна перекусити, випити гарячий чай або каву.

Не дарма красноярці дуже люблять свій острівець щастя. Приїжджають в Сибір гості і туристи охоче відвідують цю чудову льодову арену.Саме тут можна насолодитися спілкуванням з людьми і придбати нових друзів, які теж обожнюють лід та ковзани. Новачки можуть отримати від досвідчених наставників цінні рекомендації та поради. Спорт і дружба — поняття нероздільні.Як отримати інформацію про роботу ковзанки?

Відкриття ковзанки на острові відпочинку в Красноярську в 10 ранку, він закривається в одинадцять годин вечора. Вхід платний і становить для дорослих і дітей старше 7 років - 80 рублів. Ви завжди можете зателефонувати і отримати повну довідку про цьому чудовому місці відпочинку в адміністратора. Телефон ковзанки на острові відпочинку Красноярська можна знайти на офіційному сайті парку.

Займайтеся зимовими видами спорту! Ви завжди будете в тонусі і прекрасній формі. Для цього існує острів відпочинку — улюблене місце для розваг. Запрошуємо всіх любителів ковзанів на каток в Красноярську!



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут