Zain International Hotel 3* (ОАЕ, Дубай, Дейра): опис, сервіс, відгуки


Опубликованно 09.10.2017 09:20

Zain International Hotel 3* (ОАЕ, Дубай, Дейра): опис, сервіс, відгуки

Дайра — один з найцікавіших районів Дубая. Тут можна прогулятися по сучасних вулицях, побродити по старих ринків, оглянути масу всіляких цікавинок. І звичайно ж, в Дейре туристи мають можливість полежати на пляжі і купатися в теплому морі. Гарних готелів в цьому районі Дубая є безліч. І з багатьма з них працюють і російські туроператори. Приміром, багато вітчизняні агентства пропонують відпускникам путівки в Дубай з проживанням в готелі Zain International. Де розташований готель?

Побудована цей готель в самому центрі Дейри. З усіх сторін її оточують вулиці з працюючими на них численними кафе, магазинами і ресторанами. Знайти готель Zain International Hotel 3* можна на вулиці Аль Мактум. Неподалік від неї працює дуже популярний у туристів "Золотий ринок".

Від дубайського аеропорту готель знаходиться всього в 20 хвилинах їзди. Доставляють сюди відпускників, звичайно ж, зазвичай самі туроператори на трансферних автобусах. Але і доїхати самостійно при необхідності на громадському транспорті до цієї готелю буде, зрозуміло, зовсім не складно. Станція метро Union, приміром, знаходиться всього в 5 хвилинах ходьби від готелю.

Від моря цей готель знаходиться досить далеко. Ходити на пляж пішки його постояльцям було б важко. Однак для зручності мешканців адміністрація готелю передбачила автобусні трансфери до пляжу Дубая. Їздити на них до моря постояльці готелю можуть, звичайно ж, абсолютно безкоштовно. Ходять трансфери від готелю на пляж за визначеним розкладом. Для туристів, які проживають у готелі, дуже зручно. Zain International Hotel 3*: загальний опис готелю

По готельним мірками цей комплекс може вважатися досить-таки старим. Побудували його досить давно — в 2003 році. Однак в 2011 р. тут була проведена масштабна реконструкція. Так що меблі та побутова техніка у номерах готелю, а також його інтер'єри — не занадто старі.

Ресепшн в цьому готелі, як і практично будь-якому іншому тризірковому в Дубаї, працює цілодобово. Тобто звертатися до адміністраторів з яким-небудь проблемами, пов'язаними з проживанням, постояльці можуть у будь-який час.

Проживають у готелі, судячи з відгуків, переважно араби та індуси. Вітчизняних постояльців сюди заселяється мало. Відповідно, і російською мовою в цьому готелі персонал не говорить. Це, звичайно ж, не дуже зручно. Але при необхідності російські туристи можуть спілкуватися із співробітниками готелю через яку-небудь програму-перекладач. До того ж і базовий набір російських пропозицій працівники готелю більш-менш добре розуміють.

Входить цей комплекс в мережу готелій Zain Group of Hotels. Постояльцев тут розміщують в номерах, обладнаних в одному дев'ятиповерховому корпусі сучасної споруди. Являє собою цей готель, по суті, класичний міський готель, що не має власної території.

На верхні поверхи в цьому готелі її постояльці, звичайно ж, можуть підніматися на ліфтах. Їх у готелі передбачено цілих три.

Проживати з домашніми тваринами в номерах цього готелю, в тому числі і за додаткову плату, не дозволяється. Розплачуватися за різного роду послуги на території готелю туристи можуть не тільки готівкою, а й картками. "Візи" тут приймають у будь-якому випадку. Номери готелю

Всього готеліва Zain International (ОАЕ, Дубай, Дейра) предлагает туристам 77 непогано обладнаних номерів. Всі кімнати готелю відносяться до категорії стандарт. Площа їх становить 20 м2. Для зручності гостей у номерах передбачені:кондиціонер;телевізор.

За окрему плату в номерах готелю туристи можуть користуватися сейфом і міні-баром. Також в список додаткових послуг у цьому готелі входять виклик доктора і WiFi. У деяких номерах цього готелю є в тому числі і балкони. Ніяких особливо красивих видів з вікон кімнат готелю не відкривається. Спостерігати з них постояльці можуть в основному тільки міські вулиці, на яких немає нічого особливо цікавого.Zain International Hotel 3*: відгуки про номери готелю

Думка про що здаються в цьому готелі кімнатах у туристів склалося відносно непогане. Номери тут, як розповідають відпускники на спеціалізованих сайтах туроператорів, здаються маленькі, але досить-таки затишні. Ліжка в кімнатах готелю Zain International Hotel 3* установлены широкі і комфортні.

Міні-бар у цьому комплексі, на думку більшості відпускників, дуже вже дорогий. До того ж місця в ньому дуже мало. Принаймні, тримати тут куплені, наприклад, у місті соки не вийде. Холодильника ж в номерах цього готелю, на жаль, немає.

Прибираються покоївки в кімнатах у цьому готелі досить-таки часто. Тому виглядають апартаменти готелю завжди охайними. Те ж саме стосується і постільної білизни. На брудних простирадлах спати постояльцям цього комплексу в будь-якому випадку не доводиться. Щоб працівниця готелю прийшла в номер для прибирання, мешканцям потрібно просто повісити на двері спеціальну табличку.

Хороші від туристів відгуки Zain International Hotel 3* заслужила в тому числі і за те, що в кожному номері тут є індивідуальна душова. Проте користуватися лійками в готелі відпускники, на жаль, мають можливість не завжди. Справа в тому, що в готелі іноді не буває гарячої води. Це, звичайно ж, більшість туристів відносить до серйозних недоліків готелі. Особливо часто проблеми з гарячою водою у цьому комплексі виникають у грудні-січні. Але в будь-якому випадку, судячи з відгуків, сантехніка в готелі зазвичай працює справно.

Звукоізоляція в номерах цього готелю, на жаль, судячи з відгуків постояльців, не дуже хороша. Однак під вікнами комплексу проходять не надто жваві вулиці. Тому відпочивати у всіх номерах готелю і його постояльців зазвичай ніякий шум не заважає. Єдине, в готелі часто проводяться дискотеки. Влаштовуються вони для працюючих у готелі індусів. Шум від дискотеки, на жаль, може заважати спати деяким постояльцям готелю.

Ніякої живності в цьому готелі, судячи з відгуків її мешканців, немає. Таргани і клопи тут по стінах і підлозі не повзають. Накладки

Відгуки номери готелю Zain International Hotel 3* (Дейра) від туристів заслужили, таким чином, непогані. Однак у цього готелю є один невеликий недолік. Іноді час виселення з номерів в самому готелі не збігається з тією ж цифрою в документах постояльців від туроператора. Тому перевіряти всі при в'їзді в готелі відпускникам варто якомога ретельніше.Інфраструктура готелю

Безумовно, Zain International Hotel 3*, доак тризірковий готель, пропонує гостям Дубая певний набір послуг і безпосередньо на території. Звичайно ж, у цій тризірковому готелі обладнаний і басейн. Своїй території у цього готелю, як вже згадувалося, немає. Тому розташовується басейн готелі на даху її корпусу.

Є в готелі і непогано обладнаний тренажерний зал. Знаходиться він також на даху готелю. Крім басейну та тренажерного залу, для зручності гостей у готелі передбачено:пральня;пункт прокату автомобілів;пункт обміну валюти;бізнес-центр.

Орендовані в готелі або в місті автомобілі постояльці готелю можуть залишати на парковці.Відгуки про інфраструктуру

Думка про надається туристам в готелі Zain International Hotel 3* сервісі у її постояльців склалося непогане. Басейн готелю, судячи за відгуками відпочиваючих, для такого великого комплексу розміри має недостатні. Але, принаймні, вода в його чаші завжди чиста і тепла. Так що купатися в басейні готелю, судячи з відгуків, досить-таки приємно.

Працює басейн, на думку багатьох туристів, цілком зручним графіком. Відвідувати його можна з 7 ранку до 7 вечора. Єдиним недоліком готелю, на думку деяких відпускників, у цьому плані є те, що басейн тут іноді закривають. Відбувається таке в готелі тоді, коли в неї заселяється мало постояльців.Як піднятися на поверх?

Ліфти в готелі Zain International Hotel 3*, зудя за відгуками її мешканців, працюють практично завжди справно. Але користуватися ними з незвички може бути досить складно. Заходити до них і виходити назовні постояльцям варто якомога швидше. Інакше двері просто-напросто зачиняться. З-за цього багато туристи навіть воліють підніматися на поверхи по сходах.Думка туристів про персонал готелю

Відносно персоналу про цю готелі є в основному тільки хороші відгуки. Співробітники готелю відносяться до своїм постояльцям, в тому числі і російською, дуже привітно. Мови вони не знають, але в будь-якому випадку допомогти при необхідності дуже стараються.

Випадків крадіжок у цьому готелі туристів на спеціалізованих сайтах операторів відзначено не було. Персонал в цьому відношенні в готелі працює порядна. Але залишати цінні речі на увазі в номері туристам, звичайно ж, все ж не варто. Краще доплатити за сейф і класти їх туди.

Харчування в готелі

Про їдальні готелю Zain International Hotel 3* многие відпускники відгукуються, на жаль, не надто добре. На думку більшості постояльців, годують у цьому комплексі не особливо смачно. Кухарями тут працюють індуси. Тому місцева кухня більше схожа не на арабську, а саме на індійську. Вибір страв у ресторані цього готелю, на жаль, також не надто широкий. Особливо убогими тут, на думку більшості відпускників, бувають сніданки.

Вранці туристам в їдальні готелю подаються зазвичай, лише два-три страви. З напоїв постояльцям пропонуються чай чи каву з круасаном. Також туристи можуть брати за невеликий тарілочці фруктів і овочів. На обіди вибір страв і напоїв більш широкий. Вечерь в цьому готелі постояльцям не пропонується взагалі.

Харчування в Zain International Hotel 3*, таким чином, туристам, судячи з відгуків, пропонується не дуже хороше. Але в будь-якому випадку, поїсти жильци готелю можуть і в місті. З цим у постояльців готелю жодних проблем виникнути не повинно. Розташований готель в плані можливості добре пообідати або повечеряти дуже зручно. На проходять поруч з ним вулицях працює, як відзначають багато відпускники, не менеї 90 кафе самих різних цінових категорій.

Варто харчування в закладах поряд з готелем не надто дорого. Та й порції тут зазвичай подаються просто величезні. На трьох осіб вільно можна замовляти не більше двох.Про що варто знати?

При заїзді всім постояльцям готелю Zain International Hotel 3* видаються талони на харчування. Оскільки сніданки і обіди в цьому готелі зазвичай досить-таки мізерні, останніх ближче до кінця перебування в готелі у мешканців зазвичай не залишається. У цьому випадку досвідчені туристи радять новачкам обов'язково підійти на ресепшен і повідомити про брак талонів. Працівники готелю, швидше за все, швидко вирішать цю проблему.

Відгуки про пляжі готелю

Від моря готель Zain International Hotel 3*, кадо вже згадувалося, що знаходиться неподалік. Возять трансферні автобуси постояльців готелю на пляж Аль-Мамзар. За вхід тут платити потрібно близько 5 дирхамів (за курсом це 79.35 руб.). Автобус відвозить її постояльців готелю на пляж в 9 ранку. Забирає ж туристів він приблизно годину дня. При бажанні мешканці готелю можуть доїхати до пляжу і на таксі. Цей вид громадського транспорту в Дубаї дуже популярний як у місцевих жителів, так і у туристів, і коштує недорого. Обійдеться поїздка на пляж від корпусів готелю приблизно в 30 дирхамів (близько 500 руб.).

З таксистами в Дубаї багато досвідчені туристи радять вести себе впевненіше. Справа в тому, що багато з них люблять накручувати лічильники, користуючись незнанням приїжджими міста.

Деякі відпускники, відпочиваючі в готелі Zain International, їздять на пляж і на автобусі. У цьому випадку за дорогу доводиться платити близько 4 дирхамів (приблизно 63 руб.). Але їде автобус на пляж дуже довго, петляючи по вулицях Дубая. Добиратися на ньому до моря доведеться не менше 15 хвилин.

Сам пляж Аль-Мамзар від туристів заслужив непогані відгуки. Найбільшим її плюсом відпускники вважають значні розміри. Незважаючи на те, що привозять сюди засмагати своїх постояльців багато готелів Дубая (Дейра) 3 зірки, товкучки тут практично ніколи не буває. Інфраструктура на пляжі Аль-Мамзар, судячи за відгуками туристів, розвинена дуже непогано. Принаймні, роздягальні і душі тут передбачені. Також постояльці готелю Zain International можуть орендувати на березі в цьому місці шезлонг і парасолька. Пісок і море на цьому пляжі завжди дуже чисті.

Багато постояльці готелю Zain International Hotel 3* завідвідують в Дубаї також пляжу Джумейра Опен Біч. Платити за вхід на нього не потрібно. Обладнаний ж він не гірше Аль-Мамзар. Лежаки на пляжі Джумейра Опен Біч можна орендувати за тією ж вартістю. Міська інфраструктура поруч з готелем

У самій Дейре, як вже згадувалося, на думку багатьох туристів, готель розташований дуже вдало. Кафе поряд з ним працює дійсно багато. Є поблизу від готелю Zain International Hotel 3* і магазинчики різної спеціалізації. Приміром, прямо поруч із готелем працює цілодобовий супермаркет, де можна придбати все найнеобхідніше. Щоб потрапити в цей ТЦ, постояльцям готелю від його входу потрібно повернути ліворуч. Також у безпосередній близькості від готелю знаходяться Day to Day і «Макдональдс».

Станція метро розташована всього в декількох кроках від готелю. Тому постояльці готелю за необхідності можуть швидко потрапити практично в будь-яку точку міста. Досвідчені відпускники радять новачкам придбати по приїзді в Дубай карту метро з його вказівкою на якій станції знаходяться ті чи інші визначні місця.

У самому отеленняе Zain International Hotel 3* (Дубай) упроровства не трапляється. Але при прогулянках по місту туристам все ж варто бути уважніше. Крадіжки гаманців в магазинах в Дубаї трапляються, на жаль, досить-таки часто.

Пам'ятки

Звичайно ж, постояльці готелю Zain International Hotel 3* можуть відвідати в Дубаї і його околицях різні цікаві місця. У самій Дейре ніяких особливо популярних у туристів пам'яток немає. Район цей вважається більш підходящим для шопінгу. У Дубаї ж постояльці готелю можуть сходити, наприклад:У національний музей.Мечеть Джумейра.Велику мечеть.

Також, безумовно, цікавою для туристів, купившїх путівки в Дубай з проживанням в готелі, може стати поїздка на штучний архіпелаг Пальма Джумейра. Звичайно ж, туристам, що зупинився в готелі, варто подивитися і на найвище в світі Бурдж Халіфа.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут