Теплохід «Тімірязєв К. А.»: історія, технічні характеристики, оснащення, розклад і відгуки про подорожі на борту


Опубликованно 15.10.2017 00:47

Теплохід «Тімірязєв К. А.»: історія, технічні характеристики, оснащення, розклад і відгуки про подорожі на борту

Почувши слово "круїз", багато представляють красень океанський лайнер, чинно пливе по хвилях вздовж дивовижних земель із золотим піском пляжів та орущими на пальмах мавпами. Але така подорож може відбуватися не тільки в океанських водах. Наприклад, теплохід «Тімірязєв К. А.» спеціалізується на річкових круїзах.Історична довідка

Теплохід був створений в НДР в 1959 році. Він входить в широко відомий проект 588. В його рамках суднобудівництво для Росії йшло в період з 1953 по 1961 рік. Причому спочатку було побудовано 11 судів. Після чого в проектну документацію було внесено ряд змін: переглянуті планувальні характеристики пасажирських кают, габарити надбудови і деякі технічні дані. Після цього світ побачив ще 38 суден, серед них і теплохід «Тімірязєв К. А.», що є тезкою російській натуралісти, який досліджував фізіологічні особливості рослин і фотосинтез.

Після перегонки з верфей Німеччини в Росію судно було передано Волжському пароплавству і приписано до Астрахані. Після цілком успішної експлуатації протягом чотирьох десятків років воно було продано компанії, що здійснює туристсько-комерційну діяльність. Його круїзним напрямком з виходом з Астрахані був Волгоград, Самара, Казань, Нижній Новгород, Ростов–на–Дону, Пермі, Єлабуга.

З 2013 по 2016 рік судно не експлуатувалося і було виставлено на продаж. Новий власник – ТОВ ТК «Білий лебідь», порт приписки – Нижній Новгород. Після чого судно було трохи реконструйовано. З квітня 2017 року воно знову вирушило в круїзи. Технічні характеристики та оснащення

Теплохід «Тімірязєв К. А.» має наступні габарити:довжина - 95,8 м;ширина - 14,36 м;осадка - 2,45 м;водотоннажність - 1548 т;вантажопідйомність - 145 т.

Це трехпалубное річкове судно. Має 3 двигуна і може розвивати максимальну швидкість в межах 25 км/год. Обслуговує його півсотні людей.

Для комфортного розміщення пасажирів передбачено 104 каюти. Вони відрізняються як по місткості, так і по комфортабельності.Люкс. Таких кают дві. Розташовані вони на шлюпкової палубі. Це двомісні приміщення підвищеної комфортності. У них є санвузол, телебачення, холодильник, кондиціонер.Напівлюкс. У цієї категорії представлені одразу 12 двомісних кают на середній палубі. Вони обладнані санвузлами, телебаченням, холодильниками, кондиціонерами.1-А. 17 одномісних кают на шлюпкової і середній палубі.1-А. 21 двомісна каюта на середній палубі в носовій і кормовій частині з одноярусними ліжками.2-А. Два чотиримісні каюти на середній палубі.2-А. 16 двомісних кают на головній палубі.2-Б. 8 чотиримісних кают на головній палубі.3 клас. 26 двомісних кают на нижній палубі.

Останні чотири варіанти мають двох'ярусне розміщення. Всі, крім перших двох, оснащені тільки умивальником з гарячою і холодною водою.

Для розваги подорожуючих є конференц-зал, здатний вмістити близько сотні людей, кінозал, музичний салон, концертний і читальний зали, 2 ресторани і караоке-кафе, масажний кабінет та солярій, невеликий тренажерний зал. Круїзне розклад

На сьогодні вже здійснюється реалізація рейсів на 2018 рік. Причому робиться це з урахуванням знижок за раніше бронювання. У розклад теплохода «Тімірязєв К. А.» входять круїзи від трьох до 20 днів. При цьому у вартість включено не тільки обслуговування на судні з розважальними програмами, але і екскурсійне обслуговування при сходженні на берег по шляху прямування.

Перший рейс призначено на 23 травня 2018 року. Це буде круїз Нижній Новгород – Москва на 5 днів. Закінчиться навігація–2018 для теплохода «Тімірязєв К. А.» 27 вересня 5-денним маршрутом Москва – Нижній Новгород. Таким чином він знову повернеться в поточний порт приписки.Відгуки про подорож

Тільки теплі відгуки про теплоході «Тімірязєв К. А.» залишають мандрівники, які скористалися гостинністю судна на час круїзу. Сподобалося перебування на ньому як туристам–одиначкам, так і сімейним парам з дітьми. Всі відзначають доброзичливу атмосферу на борту, увагу і чуйність персоналу.

Прибирання кают здійснюється регулярно, тому в них дуже чисто. Харчування у всіх ресторанах вище всяких похвал, дуже різноманітне, а головне – смачне. Є анімація як для дітей, так і для дорослих, нудьгувати не дають. Екскурсійна програма насичена і цікава.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут