Батути в Сокільниках: цілодобові стрибки з JUST JUMP


Опубликованно 16.10.2017 00:09

Батути в Сокільниках: цілодобові стрибки з JUST JUMP

Є бажання провести час весело і з користю? Хочеться посуватися після роботи? У цьому випадку можна відправитися куди-небудь в бар або нічний клуб, а в батутний центр. Наприклад, у Москві існують батути в Сокільниках JUST JUMP. Це не просто пара яскравих пригалок, а цілий комплекс професійних залів.Місцезнаходження арен JUST JUMP у Москві

Центр JUST JUMP – це не тільки батути в Сокільниках, але і ще 3 арени:«Автозаводська», розташована в будівлі торгово-розважального центру «Рів'єра» на вулиці Автозаводській, 18.«Ясенів» - знаходиться в Комплексі «Мореон» на вулиці Голубинської, 16.«Діловий центр» - на Пресненской набережній, будова 2.

Найбільш великими вважаються батути в Сокільниках за адресою вул. Сокольнический Вал, 1, будівля 1. Це єдина з чотирьох арен, яка працює за графіком 7/24. Оснащення батутного центру в Сокільниках

В оснащенні парку понад 40 батутів, які поєднані в єдине ціле. Їх площа - майже 4 сотні кв. м. Є батутне стіни і доріжки, спортивні батути, поролонова яма. Остання призначена для відпрацювання найбільш складних акробатичних номерів.

Арена умовно розбита на зони. У кожній з них можливо як вільне проведення часу, так і заняття групами. І якщо з вільними стрибками все зрозуміло, то організовані тренування вимагають пояснення. Якщо відвідувачі приходять цілою компанією, то цілком можуть організувати собі веселі заняття з тренером. Так можна буде більш економічно освоїти перші кроки, вірніше стрибки на батуті.

Крім того, можна найняти тренера і в індивідуальному порядку. Особливо це стане в нагоді тим, хто вирішив зайнятися стрибками професійно. Під чуйним керівництвом стрибуну поставлять техніку, підкажуть деякі тонкощі, забезпечать безпеку.Батути в Сокільниках: правила користування

Вирушаючи в центр, слід знати, що існують деякі правила, що забезпечують безпеку занять на батутах. Мінімальний вік, при якому діткам дозволено виходити пострибати, – рік. Але до 7-річного віку діти займаються тільки в присутності дорослих родичів. До повноліття теж не все так просто. Необхідно дозвіл від батьків або опікуна в письмовому вигляді. Його бланк можна завантажити з офіційного ресурсу арени.

Існують обмеження не тільки за віком, але і за вагою. Так, стрибун з вагою понад 120 кг до стрибків допущений не буде. Це не дискримінація, а недоступність можливості із-за технічних характеристик батутів.Заходи в батутных центрах

День народження зовсім скоро? Необхідно підняти корпоративний дух в компанії? Батути в Сокольниках – прекрасне місце для того, щоб провести будь-який захід, покликаний підняти настрій.

Для святкових заходів є можливість організувати конкурси та інтерактивні ігри. При цьому все дійство буде супроводжуватися професійними тренерами. Такий день народження точно вже не забути. Фото з батутів у Сокільниках і через роки будуть радувати своєю атмосферою у цей день.

На час проведення будь-яких подібних заходів центр може закривати свої двері для прийому інших відвідувачів. Про час і дати таких закриттів адміністрація арен повідомляє заздалегідь через соціальні мережі. Адже акаунти є і в "Фейсбуці", і в "ВК", і в "Инстаграме".Батути - це весело і корисно

Стрибки на батуті – це не тільки весело, але й корисно, причому людям в будь-якому віці. Це заняття сприяє зміцненню вестибулярного апарату, м'язів спини і ніг, поліпшення координації рухів, травлення та кровообігу. Свою порцію тренування отримує і дихальна система.

Це прекрасна фізична навантаження для тих, кому заборонені силові тренування, але при достатній серйозності захворювань все ж варто порадитися зі своїм лікарем про можливість займатися на батутах.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут