Smartline White City Beach Hotel 4 (Туреччина, Аланія): опис та відгуки


Опубликованно 16.10.2017 00:19

Smartline White City Beach Hotel 4 (Туреччина, Аланія): опис та відгуки

Smartline White City Beach Hotel 4* - один з найпопулярніших готелів Туреччини, який розташовується в курортному районі країни - Аланьї. Тут щороку відпочиває кілька сотень туристів, які бажають провести свою відпустку в атмосфері екзотики і відмінного обслуговування. Як правило, номери в даному місці для відпочинку заброньовані ще задовго до початку курортного сезону, що відмінно демонструє рівень відпочинку тут.Загальна інформація

Smartline White City Beach Hotel 4* (Alanya) був побудований відносно недавно - в 2004 році. З моменту появи на туристичній арені даного місця воно стало неймовірно привабливим для туристів. У своїх коментарях вони відзначають, що основна причина цього - зовнішній вид готелю і маса позитивних відгуків про проживання у ньому. Протягом всього періоду його існування як на території, так і в корпусах регулярно проводяться різні роботи по покращенню загального стану приміщень та встановлення більш сучасного технічного оснащення - туристи таку турботу про їх комфорт дуже цінують.

На сьогоднішній день загальна площа всієї території невелика - вона складає всього лише 3000 кв. метрів, однак на ній розміщується кілька видів розваг, які неодмінно припадуть до смаку гостям.

Розташування

Smartline White City Beach Hotel 4* знаходиться недалеко від населеного пункту Конакли, який також приймає на своїй території туристів, а також у семи кілометрах від центральної частини Аланії, де вирує нічне життя. Недалеко від основного корпусу готелю розташовується берегова лінія, яку туристи можуть відвідувати в будь-який час.

Прилітаючи в Туреччину, туристи починають свою подорож з аеропорту Анталії, який знаходиться в 135 кілометрах від Smartline White City Beach Hotel 4*. Готель займається організацією послуги трансферу для кожного гостя, її вартість автоматично включається в туристичний пакет, який купує клієнт в агентстві.Номери

Фонд готелю представлений комфортабельними апартаментами категорії "стандарт", які умовно поділяються на кілька підгруп, залежно від додаткових умов. Зокрема, туристи можуть вибрати для себе кімнату з великою площею або ту, яка має персональну терасу для відпочинку. У загальній складності в готелі Smartline White City Beach Hotel 4* (Аланія) є 113 номерів, готових до заселення в будь-який момент.

У всіх апартаментах, незалежно від рівня їх комфортабельності, є ванна кімната, яка повністю оснащена всім потрібним для проживання: тут є ванна, яка в деяких номерах замінена душовою кабіною, раковина для вмивання, а також санвузол. Всі лазневі приналежності, які готель пропонує в користування гостям, що знаходяться в окремій тумбі, тут же можна знайти халати, тапочки і рушники.

Також в номерах є індивідуальні кондиціонери - з їх допомогою гості можуть налаштувати у своїй кімнаті оптимальний температурний режим.Інтер'єр номерів

Як відзначають у своїх відгуках про Smartline White City Beach Hotel 4* туристи, його інтер'єр номерів виконаний дуже красиво, він здатний привернути увагу постояльців. Вони нерідко говорять про те, що в даній обстановці не можна легко розслабитися і по-справжньому насолодитися відпочинком. Велику увагу гостями готелю приділяється красивому вигляду, який відкривається з великих вікон номерів, - звідси можна спостерігати безкрайні морські простори, а також тропічні насадження.

Загальна колірна гамма інтер'єру представлена вдалим поєднанням темно-синього, білого і чорного кольорів, тут дуже багато геометричних деталей. В якості місця для сну тут встановлені великі ліжка, розраховані на двох, у номерах також є додаткове спальне місце, представлене односпальним ліжком. Тут є відмінна робоча зона у вигляді великого письмового столу білого кольору і чорного м'якого стільця. Гості можуть відпочити, розташувавшись за маленьким круглим столиком білого кольору на м'якому кріслі - в такому положенні можна почитати улюблену книгу.

У номері є великий плазмовий телевізор, який транслює супутникові канали, багато з яких - російськомовні. Гості також рекомендують при наявності у валізі цінних речей перекладати їх в електронний сейф, який можна орендувати на кілька діб. У номері є стаціонарний телефон, який можна використовувати всередині готелю - за міжнародні дзвінки потрібно платити окремо. При бажанні сюди може бути встановлений міні-бар, наповнення якого буде оновлюватися регулярно.

Умови для проживання дітей

Туристи відзначають у своїх відгуках те, що Smartline White City Beach Hotel 4* (Туреччина) прекрасно підходить для проведення сімейного відпустки разом з дітьми. Такі коментарі, як правило, ґрунтуються на тому, що в готелі є чимало умов для безпечного і приємного проведення часу малюків. Одне з них - це наявність спеціального дитячого клубу, в який батьки можуть відправити свою дитину на певний час. Тут з нею займаються аніматори, у яких в запасі завжди є кілька розважальних шоу-програм. Однак деякі постояльці рекомендують користуватися послугами няні, які є платними, але на їх думку, увагу її буде спрямовано лише на одну дитину, а не на цілу групу.

Батьки відзначають, що кілька місць для дитячого відпочинку обладнано і на відкритій території. Одне з них - невеликий басейн з автоматичним підігрівом. Він має покриття, що перешкоджає ковзанню, вода в ньому завжди чиста. Також діти можуть активно проводити свій час на майданчику.

У номерах Standard Smartline White City Beach Hotel 4* при необхідності може бути встановлена дитяче ліжечко, на якій малюкові буде комфортно спати. Батьки відзначають позитивними коментарями можливість оренди тут візків, на яких можна більш зручно транспортувати дитину.Харчування

В готелі є кілька закладів громадського харчування, які дуже подобаються відпочиваючим, що добре відображено в їх відкликання.

Тут є один великий ресторан, який є основним. У ньому кожен день пропонується "шведський стіл", на якому подаються традиційні турецькі страви, смакові якості яких позитивно відзначаються туристами. Цікавим є місце розташування ресторану - він знаходиться на пляжі.

Крім ресторану в готелі Smartline White City Beach Hotel 4* є три бари, які знаходяться в корпусі і в районі аквазони. Меню, яке пропонується до них, складається з оригінальних і легких закусок, смачних десертів, а також величезного вибору незвичайних коктейлів та алкогольних напоїв.

Розваги

Туристи нерідко діляться своїми враженнями, отриманими в процесі перебування в готелі. Вони розповідають про те, що тут не доводиться нудьгувати, так як кожен день в районі його аквазони проводяться розважальні програми за участю команди аніматорів.

З самого ранку туристи можу брати участь у спортивних заходах у вигляді естафет та змагань, також нерідко тут проводяться командні ігри, для яких організовані відкриті майданчики. У вечірній час для гостей організовується дискотека під запальні хіти зарубіжних виконавців. Як правило, вона триває всю ніч, до самого ранку.

Шанувальники більш тихого відпочинку можуть відправитися на екскурсії, які організовуються спеціальним бюро.Послуги і додаткові можливості

Широкий спектр платних послуг надається для постояльців готелю. Перш за все, всі туристи повинні пам'ятати про те, що для них тут цілодобово працює лікар, якого при необхідності можна викликати прямо в номер. Також тут туристи можуть скористатися послугами салону краси, де можна "розжитися" новою стрижкою, зробити манікюр, педикюр або здійснити ряд косметичних процедур.

При бажанні автомобілісти можуть орендувати вподобану машину і відправитися вивчати навколишні простори. У своїх відгуках туристи часто діляться тим, що вони використовують даний транспортний засіб для того, щоб дістатися до сусідніх міст і відвідати розважальні місця, які є в них.

На першому поверсі корпусу є пункт обміну валют і банкомат, а також декілька магазинів, у яких можна придбати сувеніри для рідних і близьких.Спорт

Любителі тренувань і спорту найчастіше під час відпочинку в готелі займаються своїм здоров'ям та тілом в спеціальному залі, відвідування якого абсолютно безкоштовно. У ньому встановлено кілька агрегатів, за допомогою яких можна сприятливо впливати на різні групи м'язів, роблячи їх більш красивими і рельєфними. Тут також є зал для гри в настільний теніс. При бажанні гості відвідують більярдний клуб, який функціонує на території Smartline White City Beach Hotel 4*. В описі готелю також йдеться про те, що туристи, відпочиваючі в ньому, можуть займатися водними видами спорту, проте, на думку більшості, вони підходять тільки для шанувальників екстриму.

СПА

За відгуками туристів, відмінні СПА-процедури проводяться в центрі, який розташований на першому поверсі комплексу. Відпочиваючі, прийшовши сюди, можуть абсолютно безкоштовно відвідати термальний зону, яка складається з хаммама і сауни. Тут працює команда пармейстеров, які можуть надати ряд послуг. На виході з "гарячої" частини можна відвідати басейн.

При бажанні за встановлену в прейскуранті ціну відпочиваючі мають можливість відвідати масажний зал і СПА-центр, де представляється можливим надання не тільки масажних послуг, але також і здійснення косметичних процедур, спрямованих на омолодження шкіри і всього тіла в цілому.

Басейн

Аквазона в готелі Smartline White City Beach Hotel 4* представлена невеликим басейном, загальна площа якого становить 200 квадратів. Він працює без системи підігріву, але в ньому постійно проводиться очищення, завдяки чому вода кристально чиста. Тут встановлені дві великі гірки, на яких можуть гратися гості. У перервах між водними процедурами всі бажаючі мають можливість розташуватися на шезлонгах, встановлених на сонячній терасі під величезними парасолями. Недалеко від цього майданчика є бар.

Ціни

Вартість путівки на двох у готель становить близько 60000 рублів - ці цифри приведені на підставі відгуків, залишених туристами. В дану ціну включається не тільки проживання удвох протягом тижня, але також і переліт з доставкою туристів в готель з пункту прибуття. Туристичний пакет такого типу передбачає проживання по концепції "все включено", в рамках якої гості можуть відвідувати "шведський стіл" у пляжному ресторані.

У багатьох залишених коментарях туристи розповідають про хороших умовах проживання і цілком прийнятних цінах. Дуже часто до відгуків прикріплюються яскраві фото Smartline White City Beach Hotel 4*, зроблені відпочиваючими під час відпочинку.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут