OnePlus 5 представлений в ексклюзивному оформленні


Опубликованно 16.10.2017 01:07

OnePlus 5 представлений в ексклюзивному оформленні

Компанія OnePlus на презентації в Парижі представила лімітовану версію свого флагмана з унікальним дизайном, розробленим відомим модельєром Жан-Шарль де Кастельбажаком. Апарат отримав назву OnePlus 5 JCC+ і буде цікавий, в першу чергу, колекціонерам

 

Компанія OnePlus на презентації в Парижі представила лімітовану версію свого флагмана з унікальним дизайном, розробленим відомим модельєром Жан-Шарль де Кастельбажаком. Апарат отримав назву OnePlus 5 JCC+ і буде цікавий, в першу чергу, колекціонерам І що ж у нього незвичайного

Це все той же топовий OnePlus 5, але в чорному кольорі і з розписами на задній стороні. Смартфон поставляється в незвичайній дизайнерської упаковці.

«Ми завжди прагнемо спробувати щось нове з партнерами, які уособлюють дух Never Settle. Це було чудове співпраця з такою іконою, як Жан-Шарль де Кастельбажак, який постійно привносить в індустрію моди ідеї, що змінюють гру», — заявив Карл Пий, співзасновник OnePlus. Сама напис на пристрої говорить: «це не смартфон, це творча машина для художників, дизайнерів, любителів ідей. Це інструмент для творення, який також можна використовувати як телефон».

 

 

   

Нагадаємо, що OnePlus 5, на даний момент є самим потужним Android смартфоном. В основі цього монстра лежить процесор Qualcomm Snapdragon 835, 8 гігабайт оперативної пам'яті LPDDR4X і фірмова прошивка OxygenOS, яка тепер підтримує стабілізацію 4К-відео.

OnePlus 5 JCC+ надійде в продаж 2 жовтня в Європі через офіційний сайт OnePlus за ціною €559.

Джерело: PhoneArena



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут