Apple розробляє iPad з дизайном iPhone X


Опубликованно 16.10.2017 01:07

Apple розробляє iPad з дизайном iPhone X

За даними профільного ресурсу Mydrivers, з посиланням на співробітника тайванської фабрики по виробництву планшетів Apple, новий iPad з революційним дизайном як у iPhone X і дактилоскопічним датчиком в екрані вже знаходиться в розробці.

За даними профільного ресурсу Mydrivers, з посиланням на співробітника тайванської фабрики по виробництву планшетів Apple, новий iPad з революційним дизайном як у iPhone X і дактилоскопічним датчиком в екрані вже знаходиться в розробці. Що розповіли

Створення подібного планшета поки що під великим питанням, тому що зараз виробництво одного такого гаджета займає занадто багато часу, що не підходить для подальшого запуску пристрою. Цей результат не влаштовує керівництво Apple і вони працюють над прискоренням процесу виготовлення. У разі невдачі ця модель iPad відкладеться до кращих часів.

Крім цього, у компанії хочуть подивитися як буде продаватися iPhone X і будуть хороші відгуки або скарги на новий сканер відбитків пальців всередині дисплея. Залежно від цього модифікація, дизайн і начинка майбутнього планшета теж можуть змінитися. Якщо все пройде як треба, то вихід революційного iPad в будь-якому випадку відбудеться не раніше третього кварталу 2018 року, а не як зазвичай у першому кварталі разом з іншими планшетами компанії.

Джерело: Mydrivers



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут