M. C. Mahberi Beach Hotel 4* (Туреччина, Аланія, Конакли): відгуки та рейтинг


Опубликованно 17.10.2017 00:10

M. C. Mahberi Beach Hotel 4* (Туреччина, Аланія, Конакли): відгуки та рейтинг

Готель M. C. Mahberi Beach Hotel 4* (Аланія) - одне з найбільш рекомендованих туристичними операторами місць для відпочинку. Путівки сюди часто закінчуються ще задовго до початку розпалу курортного сезону, що наштовхує на думку про чудових умовах проживання, влаштованих тут. Такі думки підтверджуються відгуками про M. C. Mahberi Beach Hotel 4*, залишеними мандрівниками на теренах туристичних сайтів, а також на персональних сторінках в соціальних мережах.

Загальна інформація

Готель був побудований досить давно - в 1989 році, і за цей час встиг не тільки заробити, але і зберегти бездоганну репутацію відмінного місця для комфортного екзотичного відпочинку. На сьогоднішній день будівля його основного шестиповерхового корпусу має дуже гарний сучасний вигляд, що було досягнуто завдяки регулярному проведенню ремонтних та косметичних робіт, остання з яких була здійснена в 2015 році. Завдяки всім умовам дане місце займає провідні позиції в рейтингах місць для відпочинку, складених серед готелів Конакли. Самі туристи на різних сайтах з відгуками оцінюють його роботу в 9-9,5 балів з 10 можливих.

В даний час загальна площа готелю досить велика - вона складає близько 15 000 кв. м.Розташування

M. C. Mahberi Beach Hotel 4* (Туреччина) знаходиться в одному з масово відвідуваних російськими туристами районів - Аланія. Він знаходиться буквально в 10 кілометрах від великого місто Аланья, який також відомий своєю відмінно розвиненою туристичною інфраструктурою. На відстані 500 метрів знаходиться найближчий торговий центр, де відпочиваючі можуть прикупити для себе і своїх рідних цікаві товари.

Найближчий аеропорт знаходиться на великій відстані від Конакли - в 110 кілометрах, в Анталії. Саме тому в кожну путівку в обов'язковому порядку включається трансфер прибулих туристів до місця знаходження готелю. Гості відзначають, що така послуга надається на досить комфортабельному автомобілі з кондиціонером.

Номери

Всі наявні в готелі апартаменти розміщені у великому шестиповерховому корпусі, увазі постояльців тут представлено 320 номерів, розділених на дві категорії: Стандарт" та "Сімейний".

У кожному з них встановлено доступ за індивідуальними картками, що забезпечує збереження речей постояльців. Також в номерах є індивідуальне кліматичне обладнання. При бажанні гості можуть відрегулювати температуру повітря в кімнаті до рівня оптимальної, незалежно від того, яка обстановка в цей момент на вулиці.

Всі апартаменти обладнані окремими ванними кімнатами, де є не тільки санвузол і місце для купання (ванна або душ), але також і раковина. Крім сантехніки тут є меблі, тумби, в яких знаходяться лазневі приналежності, халати та кімнатні капці.

Мешканці всіх квартир можуть користуватися безкоштовним доступом до мережі Інтернет, який є високошвидкісним бездротовим і. Ця можливість дозволяє туристам завжди залишатися на зв'язку зі своїми рідними та близькими людьми.

"Стандарт"

Апартаменти такої категорії представлені на відносно невеликій площі - 24 кв. м., на якій розташовується всього лише одна кімната. У ній, за словами туристів, все оформлено в приємних для зорового сприйняття кавових і бежевих тонах.

Встановлена тут меблі розрахована на проживання максимум трьох осіб: для двох з них передбачена велике двоспальне ліжко (або два односпальні), а додаткове місце представлено великий розкладний ліжком європейського типу. Гості відзначають позитивними коментарями розмір гардеробної шафи, зробленого з дерева - сюди, за їх словами, можна помістити велику кількість речей. При бажанні туристи можуть подивитися телевізор, підключений до системи супутникового мовлення.

Постояльців дуже радує відмінний вид з вікна, який відкриває прекрасні морські простори."Сімейний"

Номери такої групи представлені на значно більшій території, ніж "Стандарт" - 36 кв. м. Їх площа розділена на дві кімнати, в кожній з яких встановлено по два спальних місця. При необхідності будь-який з кімнат може бути встановлена розкладне ліжко для п'ятого людини.

У вільний час гості можуть переглядати плазмові телевізори, які є в кімнатах. Вони транслюють супутникові канали, багато з яких є російськомовними. Підлога тут вистелені ковроліном, що комфортно не тільки для дорослих, але й для які проживають з батьками дітей.

В апартаментах такої категорії є індивідуальний балкон, де є пара крісел і столик для розташування гостей. Вони відзначають, що тут дуже комфортно спостерігати за узбережжям Середземного моря, причому в будь-яку погоду.Умови для дітей

Гості M. C. Mahberi Beach Hotel 4* (Konakli) нерідко у своїх відгуках про даному місці для відпочинку приділяють увагу тому факту, що готель ідеально підходить для відпочинку з дітьми. Такі висновки туристів обумовлені не тільки наявністю номерів, чудово підходять для проживання великої кількості постояльців (до 5), але також і присутністю широкого ряду умов для маленьких постояльців.

Перше з них - це можливість відвідування дітьми міні-клубу, в якому все влаштовано для того, щоб вони весело і активно проводили свій час. Тут малюки можуть познайомитися з новими друзями, з ними займаються аніматори. Батьки відзначають, що в індивідуальних випадках тут можна запитати послуги няні, однак вони є платними.

При бажанні туристи можуть відвести свою дитину в невеликий басейн, який знаходиться на відкритій території та виконано по всім стандартам безпеки. Крім усього іншого, у M. C. Mahberi Beach Hotel 4* є велика і красива дитячий майданчик.Розваги

Самі туристи, відпочиваючі тут, зізнаються в тому, що на території готелю не доводиться сумувати. Команда активних і талановитих аніматорів завжди займається розвагою кожного мандрівника. До речі, багато туристів з Росії відзначають той приємний факт, що багато аніматори вільно володіють російською мовою.

У денний час у M. C. Mahberi Beach Hotel 4* проводяться заходи спортивного характеру: тут влаштовуються змагання з командних ігор, для яких обладнані спортивні майданчики, а також естафети у аквазоне.

У вечірній час організовуються різні шоу-програми з танцями, піснями та конкурсами. Також тут проводяться нічні дискотеки, вхід на які безкоштовний, але за напої у барі доведеться заплатити.Харчування

Шанувальники смачної їжі, на думку більшості відпочиваючих, ніколи не залишаться байдужі до їжі, що пропонується в закладах громадського харчування M. C. Mahberi Beach Hotel 4*. На фото багатьох постояльців представлені яскраво та гарно оформлені страви, які подаються в місцевому ресторані. Заклад готовий запропонувати будь якому туристу, який проживає по концепції "все включено" їжу, приготовлену в турецьких традиціях, а також кілька варіантів страв європейської кухні. Усі вони подаються на "шведському столі", який можна відвідати вранці, в обід або ввечері.

На території M. C. Mahberi Beach Hotel 4* є п'ять великих барів, велика частина яких сконцентрована біля води, один є в основному корпусі. У всіх цих місцях меню пропонують широке різноманітність закусок і салатів, ласуни воліють вибирати тут десерти. Бармени готові здивувати будь-якого гостя яскравими і незвичайними коктейлями або запропонувати прості охолоджені напої.

Басейн

Постояльці M. C. Mahberi Beach Hotel 4* в своїх відгуках відзначають те, що готель має величезну аквазону, навколо якої розташовується велика сонячна тераса призначена для відпочинку туристів. Для їх більшого комфорту тут є чимала кількість шезлонгів, виконаних з дерева, а також пляжні парасольки.

В цілому площа аквазони становить 640 кв. м. Вона ділиться на три басейни різних розмірів, в одному з яких встановлені гірки для активного дозвілля гостей: два з них призначені для дорослих, а дві - для малюків. Відвідати аквазону можна в будь-який час року і доби, незалежно від погодних умов.

Спорт і спа

Шанувальники здорового способу життя в готелі M. C. Mahberi Beach Hotel 4* воліють відвідувати не тільки аквазону, але ще й спортивний зал, який розташовується на верхньому поверсі і пропонує можливість тренування на агрегатах, що впливають на різні м'язи. Для різноманітності спортивного відпочинку тут передбачені зали для гри в настільний теніс та більярд. На першому поверсі корпусу є боулінг-клуб, в якому щовечора збираються постояльці.

В описі M. C. Mahberi Beach Hotel 4* йдеться про те, що тут під керівництвом професійного інструктора можливо заняття активними видами водного спорту, які неодмінно припадуть до смаку шанувальникам екстриму.

Туристи, які відпочивали в готелі, нерідко у своїх позитивних коментарях згадують спа-центр, який є на одному з поверхів основного корпусу. Його територія ділиться на велику термальну зону, що складається з сауни і хаммама, а також масажний зал, співробітники якого здатні занурити в стан повного релаксу будь-якого клієнта. Все тут надаються послуги, крім відвідування хаммама, є платними.

Пляж

У представленому на офіційному сайті описі готелю M. C. Mahberi Beach Hotel 4* йдеться про те, що за його територією закріплений індивідуальний пляж, відвідувати який можуть тільки постояльці цього місця. Гості готелю нерідко відгукуються про красу цього піщано-галькового пляжу, на території якого завжди чиста.

На думку туристів, берегова лінія чудово облаштована для відпочинку туристів різного віку. Для їх комфорту тут передбачені шезлонги і парасольки. За бажанням гості можуть взяти у тимчасове користування надувні матраци, а ось за рушники доведеться платити орендний внесок.

По всій лінії пляжу, загальна протяжність якої складає 200 метрів, рівномірно розставлені громадські туалети, кабінки для переодягання, а також душові, якими відпочиваючі можуть скористатися.Ціни

Мандрівники, які бажають поїхати відпочивати в M. C. Mahberi Beach Hotel 4*, можуть звернутися за туристичною путівкою в агентство. Тут можуть запропонувати найкращі варіанти проживання, які підходять для різних категорій клієнтів. Як правило, вартість пакету на тижневий відпочинок удвох з урахуванням проживання в номері категорії "Стандарт" коштує близько 60000 рублів. Всі агенти включають в дану вартість стандартні умови зразок двостороннього перельоту, проживання, трансферу, а також медичних страховок. У разі наявності даного пакету турист самостійно повинен задуматися про отримання візи до Туреччини, наявність якої необхідно для мандрівників з Росії.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут