Марселіно: Випередити Барселону " і " Реал нереально


Опубликованно 18.10.2017 01:06

Марселіно: Випередити Барселону

Після неймовірної перестрілки з Бетісом, що закінчилася перемогою Валенсії з рахунком 6:3, «лос че» піднялися на друге місце у турнірній таблиці. Однак тренер команди Марселіно вважає, що боротися з Барселоною і Реалом його підопічним ще рано.

"Я думаю, що боротися за чемпіонський титул з Барселоною і Реалом зараз нереально, — заявив після матчу з Бетісом в інтерв'ю Cadena Cope Марселіно. – Тому ми навіть не замислюємося про це, а будемо намагатися якомога довше продовжувати свою безпрограшну серію, не звертаючи увагу на сусідів по турнірній таблиці".

"У нашої команди є талант, є амбіції, є оптимізм. Але для серйозних звершень потрібно пройти ще довгий шлях і багато чому навчитися. Наприклад, засвоїти, що матч закінчується з фінальним свистком арбітра".

За 15 хвилин до фінального свистка Валенсія вигравала у Бетіса 4:0, але примудрилася пропустити три м'ячі за п'ять (!) хвилин, і лише після цього забила ще два, встановивши остаточний рахунок матчу.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут