Kleopatra Hotel Melissa 3* (Туреччина, Аланія, Аланья-центр): опис готелю і фото


Опубликованно 18.10.2017 03:11

Kleopatra Hotel Melissa 3* (Туреччина, Аланія, Аланья-центр): опис готелю і фото

Популярний турецький курорт Аланья, запашний аромат бананових посадок і цитрусових садів, вражає туристів своїми нетиповими для Туреччини ландшафтами і просто розкішної південної природою. Відпочити тут відпускники, в тому числі і російські, можуть з більшим комфортом. Зняти недорогі номери гості Аланії, наприклад, можуть в готелі Kleopatra Melissa Hotel 3*, заслужив дуже навіть непогані відгуки туристів.Де знаходиться?

Розташовується цей готель недалеко (1.5 км) від центру міста. Тобто її постояльці можуть повною мірою користуватися добре розвиненою туристичною інфраструктурою Аланії. Звичайно, при виборі готелю на курорті багато відпускники звертають увагу насамперед на її розташування по відношенню до моря. В цьому плані готель Kleopatra Hotel Melissa 3* заслужив просто відмінні відгуки відпочиваючих. Знаходиться він приблизно в 100 метрів від одного з найбільш красивих і зручних пляжів місті — Клеопатри.

По відношенню до аеропорту цей готель розташована, на думку туристів, не особливо вдало. Прямими рейсами відпускники, які зняли номери в цьому готелі, найчастіше прилітають в Анталью. Аеропорт цього міста знаходиться більш ніж в 100 км від Аланії і, відповідно, готелі. Добиратися до цього готелю його постояльцям доводиться зазвичай близько 3 годин. Рятує положення в даному випадку лише те, що російські оператори надають своїм клієнтам у більшості випадків досить-таки комфортабельні трансферні автобуси.Особливості готелі

Побудований готель Kleopatra Hotel Melissa 3* (Alanya) був ще в минулому столітті — 1986 р. При цьому остання реконструкція, якщо судити з інформації, наявної на сайтах туроператорів, проводилася тут аж у 2010 р. Та косметичні ремонти в наступні роки у готелі, швидше за все, все ж відбувалися. Ніяких особливих претензій у своїх відгуках в Мережі, пов'язаних з поважним віком цього готелю, туристи зазвичай не висловлюють (принаймні, на 2017 р.).

Загальна площа Kleopatra Melissa становить 1700 м2. Тобто територію цей готель займає відносно невелику. І це не дивно. Адже це міський готель. На території цього готелю знайшлося місце лише для басейну, лежаків і невеликий тераси зі столиками.

Проживають у цьому готелі основному німці та інші європейці. Російських постояльців тут зазвичай не надто багато.

Тиша на території — це основна, на думку туристів, особливість готелю Kleopatra Hotel Melissa 3* (Alanya). В Аланьї спокійні готелі — це в якомусь сенсі навіть і рідкість. У більшості випадків відпочиваючим туристам на території готелів можуть заважати різного роду міські шуми. Готель «Клеопатра Меліса» в цьому плані є приємним винятком. Дискотек і анімацій (крім поодиноких виступів заїжджих бардів) тут не проводиться. Саме тому багато відпочиваючі вважають, що найкраще цей готель підходить для сімейних туристів з дітьми та пенсіонерів. Молодим людям на її території може бути нуднувато. Ну, якщо, звичайно ж, вони не приїдуть в готель великою компанією і не будуть розважати себе самі. Номерний фонд

Всі здаються в Kleopatra Hotel Melissa 3* кімнати відносяться до класу стандарт. Всього гостям Аланії в готелі пропонується близько 120 номерів. У всіх кімнатах є:кондиціонери і телефони;телевізори;сейфи;холодильники.

Закриваються двері номерів в готелі на електронний ключ. У плані безпеки це, звичайно ж, досить зручно. Однак при відсутності мешканців у номері з-за такого ключа електрика в ньому, на жаль, відключається. Тому холодильниками у цьому готелі постояльцям користуватися досить-таки проблематично.

Про випадки крадіжки в цьому готелі ніякої інформації від туристів в Мережі не є. Однак залишати цінні речі на увазі в Kleopatra Hotel Melissa 3* (Alanya), як і в будь-якому іншому комплексі відпочинку, відпускникам на всякий випадок все ж не варто. Краще буде замикати їх у сейфі. Правда, коштує ця послуга в готелі цілих 2 долари на добу.

Практично у всіх номерах комплексу є балкони. Тут буде зручно посидіти ввечері, милуючись на околиці або ж просто посушити пляжні приналежності.

Інтернет в готелі

При бажанні постояльці можуть користуватися в номерах цього готелю мережею WiFi. Послуга ця в готелі не безкоштовно. Але варто користування інтернетом в Kleopatra Hotel Melissa 3* відносно недорого. До того ж, проплативши за один день користування мережею, в подальшому туристи зможуть користуватися їй абсолютно вільно. Але, звичайно ж, тільки на території готелю — в основному поруч з ресепшн. Принаймні, саме так було в 2017 р.Що думають самі туристи про номерах готелю?

Думка про що здаються в Kleopatra Hotel Melissa 3* (Туреччина, Alanya) кімнатах у відпускників склалося непогане. В різного роду рейтингах в інтернеті, заснованих на реальних відгуках туристів, цьому готелі дають приблизно 8-9 балів з 10-ти можливих. Багато колишні мешканці цього центру вважають, що знайти кращу тризірковий готель за таку ціну в Аланьї практично неможливо. Деякі туристи навіть вважають, що за рівнем комфорту, надається мешканцям, цьому готелю можна дати і 4*.

Номери, як відзначають відпочиваючі, в цьому комплексі здаються просторі. У деяких кімнатах тут передбачений навіть не один, а два балкона. Причому на обох встановлені зручні стільчики. Вся побутова техніка в готелі, судячи з відгуків, працює справно. Покоївки прибирають номери в комплексі щодня і досить-таки ретельно. Практично єдиним недоліком здаються в Kleopatra Melissa кімнат туристи вважають платні сейфи.

Які зручності постояльцям надаються на території?

Інфраструктура у цій тризірковому готелі розвинена також непогано. Орендовані в Туреччині автомобілі, приміром, постояльці готелю можуть залишати на безкоштовній парковці, обладнаної на його території. Для габаритних речей відпочиваючих в Kleopatra Hotel Melissa 3* (Туреччина) передбачена камера зберігання. Звичайно ж, є у цьому готелі та пральня. Правда, за прання речей постояльці готелю повинні платити окремо.

Зрозуміло, є в цьому сучасному готелі і відкритий басейн. За його чистотою співробітники готелю стежать, як відзначають багато відпочиваючі, дуже ретельно. Басейн готелю розділений на дві частини. Одна з них — глибока. Тут купаються дорослі постояльці. Друга частина басейну Kleopatra Melissa — дрібна. Призначена вона для купання дітей.

Зрозуміло, поряд з басейном в цьому готелі встановлені шезлонги і парасольки. Користуватися ними постояльці можуть абсолютно безкоштовно.

Ще однією зручною послугою, що надається постояльцям в цьому готелі, є хаммам. Можуть відвідати на території готелю його мешканці та масажний кабінет. У салоні краси гостям комплексу пропонуються воскова епіляція, манікюр, косметичні послуги. Зрозуміло, працює тут і перукарня.

Для дітей в готелі, крім лягушатника, передбачена майданчик. Також на території готелю працює міні-маркет. Тут туристи можуть придбати сувеніри для рідних або близьких або які-небудь їм необхідні дрібниці.Спорт

Тренажерного залу в Kleopatra Hotel Melissa 3* в Аланії, на жаль, немає. Але постояльці цього готелю мають можливість пограти в настільний теніс. Також на території готелю є пункт прокату інвентарю, призначеного для водних видів спорту.Як відгукуються туристи про сервіс в готелі?

Проживати в готелі, як вважають відпочиваючі, насправді досить зручно. Басейн для дорослих в готелі, як вже згадувалося, чистий. Відгуки мандрівників він заслужив дуже навіть непогані. Деяким його недоліком багато постояльці Kleopatra Hotel Melissa 3* (Туреччина, Аланія) вважають занадто вже невеликі глибину і розміри. Дрібний басейн - це, звичайно ж, мінус готелю, але не надто серйозний. Адже море від цього готелю знаходиться буквально через дорогу. Тим більше, що лежаків у басейну комплексу встановлено багато, і тут можна просто полежати і позасмагати, наприклад, увечері, перед тим, як відправитися на прогулянку.

Персонал в готелі, судячи з відгуків, до постояльцям ставиться доброзичливо. По-російськи практично ніхто з працівників цього готелю не говорить. Але англійський при цьому знають всі співробітники готелю. Так що особливих проблем у плані спілкування з персоналом у постояльців комплексу виникнути не повинно.

Яке харчування надає мешканцям готель?

Номери і сервіс на території в Kleopatra Melissa Beach Hotel 3*, таким чином, туристам пропонуються непогані. Відмінні відгуки в Мережі існують і про харчування у цьому готелі. Здаються кімнати в Kleopatra Melissa по системі «все включено». Але постояльці готелю все ж вважають, що це, швидше, просто повний пансіон. Тобто у вартість проживання входять сніданки, вечері та обіди. Напої протягом дня безкоштовно в закладах готелю його мешканці брати не можуть.

На сніданки в цьому комплексі постояльцям подаються зазвичай традиційні турецькі омлет, сир і ковбаса. Також туристи можуть брати в їдальні варені яйця, вершкове масло, джем і різного роду овочі. В обід в ресторані готелю обов'язково готуються м'ясні страви. Також постояльцям на вибір пропонуються два гарніру. Крім цього, вдень мешканці готелю можуть брати в ресторані всілякі соуси, салати і овочі.

Вечері в Kleopatra Melissa, на думку туристів, подаються просто розкішні. Ввечері постояльці можуть з'їсти в їдальні готелю яке-небудь рибне, м'ясне або куряче блюдо, дуже смачну картоплю і т. д. Звичайно ж, пропонуються мешканцям комплексу в ресторані на вечерю і салати з овочами. В їдальні готелю, крім усього іншого, встановлений апарат з напоями. Тут туристи можуть брати, приміром, смачні натуральні соки.

Зрозуміло, відпочиваючим пропонуються в готелі Kleopatra Melissa і алкогольні напої. Це можуть бути, наприклад, джин або горілка місцевого виробництва або світле турецьке пиво Efes. Останнє, до речі, заслуговує дуже навіть непогані відгуки туристів. Спробувати його новачкам досвідчені мандрівники радять обов'язково.Дорога на пляж

Розташований готель Kleopatra Hotel Melissa 3* практично на самому березі моря. Однак для того щоб потрапити на пляж, його постояльцям потрібно перейти дорогу з одностороннім рухом. Особливої небезпеки перетин цієї траси собою не представляє. Але дотримуватися обережності, переходячи через дорогу, досвідчені відпускники все ж радять. Перетинати магістраль, яка відділяє готель від моря, слід тільки по наявному тут пішохідному переходу. При цьому варто бути максимально уважним. Пішоходів водії в Туреччині не пропускають, на жаль, навіть на переходах. Тому спочатку варто почекати, поки проїдуть машини, а потім вже переходити дорогу.

Kleopatra Hotel Melissa 3*: відгуки про пляжі

До берега моря постояльці цього готелю, таким чином, можуть добратися дуже швидко. Прямо навпроти готелю розташований пляж під номером 22. Тут при бажанні можна орендувати в тому числі і лежак з парасолькою. Коштує ця послуга на березі моря в цьому місці не надто дорого.

Відгуки від туристів пляж, розташований навпроти готелю, заслужив дуже навіть непогані. Вхід в море тут, як розповідають відпочиваючі в інтернеті, дуже плавний і зручний. Однак подекуди у воді у цьому місці є плити. Тому заходити в море на пляжі готелю туристам варто обережніше. Берег у цьому місці вкритий піском і дрібною галькою. Так що відпочивати тут можна з великою зручністю і без спеціального взуття.

Народу на пляжі Клеопатра навпроти готелю зазвичай буває багато. Тим туристам, які люблять тишу, досвідчені відпускники радять пройти по берегу трохи правіше. Тут розташований чудовий пляж без лежаків і парасольок, але й без великого скупчення людей. Вхід в море в цьому місці, на думку туристів, ще більш зручний, ніж у зоні 22.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут