ТРЦ «Порт Сіті» в Маріуполі: адреса, час роботи, магазини і розваги


Опубликованно 19.10.2017 00:15

ТРЦ «Порт Сіті» в Маріуполі: адреса, час роботи, магазини і розваги

«Порт Сіті» в Маріуполі – це один з найбільших торгово-розважальних комплексів, який був відкритий близько 4 років тому, в серпні 2013 року. Розташовується він на 2 рівнях, загальна площа ТРЦ становить 71 000 м2, з яких 56 000 м2 – здаються в оренду.ТРЦ «Порт Сіті»

Торгово-розважальний комплекс створений в сучасному оригінальному і витонченому стилі. Фасад оснащений величезним екраном, за допомогою якого відбувається трансляція рекламних послуг і товарів. «Порт Сіті» в Маріуполі має безкоштовним наземним паркінгом та зоною відпочинку з лавками і зеленими насадженнями.

Торговий комплекс обладнаний сучасними системами безпеки, а також пожежною сигналізацією та системою гасіння пожежі. Всередині розважального центру і на території парковки ведеться цілодобове відеоспостереження. У штаті «Порт Сіті» є служба охорони.

Будівля торгово-розважального комплексу являє собою створений за європейськими стандартами приміщення, яке спроектовано з урахуванням культурних і локальних особливостей, що відрізняються своєю унікальністю. «Порт Сіті» в Маріуполі – це прекрасне місце для проведення зустрічей, побачень, а також різних заходів. Тут можна добре відпочити, весело провести час з друзями і зробити відмінні покупки.

Знаходиться «Порт Сіті» за адресою: Маріуполь, Запорізьке шосе, 2. Дістатися можна на автобусах № 58т, 101, 126, 146, 201, 211. А також на трамваї № 8 і 10. Працює торговий комплекс з 10.00 до 22.00.

Торгова галерея

Кожен день «Порт Сіті» Маріуполя відвідують тисячі жителів міста. Відбувається це внаслідок того, що на території торгово-розважального комплексу зібрана різноманітна продукція промислових і товарних груп. Торгова галерея представлена продовольчим гіпермаркетом «Там Там» супермаркет побутової техніки «COMFY», а також більше 200 магазинами і бутіками, в яких відображено широкий асортимент товарів від провідних світових брендів. У представлених магазинах можна придбати спортивні товари, весільні сукні та аксесуари до них, нижня білизна, косметику і парфумерію, а також верхній одяг. Одяг для представниць слабкої статі, стильні чоловічі моделі, взуття, дитячий одяг, продукцію для дому, канцелярські товари, оптику, годинники, вироби з золота і біжутерію, різні зоотовари та інше.

Необхідно відзначити, що завдяки широкому асортименту представленої продукції, а також гідному рівню обслуговування і відповідними цінами на товари народного споживання, жителі та гості міста воліють торговий центр іншим супермаркетів і гіпермаркетів, що знаходяться на території міста Маріуполя.Розважальний комплекс

В будівлі торгового центру є 15 закладів громадського харчування, де можна смачно поїсти, скуштувавши страву на будь-який смак – будь то вишукана вечеря з ресторанного меню, ланч в затишному кафе або перекус фаст-фудом в піцерії «Маріо» з «Порт Сіті» в Маріуполі.

Так, наприклад, в ресторані «Мафія» представлені на вибір страви японської та італійської кухні. Крім апетитною піци і оригінальних суші сетів, в меню ресторану є смачні салати і апетитні супи, вишукані гарячі страви. Серед яких може приємно здивувати лазанья «Болоньєзе», паста «Карбонара», картопля по-середземноморськи, курча з яблуками і лосось, приготований на грилі.

ТРЦ включає в себе зону розваг, серед яких особливо слід відзначити кінотеатр «Мультиплекс», сімейний центр «Фунтура», боулінг клуб і квест-проект «Ізоляція». Крім цього в приміщенні розважального комплексу знаходиться салон краси, ательє, фотостудія, відділення банку, салон зв'язку, автосалон і багато іншого. Перебуваючи в «Порт Сіті» можна скористатися послугами туристичного агентства «TUI» або «TEZ tour», пройти курси автошколи «За кермом», застрахувати нерухомість з допомогою компанії «СК " Іллічівська», відвідати гурток «Федерація стрільби з лука», упакувати подарунок та виготовити дублікат ключів.«Мультиплекс» у «Порт Сіті»

У Маріуполі даний чотиризальний кінотеатр є одним з кращих. Він обладнаний за допомогою сучасних цифрових технологій і системою стереопоказа кінострічок. По площі «Мультиплекс» у «Порт Сіті» Маріуполя - займає 2160 м2. Для максимальної зручності відвідувачів кінотеатру працює лаунжи кинобар, в якому глядачі перед сеансом можуть з комфортом провести час. Кінотеатр включає в себе близько 600 посадкових місць, 100 з яких – це місця VIP-класу.

Центр «Фунтура»

Дитячий розважальний центр під назвою «Фунтура» займає площу 3260 м2. Кожні вихідні невтомний колектив веселих аніматорів і веселих артистів проводить для хлопців інтерактивні ігри, вікторини, різноманітні забави та конкурси, які спрямовані не тільки на те, щоб розважити малюків, а й для того, щоб чогось навчити.

Сімейний центр розваг включає в себе дитячий міні-боулінг, багаторівневий лабіринт, інтерактивний кінотеатр-7D, а також унікальний стимулятор польоту, який не залишить байдужим жодну дитину. Вікова категорія дітей – від 3 до 12 років.

На даний момент в сімейному розважальному центрі з'явилася чудова можливість урочисто відсвяткувати День народження дитини в яскравій, барвистій і казковій атмосфері, отримавши масу задоволення та море позитивних емоцій.Клуб «БомБей»

В «Порт Сіті» Маріуполя, боулінг-клуб з незвичайною назвою «БомБей» знаходиться 16 розташованих доріжок для гри в боулінг з розширеним спектром додаткових послуг: більярдом, затишній літній майданчиком, а також окремо відведених залом під банкет. Боулінг-клуб «БомБей» займає 2100 м2. Його по праву вважають одним з найбільш масштабних в країні та унікальним для Маріуполя боулінг-клубом, який приводить у захват не тільки новачків-любителів, але і професійних боулерів.

Квест-кімната в «Порт Сіті»

В розважальному комплексі знаходиться квест-проект під назвою «Ізоляція», що представляє собою незабутній атракціон, який зможе перенести учасників гри в епіцентр подій, відчувши неповторні емоції.

Сенс гри полягає в тому, що присутні учасники, які перебувають у спеціально відведеній кімнаті, повинні з допомогою всіляких підказок і головоломок знайти ключ і вийти з ізоляції. Даний квест-проект створений для компанії друзів. Так як одному іноді не під силу впоратися з поставленим завданням, а в компанії близьких – це не складе труднощів. За часом перебування в квест-кімнаті становить 60 хвилин. За цей час учасники повинні зібрати воєдино логічні ланки ланцюжка і знайти відгадки на всі поставлені питання.

Квести в Маріуполі – це чудова можливість провести весело і цікаво вільний час. Такий відпочинок підійде як для незабутнього святкування Дня народження, так і для проведення корпоративів і романтичних зустрічей. Для участі у команді, як правило, підбирають близьких по духу людей, об'єднаних спільною метою, які готові провести весело і інтелектуально своє дозвілля.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут