Adalin Resort Hotel 4* (Туреччина, Кемер, Кемер - центр): опис готелю і фото


Опубликованно 19.10.2017 01:36

Adalin Resort Hotel 4* (Туреччина, Кемер, Кемер - центр): опис готелю і фото

Кемер – дивовижне місце. На суші його оточують неприступні гори. З іншого боку, його оточують блакитні води Середземного моря. Регіон включає в себе однойменний муніципалітет, районні центри Кіріш, Бельдібі, Текірова, Гейнюк, Чамьюва.

Тропічний рай

Ця частина турецького узбережжя особливо популярна у росіян. Тут зосереджена величезна кількість готелів преміальної категорії. Adalin Resort Hotel 4* очолює перелік найбільш затребуваних готелів. Він пропонує обслуговування по системі «Все включено». Багато в Кемері володіють російською мовою.

Основна пішохідна і транспортна артерія курорту – вулиця Лиман. На ній знаходяться торгові підприємства, кондитерські, ресторани і нічні клуби. У місцевих магазинах торгують сувенірами, одягом, плавальними засобами і пляжними речами. Тут знаходяться кращі дискотеки «Аура», «Будда», «Інферно».

Транспортна доступність

Adalin Resort Hotel 4* віддалений від Анталії на 40 кілометрів. Шлях з міжнародного аеропорту, злітно-посадкові смуги якого обслуговують міжнародні та локальні рейси, займає близько п'ятдесяти хвилин. Зазвичай в туристичну путівку входить груповий трансфер. В іншому випадку до готелю можна дістатися самостійно.

Поїздка на таксі обійдеться в 650 рублів. В Кемер з Анталії курсують пороми. Від міського причалу вони відчалюють два рази в день. Тариф – 160 руб. Час у дорозі – 45 хвилин. Доїхати до Adalin Resort Hotel 4* можна і на комфортабельному автобусі. Квиток коштує близько 150 руб. Тим, хто орендував легковий автомобіль, потрібно триматися шосе D400.

Найбільш дешевий варіант пересування вулицями Кемера – поїздка на маршрутному таксі. Ціна – 30 рублів. Машини офіційних таксопарків курорту пофарбовані в яскравий жовтий колір. Вони очікують своїх клієнтів поблизу великих розважальних центрів, поруч із зупинками і на спеціальних майданчиках.Ключова інформація

Adalin Resort Hotel 4* знаходиться в 500 метрах від Середземного моря. Він орієнтований на прийом сімей з маленькими дітьми, пенсіонерів та подружніх пар. У ньому панує спокійна і затишна атмосфера. Багатоповерховий житловий комплекс потопає в пишній зелені екзотичної рослинності. З усіх боків його оточують квітники та паркові зони. До послуг постояльців басейни, спортивні майданчики, ресторани і бари. Для дітей передбачені ігрові кімнати та рекреації.

Adalin Resort Hotel 4* (Туреччина) був зведений і зданий в експлуатацію в 2002 році. Останній косметичний ремонт завершився в 2012. Загальна площа готелю перевищує 6 000 квадратних метрів. Левову частку національного складу відпочиваючих складають росіяни. Багато громадян Німеччини і Туреччини.

Деякі туристи залишилися розчарованими якістю сервісу та харчування. Якщо вірити відгукам про Adalin Resort Hotel 4*, то внутрішнє оздоблення готелю не відповідає її зовнішньому вигляду.Житловий фонд

Корпус, в якому розміщують клієнтів, складається з п'яти поверхів. Їх обслуговує три ліфта. Налічується 72 номери. Абсолютно всі кімнати призначені для некурящих. Постояльців з домашніми тваринами не приймають. Всі приміщення Adalin Resort Hotel 4* (Туреччина, Кемер) середньої категорії. У них є балкон, який виходить в сад, на море або на міську вулицю.

Температуру повітря допомагає підтримувати і регулювати індивідуальний кондиціонер. Користування вбудованим сейфом здійснюється на платній основі. Стандартний тариф – 120 грн. на добу. На тумбі встановлено телевізор. У пакеті каналів є російськомовні. Підключення до мережі Wi-Fi здійснюється за винагороду. Його розмір – 180 грн. за день. Розрахунок за телефонні дзвінки відбувається в момент виписки з Adalin Resort Hotel 4* (Кемер).

У ванній встановлені електричні сушарки для рушників, косметичні засоби (шампунь для волосся, туалетне мило), банні аксесуари, унітаз, умивальник, дзеркало з підсвічуванням. На підлозі у вітальні укладено килимове покриття. У деяких апартаментах є тераса.Водні атракціони

До власного пляжу готелю десять хвилин ходьби неспішним кроком. Шлях до моря пролягає по доглянутої території, на якій встановлені намети. У них торгують морозивом, солодощами, фруктами, ягодами і сувенірами. Автобус, що доставляє відпочиваючих на узбережжі, не передбачений. Сухі рушники не видаються. За оренду пластикових шезлонгів і переносних парасольок плата не стягується.

Біля входу в море насипаний жовтий пісок. У воді – дрібна галька. Варто враховувати, що на пляж Adalin Resort Hotel 4* (Туреччина, Кемер) відкритий доступ ще й постояльцям з сусіднього готелю. Басейн на території готелю всього один. Його площа – 600 квадратних метрів. Він не обладнаний системою підігріву. Плавати в ньому можна з 10:00 до 18:00. Поруч працює бар. На пляжі також є закусочна. За розвагу мандрівників з Росії відповідає лише один аніматор. Тільки він володіє російською мовою.

Дитяча аквазона знаходиться по сусідству з основною чашею. У ній встановлені фонтанчики і вертушки. Глибина збільшується поступово. Вхід в басейн обслуговує зручна сходи з широкими сходинками.Розваги і спорт

Судячи з відгуків про Adalin Resort Hotel 4* (Туреччина, Кемер), тренажерного залу в готелі немає. Зате можна скористатися тенісними столами, майданчиком для пляжного волейболу. У медичному центрі працюють турецькі парні, сауна і лазня.

Можливий запис до масажиста та косметолога. Фахівці ведуть прийом з 10:00 до 22:00. Виклик терапевта або педіатра здійснюється за окрему плату. Співробітники готелю Adalin Resort Hotel 4* викликають бригаду невідкладної допомоги, зв'язуються з представниками страхових служб.

Для дітей обладнаний гойдалками, каруселями та тренажерами майданчик. Поруч з нею в обід відкриває свої двері тематичний клуб. В пункті прокату обладнання видають водні лижі, каное, гідроцикли, скутери, м'ячі, дартс, шахи.

На сцені імпровізованого амфітеатру проводяться свята і торжества. В ході сімейних вечорів на ній виступали діти, які разом з вихователями підготували подарунки та сюрпризи для своїх батьків. Так як в 200 метрах від готелю знаходиться нічний клуб «Аура», то молодь ближче до 21:00 покидала готель. Ставало тихо й малолюдно.Харчування

Організація сніданків, обідів і вечерь в Adalin Resort Hotel реалізована за принципом «шведський стіл». У меню різноманітні гарніри, м'ясні та рибні страви, сири, солодощі, випічка, кондитерські вироби, напої та пиво. Основна їдальня відкривається в 10:00 і завершує обслуговування постояльців в 22:00.

Режим роботи закладів громадського харчування, розташованих на території готелю:07:30-09:30 (сніданок);09:30-10:00 (ранковий перекус);12:30-14:00 (обід);16:45-17:30 (чайна пауза);19:30-21:00 (вечеря).

У барі, який знаходиться поруч з рекреаційною зоною і басейнами, подають напої з 10:00 до 22:00. У ньому готують морозиво, молочні коктейлі, лимонади, морси, млинці.

В рамках «Турецької ночі» кухарі готелю подають кращі фірмові страви. Трапезу супроводжує виступ турецьких артистів і музикантів. Звучать східні наспіви, танцюристи виконують свої номери.

За десять років свого існування готель змінив масу назв. Він іменувався Magic Garden і навіть Mira Garden Resort Adalin Hotel 4*.Дітям

Для малюків, які приїжджають на відпочинок в готель разом зі своїми батьками, передбачена різноманітна розважальна програма. Для них на території готелю обладнана окрема майданчик. У клуб приймають дітлахів, яким виповнилося чотири роки. Найстарші учасники занять – школярі, вік яких не досяг 12 років.

Глибина в басейні, розрахованій на дітей, мінімальна. Дорослі з легкістю відпускають купатися своїх чад. Досвідчений інструктор стежить за порядком і безпекою в аквакомплексе. Видаються плавальні засоби, надувні іграшки.

Для старших хлопців обладнані гірки. Вони функціонують за розкладом. У всіх басейнах комплексу прісна очищена вода. Вона не підігрівається. Тому ванни працюють тільки в літній сезон. По їх периметру встановлені зручні лежаки і столики, на яких з комфортом розташовуються батьки. У місцевому барі можна замовити напої і легкі салати.Екскурсії

В інформаційному бюро для постояльців готелю розробляють оглядові та ознайомчі програми. Популярністю користуються поїздки в Стамбул. Їх вартість варіюється в діапазоні 150... 200 доларів США (8,5-11,5 тис. руб.). Сім'ї з дітьми вибирають менш тривалі мандрівки. Вони відправляються в Анталью. Таке невелике пригода обійдеться в 45 $ (2500 руб.) за одного дорослого.

Участь в сафарі на квадроциклах коштує 20 $ (близько 1200 руб.). Туристів навчають азам техніки безпеки. Їм видаються засоби індивідуального захисту. А потім всі разом вирушають у дорогу. Веселощі забезпечено! До катання допускаються особи старше вісімнадцяти років. Околиці Кемера – прекрасні місця для піших і велосипедних прогулянок.Платні послуги

За додаткову винагороду служба розміщення готелю пропонує цілий арсенал додаткових опцій:медичне обслуговування;оренда автомобілів;масаж;організація свят і урочистостей;надання банкетного залу;підключення до високошвидкісної мережі Інтернет;видача обладнання для підводного занурення;резервування столиків у ресторанах;няня для дитини.Околиці

В Кемері величезна кількість барів, нічних клубів, дискотек і закусочних. Вони розраховані на різні категорії відвідувачів. Одні приймають гучні молодіжні компанії. Інші створюють умови для комфортного і тихого відпочинку батьків з дітьми.

Список найпопулярніших закладів громадського харчування:«Сизонс».«Лотос».«Барбекю».«Панорама».«Бургер Кінг».«Хас».«Нур».

У місцевих ресторанах готують страви середземноморської, турецької, італійської, французької кухні. У них варять дуже смачний і міцну каву. Окремої уваги заслуговує піца. Її подають на тонкому і пишному тесті. А ще в печах готують коржі. Випікають пиріжки та булочки.

На набережній сервірують столи. З відкритих терас відкривається незабутній вид на морський захід. Багряні сонячні промені створюють дивовижну гру світла. Гості за столиками ведуть дружні бесіди, насолоджуючись останніми хвилинами минає дня.

Деякі бари розташовуються прямо на пляжі. Росіянам полюбилися страви, які готують в Beach Cafe Bar Calista. З шатра відкривається панорамний вид на міську площу і фонтани. Вдень у ньому відіграє запальна музика. Увечері запалюються неонові вогні рекламних вивісок. Відвідувачі дякують обслуговуючий персонал кафе за чудовий сервіс, смачну їжу і незабутню атмосферу, яка панує в ньому.Негативні відгуки

Згідно сайту TripAdvisor, рейтинг готелю Adalin Resort 4* - 9,4. Hotel Adalin Resort тим не менш, як вважають багато клієнтів, не відповідає заявленому статусу, а тому такої оцінки не заслуговує. Корпус невеликий і старий. Левова частка номерів потребує ремонту. Не працює водопровід. Побутові прилади часто ламаються. Служба сервісу реагує на прохання постояльців вкрай негативно. Нерідко відключають гарячу воду. Найчастіше після 18:00.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут