Аудиторія Instagram зросла до 800 мільйонів користувачів


Опубликованно 20.10.2017 01:51

Аудиторія Instagram зросла до 800 мільйонів користувачів

З квітня щомісячна аудиторія Instagram збільшилася ще на 100 мільйонів, перевищивши 800 мільйонів активних користувачів. Про це представники сервісу розповіли на конференції Advertising Week у Нью-Йорку. Instagram зберігає високі темпи зростання і наближається до свого першого мільярда.

З квітня щомісячна аудиторія Instagram збільшилася ще на 100 мільйонів, перевищивши 800 мільйонів активних користувачів. Про це представники сервісу розповіли на конференції Advertising Week у Нью-Йорку. Instagram зберігає високі темпи зростання і наближається до свого першого мільярда. Дивитися — не передивитися

Запуск функції Instagram Stories в минулому році також допоміг поліпшити щоденні показники. Сьогодні понад 500 мільйонів людей заходять в сервіс кожен день, крім того, користувачі публікують в чотири рази більше відео, ніж роком раніше. Загальний час перегляду роликів на платформі теж збільшилася більш ніж на 80%.

Вже на початку наступного року Instagram може стати четвертим за рахунком додатком Facebook, подолав позначку в 1 мільярд користувачів (після клієнта соцмережі, і WhatsApp Messenger). Між тим аудиторія Twitter становить 328 мільйонів людей, практично не зростає.

Джерело: CNBC



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут