Хайнань в грудні — відмінний час для відвідування і проведення відпустки


Опубликованно 20.10.2017 04:33

Хайнань в грудні — відмінний час для відвідування і проведення відпустки

Відвідуючи Хайнань в грудні, згідно з різними потребами та інтересами туристів, будь то Південний або Північний Китай, кожен з них благословенний своїми перевагами. Мандрівники, які люблять кататися на лижах, можуть відправитися в Північний Китай, щоб підкорити захоплюючі снігові вершини. До знаменитих зимових гірськолижних курортів відносять Харбін і Цзілінь. А туристи, які не люблять холодну погоду, можуть відпочити в Південному Китаї, щоб насолодитися тропіками і морем на острові Хайнань, у Гуанчжоу, або в провінції Юньнань. Погода на Хайнані в грудні

Хайнань в грудні характеризується вологим тропічним кліматом, з сезоном мусонних дощів.Найбільш холодними місяцями острова є січень і лютий, коли температура опускається до 16-21° C;Найвища температура повітря припадають на липень і серпень - від 25° до 29° C.

За винятком гірських районів, температура на Хайнані в грудні, в центральній частині острова, піднімається вище 10° C. Літо на півночі гаряче і становить в середньому більше 20 днів в році, а температура близько 35° C. З жовтня по грудень, вологість і температура трохи падають.Погода в Саньє

Погода в Саньє (саме відвідуване туристами місце) на острові Хайнань залежить від мусонного океанічного клімату, де середньорічна температура повітря становить 25,4° C, а кількість опадів 1279 мм.найвища середньомісячна температура припадає на липень — 35,7° C;а сама низька — в січні 20,3° C.

Зима дуже комфортна, без морозу і снігу. Дощі в Саньє йдуть рідше, ніж в інших районах острова Хайнань.

Східна частина Хайнаня знаходиться на шляху тропічних тайфунів, 70% річних опадів припадає на літній сезон дощів. Повені на острові відбуваються з-за тайфунів, вони приносять безліч проблем для місцевих жителів.Навіщо відвідувати Хайнань в грудні?

Для більшості районів Китаю грудень не є піковим туристичним сезоном. Мальовничі місця не переповнені, тому туристам можна легко отримати знижки на готелі та авіаквитки.

У Північному Китаї, особливо в північно-східній частині, з грудня починається сніг, що дає ідеальну можливість гостям випробувати гірські вершини і покататися на лижах.

У Південному Китаї погода відносно м'яка, підходить для подорожей на морське узбережжя.Кращі місця для відвідування на острові Хайнань

Туристам, відпочиваючим на острові Хайнань в грудні, варто відвідати знаменитий приморський курорт Санья, його ще називають Східними Гаваями. Санья володіє чудовими морськими і природними ресурсами. Тут можна займатися дайвінгом, плаванням або покататися на водних лижах, а також прогулятися по білому піщаному пляжу.

Ялонг Бей. Найкрасивіший пляж Китаю — Ялонг Бей, який простягається на 7,5 км і являє собою півмісяць з м'яким піском. Ялонг Бей — національний курорт, розташований на острові Хайнань в 25 км на південний схід від міста Санья, є головним місцем для розваг і відпочинку. Затока Ялонг — сяюча перлина острова, приваблює туристів чистою водою і спокійними хвилями, зробив це місце найпопулярнішим для водних видів спорту. Крім того, уздовж берегової лінії з первісною тропічної рослинністю, ростуть численні квіти і трави. В цьому районі є кілька готелів для відпочинку.

Кінець Землі. При відвідуванні Хайнаня (Китай) в грудні, варто поїхати в знамените місце «Край Землі» (tian ya hai jiao), що означає «край неба і кут моря» на китайській мові. Причина, чому було отримано таку назву, полягає в тому, що це місце було самим далеким, до якого могли дістатися стародавні китайські люди. Розташоване воно в двадцяти кілометрах від міста Санья. Це пляж з чистою водою, кокосовими пальмами і гротескними скелями. Місце дуже популярне серед китайських туристів, які приїжджають сюди, щоб сфотографуватися перед величезним каменем, що означає особливий для них сенс.Пляж Дадунхай. Розташований в 3 км від центру міста, неподалік від головної дороги, пляж Дадунхай є одним з найчистіших на острові. Як і більшість пляжів Хайнань, це по-справжньому тропічний рай з білим піщаним вигином у вигляді півмісяця навколо затоки, з теплим синім морем і пальмами. Тут безліч невеликих ресторанів і барів, де подаються смачні закуски і напої. Це особливо приємно вечорами, коли сідає сонце.Острів Вужоу. Вужоу знаходиться поруч з островом Хайнань і відрізняється багатою рослинністю. На острові налічується більше 2 тисяч різновидів рослин. Морська зона навколо острова, особливо на півдні, рясніє неушкодженими коралами.

Храм Наньшань. Величний храм Наньшань, розташований в 40 км від західної частини Санья, з найвищою в світі статуєю богині Гуаньінь, символ нескінченного співчуття і милосердя в буддизмі. Грандіозна статуя стоїть на висоті 108 метрів з видом на води Південно-Китайського моря перед горою Наньшань. Остання вважається горою довголіття в китайській міфології.Парк Лухуитоу. Лухуитоу запропонує мальовничий вид на Санью. З пагорба відкривається прекрасний панорамний вид на величезне море, гори та місто. У парку є звивисті доріжки, станція спостереження Комета Галлея, павільйон з білою хвилею, червоний кіоск Гуанхай і Острів коханця, гора Мавпа, оленячі будиночки, хатина людей Лю і Небесний ставок. У парку також можете спробувати рідкісний червоний кокос.Відгуки

Хайнань в грудні, судячи за відгуками туристів, красиве і комфортне місце для відпочинку. Все залежить від того, в якому місті зупиниться - Хайкоу на півночі або Санья на півдні. Взимку весь Китай схильний до впливу холодного повітря з Сибіру. Але погода на півдні Хайнаня відмінно підходить для пляжного відпочинку, особливо у фантастичній Саньї, з білим піском і безліччю водних розваг вдень і вночі. Санья — це типовий тропічний місто, з теплим цілорічним кліматом. Тут відпочиваючі можуть плавати 365 днів у році, у нього найкрасивіший пляж в Китаї. Найкращий час для відвідування Хайнаня

Одним з кращих місяців для відвідування, за відгуками відпочиваючих, є грудень. Середня температура взимку становить + 24° C. У цей період можна насолоджуватися свіжою і комфортною погодою, це ідеальний час для пляжних розваг. Незважаючи на холодну зиму в інших місцях, тут все ще можна носити літній одяг, блукаючи морем, під приємним сонцем.

Однак згідно з відгуками про погоду на Хайнані в грудні, будьте готові, що вранці і вночі трохи прохолодніше, ніж вдень. Також час від часу, протягом зимового сезону тут проходять тайфуни, іноді може накрапувати дощ.

Найкращий час для відвідування Хайнаня - цілий рік, так як це місце з постійним літнім сезоном. Найкомфортніші місяці: з березня по травень або з жовтня по грудень. В цей час зникають юрби китайців, відпочиваючих тут під час китайського Нового року та Різдва, а дощ стає менш частим.

Відгуки туристів про Хайнані в грудні підтверджують, що в Китаї можна провести незабутній відпустку, насолоджуючись тропічним раєм.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут