Wanbo Hotel 4* (ex.Wanbo Club), Китай: опис, сервіс, відгуки


Опубликованно 20.10.2017 04:40

Wanbo Hotel 4* (ex.Wanbo Club), Китай: опис, сервіс, відгуки

Китай - країна, яка вражає своєю культурою та історією. На території цієї держави є величезна кількість історичних пам'яток, якими цікавляться туристи з різних країн світу. Також тут прекрасна природа, вражаюча погляд мандрівників. Саме тому в готелі Китаю туристичні путівки користуються гарним попитом, особливо у самий розпал курортного періоду.

Один з найпопулярніших курортних міст Китаю - Санья. Wanbo Hotel 4* (ex. Wanbo Club) - це сучасний готель, який пропонує туристам першокласне обслуговування і кращі умови проживання, які не залишать байдужим жодного мандрівника.

Загальна інформація

Датою будівлі готелю вважається 2003 рік, однак на той момент він носив іншу назву - Wanbo Club. Через деякий час, після чергової реконструкції, він змінив свою назву і в даний час іменується Wanbo Hotel 4*.

В описі цього місця нерідко говориться про те, що воно передбачає прекрасні умови для відпочинку всією сім'єю. Зокрема, це зумовлено тим, що тут є номери, що спеціально призначені для цього, а також деякі умови для безпеки самих маленьких постояльців.

Розташування

Wanbo Hotel 4* (ex. Wanbo Club) розташований на березі бухти Санья, звідки до центральної частини міста всього лише 15 хвилин їзди на автомобілі. Якщо розглядати близькість готелю до аеропорту, то відстань до нього невелике - всього лише 9 кілометрів, які можна подолати буквально за 10 хвилин.

Це місце для відпочинку розташовується посеред природи, на піщаному пляжі, який є власністю готелю.Номери

Для постояльців в Wanbo Hotel 4* (ex. Wanbo Club) є розкішний номерний фонд, в якому представлено 106 апартаментів, розділених на три категорії: "стандарт", "люкс" і "люкс". В кожному номері є всі умови, які цілком влаштовують туристів. Нерідко у своїх коментарях, залишених про даному місці, вони розповідають про інтер'єр номерів, часто йдеться і про те, що в апартаментах завжди чисто і затишно, що дозволяє розслабитися і насолодитися відпочинком в повному обсязі.

У номерах є повний набір сантехніки, який знаходиться у ванній кімнаті. В її числі представлені раковини, санвузли, а також душові кабіни. В апартаментах дорожчого класу душові з'єднані з ваннами. У такій кімнаті є по дві шафи, в яких зберігаються лазневі приналежності, розраховані на кожного постояльця.

Номери готелю Wanbo Hotel 4* (Хайнань) обладнані кондиціонерами, які управляються адміністрацією. З їх допомогою відмінно регулюються температурні умови. Нерідко гості у відгуках пишуть про те, що завдяки такій системі вони можуть відчувати себе тут цілком комфортно при будь-якій погоді."Стандарт"

Номери такої групи складаються з однієї кімнати, вони розраховані на заселення пари постояльців. Туристи відзначають їх прекрасний інтер'єр, виконаний у класичному європейському стилі.

Тут основне місце займає велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Вона вистелена дорогим гіпоалергенним білизною. Для речей гостей тут є пара шаф, поверхню одного з яких служить столиком для установки телевізора. У Wanbo Hotel 4* (ex. Wanbo Club) є супутникове телебачення, завдяки чому туристи можуть переглядати улюблені телепередачі російською мовою, навіть перебуваючи далеко за межами рідної країни.

Гості відзначають відмінний вид, який відкривається з вікон номера - звідси можна спостерігати морські простори і яскраві сади."Делюкс"

Апартаменти "люкс" також пропонують туристам дуже комфортні умови для проживання, розраховані на двох. Меблеве обладнання тут досить схоже з тим, яке представлене в номерах "стандарт", однак площа кімнат значно більше. Вона передбачає вихід гостей на відкриту терасу, де встановлена меблі для відпочинку: пара плетених шезлонгів і столик. Туристи відзначають, що тут можна пити чай, каву або улюблені коктейлі, місце також зручно для читання книг.

При бажанні мешканці таких квартир можуть скористатися можливістю установки в них індивідуального сейфу для різних дрібних цінностей, а також телефону, міжнародні дзвінки за яким є платними. Відпочиваючі можуть скористатися міні-баром, асортимент якого кожен день оновлюється новими прохолодними напоями.

"Сьют"

Номери групи "сьют" пропонують туристам поліпшену обстановку, яка представлена на досить великій площі, розділеної на дві кімнати: вітальню зону і місце для відпочинку.

Постояльці відзначають оздоблення спальні, яка тут є. Особливо вражає приглушене освітлення, яке створено тут за допомогою настінних приладів. Така картина, за їх словами, надає атмосфері нотку інтимності. У спальні, крім ліжка, встановлений невеликий туалетний столик і досить габаритне дзеркало. Звідси можна вийти на відкриту терасу, яка прилягає до кожного номеру "люкс".

У вітальні зоні є відмінний і дуже зручне місце для відпочинку і перегляду улюблених передач по телевізору, який тут також є. У центрі кімнати встановлено великий розкладний диван і столик. На стінах можна спостерігати картини, які символізують природу Китаю та його історичні особливості. Для бізнесу

Сервіс Wanbo Hotel 4* передбачає ряд умов, призначених для успішного ведення бізнесу на території готелю. Насамперед туристи, для яких такі особливості місця для відпочинку важливі, звертають увагу на наявність тут пари чудових конференц-залів. Один з них розрахований на 60 персон, а другий - на 80. У кожному із залів є необхідна кількість посадкових місць і столики. Також усім гостям видаються канцелярське приладдя.

Що стосується обладнання, яке тут є, то воно сучасне і відмінно функціонує. Завдяки наявності тут світлової та звукової техніки будь-який захід можна зробити більш яскравим і презентабельним.

Нерідко такі майданчики використовують для проведення презентацій, ділових переговорів і зустрічей з партнерами по бізнесу.

СПА

Туристи чудовими відгуками обдаровують СПА-зону, яка є в готелі. Вони розповідають про те, що в цьому місці працюють тільки професіонали своєї справи, багато з яких знають секретні методики масажу та догляду за шкірою. Ними з величезним задоволенням діляться під час процедур. На її площі є три басейни, які наповнені водою з термальних джерел, що володіють оздоровчими властивостями. Також тут є джакузі. Постояльці можуть відвідати великий масажний зал, де також можна зробити ряд косметичних процедур. У Мережі зустрічаються відгуки, в яких сказано про те, що придбати путівку у Китай можна як мінімум для відвідування цього прекрасного місця.Спорт

Любителі активного способу життя навіть під час відпочинку велику увагу приділяють своїй фігурі і загальним станом здоров'я. При бажанні будь-який постоялець може навідатися в спортивний зал, де можна тренуватися на спеціальних агрегатах або з допомогою будь-яких інших засобів.

На відкритій території готелю є прекрасна аквазона, басейн в якій досить великий за своєю площею - 1000 кв. м, його глибина досягає 1,6 м. Навколо ніші розташовується активно відвідується туристами сонячна тераса, де розставлено невелика кількість великих шезлонгів і пляжних парасольок. Тут абсолютно безкоштовно відпочиваючі можуть прилягти і прийняти сонячні ванни після водних процедур.

На території біля корпусу розташувалися кілька спортивних майданчиків, на яких можна змагатися у командних іграх. Тут також є поле для гольфу.

Харчування

У Wanbo Hotel 4* є кілька місць громадського харчування, в яких подають страви традиційної китайської кухні. Туристи відзначають їх особливий колорит і, звичайно ж, смакові якості. У відгуках про Wanbo Hotel 4* нерідко йдеться про талановиту роботі кухарів, які знають всі особливості східної кухні і з радістю представляють їх постояльцям.

Туристи, які проживають у готелі, харчуються за системою "все включено" кожен день, відвідуючи "шведський стіл", організований у головному ресторані, де подають багато дієтичних страв. Тут також є два бари, в одному з яких робиться великий акцент на страви, приготовані на грилі, а в іншому пропонують покуштувати легкі закуски і величезна кількість напоїв.

Пляж

Wanbo Hotel 4* має власний пляж, який знаходиться буквально в сотні метрів від готелю, через дорогу. Він повністю покритий м'яким і дуже дрібним піском, перебування на якому безпечно для маленьких дітей. Вода в морі тут чиста і в розпал курортного періоду дуже тепла, так як глибина невелика.

По всій площі розставлені місця для відпочинку у вигляді шезлонгів. При необхідності гості можуть взяти в оренду великі рушники або надувні матраци. Над кожним шезлонгом встановлений великий зонт, який при надмірної сонячної активності рятує відпочиваючих від попадання прямих променів.

На пляжі Wanbo Hotel 4* є чимало розваг, багато з яких екстремальні.

Сервіс

У готелі надається ряд послуг, які роблять проживання в ньому більш комфортним. Зокрема, три рази в тиждень обслуговуючий персонал здійснює прибирання в апартаментах, залишаючи за собою ідеально чисті приміщення.

В готелі Wanbo Hotel 4* (Санья) завжди можна орендувати велосипед або автомобіль - це бувалі туристи рекомендують зробити обов'язково тим мандрівникам, які воліють під час відпочинку вивчати місцеві визначні пам'ятки і околиці. До речі, адміністрація готелю у разі оренди транспортного засобу пропонує безкоштовне паркувальне місце на відкритій стоянці.

Під час курортного періоду в даному місці для відпочинку працює команда веселих аніматорів, які своїми програмами не дадуть нудьгувати відпочиваючим. Багато хто з них, як зазначають туристи, відмінно володіють російською мовою, що допомагає в спілкуванні з ними гостей з Росії та країн СНД.Ціни

Вартість путівки в Китай становить близько 85000 рублів за умови, що відпочивати по ній будуть двоє. У пакет в обов'язковому порядку включається вартість двох квитків на літак в обидва кінці, а також оренда кімнати. За бажанням клієнта в неї може входити і трансфер з пункту прибуття до місця призначення.

На думку туристів, така ціна на подорож в країну древньої східної культури цілком прийнятна, тим більше що гості отримують можливість проживати в кращих умовах, де кожного оточують чудовим сервісом. Туристи рекомендують відвідати це місце всім своїм друзям і родичам, ділячись отриманими враженнями і демонструючи фото, зроблені під час відпочинку в Піднебесній.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут