Готель Marmaris Begonville Hotel 3* (Мармарис Туреччина): фото та відгуки туристів з Росії


Опубликованно 21.10.2017 02:23

Готель Marmaris Begonville Hotel 3* (Мармарис Туреччина): фото та відгуки туристів з Росії

На турецький курорт Мармарис щороку приїжджає ціла армія туристів з різних країн, щоб в атмосфері нестримного веселощів провести незабутній відпочинок. Дозвілля тут дуже різноманітний. Мабуть, саме за це мандрівники вподобали це невелике містечко на Егейському узбережжі. Туристичний сезон в Мармарісі значно коротше, ніж, наприклад, в Анталії. У жовтні тут починаються дощі, а в зимові місяці стовпчик термометра не піднімається вище позначки +15 градусів. Але навіть у цей час в Мармарісі можуть стояти досить теплі і сонячні дні. Тому деякі готелі курорту приймають гостей цілий рік.

Загальна інформація

Цей курорт на турецькому узбережжі Егейського моря став популярним серед російських туристів всього кілька років тому. Натомість європейці облюбували Мармарис вже досить давно. Висока якість обслуговування пропонують всі готелі на цьому курорті. Вони можуть бути розташовані як у самого моря або в центрі міста, так і на підвищеннях в горах.

Серед готелів є різні варіанти: скромні невеликі і порівняно дешеві, шикарні комплекси, які мають велику територію, – тут кожен турист може підібрати варіант, виходячи зі свого достатку і переваг. Найпопулярнішими вважаються чотиризіркові готельні комплекси, побудовані недалеко від берегової лінії. Одним з них є Begonville Beach Hotel 4* (Marmaris). Саме про це готелі і піде мова в даній статті.Опис готелю

Begonville Beach Hotel 4* (Туреччина, Marmaris) розташований на самому березі моря. До центру курорту всього один кілометр, який можна легко подолати прогулянковим кроком. Саме тут знаходяться багато розважальні заклади.

Найближчі міжнародні повітряні ворота знаходяться на відстані дев'яноста п'яти кілометрів. Трансфер від аеропорту триває близько півтори години. У межах пішої досяжності знаходяться Bar Street Marmaris і міський пляж.

Раніше цей готель називався Marmaris Begonville Hotel. 3 роки тому тут було здійснено капітальне оновлення. Був зроблений ремонт корпусу і всіх об'єктів інфраструктури. Змінилася й назва готелю. З 2014 року він в турагенствах фігурує як Begonville Beach Hotel 4* (Marmaris).

Він побудований на порівняно невеликій території – трохи більше тисячі квадратних метрів. Тим не менш на ній помістилися багато основні інфраструктури.

Недалеко від готелю знаходяться міський базар і багато магазинів. Своєю паркування біля готелю немає. Гості можуть користуватися громадської стоянкою, місця на якій надаються безкоштовно.Інфраструктура готелю

Marmaris Begonville Hotel 4*, згідно з відгуками росіян, є готелем з відмінним співвідношенням вартості проживання та якості сервісу. Його основною перевагою наші співвітчизники вважають близькість до моря.

Після капітальної реновації, готель виглядає досить сучасно. Незважаючи на невелику площу, його дуже доглянута територія всюди засаджена квітами, покрита м'яким газонним покриттям.

Marmaris Begonville Hotel складається з одного шестиповерхового будинку з ліфтом. У холі працює пошта. Рецепція і лобі в ньому практично суміщені. Сидячи на зручних диванах і кріслах, гості можуть комфортно чекати заселення.

Відгуки наших земляків говорять про те, що дана готель призначена в першу чергу для любителів «тусуватися», тому занадто велика територія готелю в даному випадку не актуальна. До центру Мармаріса туристи можуть дійти хвилин за двадцять красивою набережною. Поряд з готелем влаштована автобусна зупинка. Звідси автобуси відходять буквально в будь-які місця на курорті.

Що стосується послуг, то у готелі гості можуть здати одяг в пральню, пройти консультацію у лікаря при необхідності. Зрозуміло, все це не буває включено у вартість проживання. Це платні послуги, так само як і користування вбудованим сейфом номерів та їх обслуговування. На першому поверсі корпусу стійкою є швидкий Інтернет. З готелю щодня відходить безкоштовний шатл, який довозить туристів до обладнаного пляжу «Нірвана-біч» в селищі Ічмелер.Правила готелю Marmaris Begonville Hotel

Реєстрація заїжджають гостей призначена на три години дня. Здавати номер потрібно в одинадцятій ранку. Розміщення дітей до шести років на наявних ліжках або надання розкладачки за запитом у готелі здійснюється безкоштовно.

На території палити не дозволяється. Заборонено також заселення з домашніми тваринами. З 2014 року після оновлення готель є чотиризірковим, однак деякі туроператори його досі позиціонують як тризірковий Marmaris Begonville Hotel (3*). Мармарис – курорт, на якому категорія готелю мало що визначає. Тут і в «двійці» можна отримати досить якісний сервіс, і в шикарних готельних комплексах. Тому багато туристи звертають увагу в першу чергу на відгуки, а не на «зірковість» готелю.Опис номерного фонду

Marmaris Begonville Hotel за розмірами житлового фонду вважається середнім. У ньому всього шістдесят номерів наступних категорій: стандарт з видом на сад, а також стандарт " та "преміум" з видом на море.

Всі вони мають однакову площу – двадцять два квадратних метри. Номери розраховані на проживання двох людей і одну дитину віком до шести років. Наповнюваність кімнат повністю відповідає четырехзвездочному рівня готелю, хоча в деяких буклетах туристичних компаній він позиціонується як Marmaris Begonville Hotel 3* (Туреччина, Мармарис). Номери відремонтовані. У їх дизайні переважає білий колір, сприяє повній релаксації. Перед усіма номерами є невеликі мебльовані балкончики. Обстановка стандартна: є зручні меблі, в тому числі і платтяна шафа, телефон, кондиціонер, телевізор з турецькими, російськими та англійськими супутниковими каналами. При бажанні за три долари в день можна орендувати вбудований невеликий сейф, в якому поміщається ноутбук.

Зміну рушників і постільної білизни в колишньому Begonville Hotel 3* (Туреччина, Marmaris) здійснюють через день. Номери прибираються щодня у зручний для мешканців час. Суміщені санвузли, з душовою кабіною, феном і мінімальним набором гігієнічних приладдя.Харчування

Marmaris Begonville Hotel працює по двох концептів – «лише сніданок» і «все включено». Системою All Inclusive гості готелю можуть користуватися з дев'ятої ранку до одинадцятої вечора. У неї включено сніданок, обід та вечеря за типом шведського столу, пізній сніданок, право отримувати протягом дня закуски і морозиво, а також чай, кава та напої місцевого виробництва, у тому числі й алкогольні. Триразове харчування надає строго за графіком. Він висить на стенді і є на пам'ятці, яку вручають гостям готелю при заселенні. В меню - турецька, але і європейська кухні.

Проживають за системою харчування «лише сніданок» можуть обідати і вечеряти в іншому ресторані, працюючому за меню. Крім того, на території готелю працює два бари, у тому числі і у басейну. Всього в ста п'ятдесяти метрах знаходяться Portofino і Restaurant The Taj Mahal, в яких можна смачно і, головне, недорого поїсти.

Послуги для дітей

Marmaris Begonville Beach Hotel 4* (Мармарис) більше відвідує молодь, хоча тут нерідко можна зустріти і сімейні пари з дітьми. Для дітей в інфраструктурі готелю передбачені ігровий майданчик, міні-клуб. За запитом можна скористатися послугою «няня». Зрозуміло, вона не входить в вартість проживання. Крім того, батьки можуть отримати номер розкладачку для дітей до шести років безкоштовно. Спеціального меню в готелі для самих маленьких не передбачено.Додаткова інформація

Проживають в Marmaris Begonville Hotel вечорами можуть прогулюватися по набережній і по вузьких вулицях старого міста, при бажанні можна піднятися в фортецю Сулеймана Пишного, щоб подивитися на античні скульптури. Крім того, в екскурсійному бюро готелю багато купують тури з гідом до інших місцевих визначних пам'ятках.

В центрі Мармаріса кожен четвер працює ринок. Тут можна недорого купити продукти прямо від виробників. Судячи з відгуків туристів з Росії, багато з них просто ходили на базар, щоб відчути справжній східний колорит.Опис пляжної зони

У готелю власна зона купання. До неї близько двох хвилин ходьби повільним кроком. Пляж повністю обладнаний: на ньому є лежаки і парасольки, які проживають надаються безкоштовно. Судячи з відгуків, море дуже чисте. Пляж прибирається два рази на день. Ранками і вечорами вода в морі особливо прозора. Покриття пляжу – місцями пісочне, у самої кромки є галькова смуга шириною в два метри. Тому наявність гумових капців для купання для туристів даного готелю актуально. При бажанні можна поїхати і на інший пляж – в Ічмелер.

Розваги

На території готелю є невеликий відкритий басейн, а також маленьке відділення - «жабник» для купання дітей. Якщо туристам здається, що на пляжі занадто жарко, вони зручно розміщуються на шезлонгах в тіні пальмових дерев. Судячи з відгуків деяких росіян, їм біля басейну сподобалося навіть більше. Тераса для засмаги досить велика, тому тут завжди багато вільних лежаків. Сам басейн чистий, з дуже зручними сходами для входу у воду. В готелі є також кінозал і кімната відпочинку, оздоровчий центр і спа-салон. Відвідування турецької лазні і курс рефлекторного масажу можна отримати за окрему плату.Marmaris Begonville Beach Hotel 4*: відгуки туристів

В цілому даний готель туристам з Росії сподобався. У номерах завжди було чисто, покоївки прибирали в них кожен день. Харчування теж непогане, хоча з різноманітністю страв є деякі проблеми. Найчастіше на лотках присутні турецькі котлети-кюфта і курка. Багато салатів і зелені, які туристи можуть заправляти за смаком майонезом, рослинним маслом або йогуртом. З гарнірів подають картоплю, макарони і тушковані овочі. Раз в тиждень на лотках з'являються риба і печінку. Багато фруктів і солодкого різних видів. І хоча їжа не дуже різноманітна, тим не менш, як пишуть наші співвітчизники, вона досить смачна і ситна. Особливо багато захоплених відгуків з приводу коржів, які турки називають «гезлеме». Це, як вважають практично все, справжня смакота. А все те, чого їм не вистачало в харчуванні, росіяни купували на базарі або в супермаркетах. Персонал Marmaris Begonville Hotel добре говорить по-англійськи, а деякі навіть знають російську мову. Всі працівники привітні і доброзичливі. Багато наші земляки особливо відзначають зручне місце розташування готелю. Один мінус – це маленька територія, втім, мало хто з відпочиваючих проводить на ній цілий день.

На закінчення можна сказати, що, незважаючи на певні недоліки, в цей готель висловило бажання повернутися досить багато людей. Їм сподобалася ціна проживання, близькість до моря, новизна житлового фонду, а також та атмосфера, яка панувала всюди – доброзичливість, гостинність.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут