Sunland Beach Hotel 4: відгуки про готелі


Опубликованно 21.10.2017 02:23

Sunland Beach Hotel 4: відгуки про готелі

Сьогодні мандрівникам відомо безліч прикладів, коли колишні рибальські села або дикі пляжі перетворювалися на фешенебельні курорти з дорогими готелями на узбережжі. Така ж метаморфоза сталася з крихітним селищем Чамьюва, розташованим всього в 7 км від знаменитого курорту Кемер у Туреччині.

Невеликий шматочок узбережжя досить швидко перетворився в «притулок» 4 - і 5-зіркових готелів, одним з яких є Sunland Beach Hotel 4* Camyuva. Відгуки про нього дуже суперечливі, але, як правило, вони пов'язані не з самим готелем, а тими очікуваннями, які були у його постояльців. Кемер, Чамьюва і Sunland Beach Hotel 4*

Туризм в Туреччині – це не просто індустрія розваг, основним напрямком якої є море і пляжі. Ця країна має давню культуру, гідну того, щоб її вивчили. Приїжджаючи сюди на відпочинок, потрібно пам'ятати, що, хоча Туреччина належить до категорії світської держави, основна релігія тут мусульманство зі своїми правилами і законами, які слід поважати.

У цій країні багато курортів, які люблять відвідувати російські мандрівники, одним з популярних є містечко Кемер. Чарівне місце, ось як описують його в своїх відгуках люди, що побували тут на відпочинку, і вони мають рацію. Гори, блакитне море, гарна погода, чисті пляжі, великий вибір готелів. Все це в оточенні соснових лісів і неповторного аромату хвої в повітрі.

У відгуках про Sunland Beach Hotel 4* відпочиваючі завжди згадують невеликий шматочок узбережжя, на якому розташувався цей готель. Чамьюва, в перекладі з турецької мови означає «соснове гніздо» - це дуже привабливе місце для тих, хто любить відпочивати без суєти, зайвого шуму і вечірок до ранку. П'янкий чисте повітря, просочений ароматами хвої і моря, гальковий пляж і система «все включено» приваблюють клієнтів, які звикли до якісного обслуговування і спокійного проведення часу.

Чим гарний готель Sunland Beach Hotel 4*? Відгуки туристів пояснюють його привабливість оптимальним місцем розташування:пляж всього в 40 м;поруч є кафе та бари;курорт Кемер з його нічними клубами всього в 7 км;стародавні пам'ятки поблизу.

Судячи з відгуків про Sunland Beach Hotel 4 (Туреччина), туристів особливо захоплює природа, яку турки зуміли зберегти. Незважаючи на те, що туризм – це дуже прибутковий бізнес, тут не вирубують ліси і не закатують в асфальт сади, перетворюючи їх на стоянки для автомобілів. Саме поєднання висококласного сервісу з навколишнього незайманою природою роблять курорт Чамьюва (Туреччина, Кемер) і Sunland Beach Hotel 4* (відгуки це підтверджують) таким привабливим місцем для туристів.Опис готелю

Як кажуть, скільки людей, стільки й думок. Ось і про Sunland Beach Hotel 4* відгуки суперечливі. Негатив стосується більшою мірою рівня сервісу, ніж самого готелю, який являє собою триповерхову будівлю з 96 номерами.

Важливо знати, що 74 номери виходять вікнами і балконом на море, а 22 – на басейн. Тому при оформленні путівки слід одразу обговорити, який бажаний вид з вікон. Деякі туристи пишуть у своїх відгуках, що Sunland Beach Hotel 4* (Кемер) – це готель, де персонал за будь-які додаткові послуги вимагає плати. Якщо ваш номер виявився не з тієї панорамою з вікна, яку ви обрали на етапі бронювання, то доплата може становити від 600 до 1800 р.

Апартаменти тут не відрізняються якими-небудь ідеями, але все необхідне для відпочинку є:Одна велика або дві односпальні ліжка. Якщо вірити відгукам, описами Sunland Beach Hotel 4*, то за додаткову ліжко доведеться розраховуватися на місці, навіть якщо номер заздалегідь був оплачений, як тримісний. З цією реальністю, судячи з відгуків клієнтів, доводиться або миритися і просто платити, або влаштовувати скандал із викликом власника закладу.Всі номери оснащені спліт-системами, що допомагає пережити турецьку спеку в липні і серпні.Супутникове телебачення з російськими каналами і Wi-Fi допоможуть скоротати час, так як в Sunland Beach Hotel 4*, за відгуками туристів, немає анімації.Сейф і міні-бар за додаткову плату.Душ і туалет.Балкон з видом на море або на сад з басейном.Основні відгуки про готелі

Якщо зібрати воєдино всі відгуки про Sunland Beach Hotel 4*, то їх умовно можна розділити на кілька категорій:Дуже погано. Так пишуть туристи, для яких побут і їжа стоять на першому місці. У подібних відгуках мало уваги приділяється відпочинку, моря і навколишньої краси, але зате докладно описується те, з яким напором ллється вода в душовій, і яке в ресторані меню.Нормально. Ця категорія відпочиваючих відгуки про Sunland Beach Hotel 4* в Кемері присвячує описом готелю і того, як добре вони відпочили на цьому курорті.Відмінно. Таку оцінку знайти нескладно, так як вона належить тим, хто вважає за краще їздити на відпочинок до Туреччини заради моря, пам'яток і шопінгу. Як правило, такі гості готелю Sunland Beach Hotel 4* відгуки присвячують країні та її культури, прекрасного пляжу, а не тих недоліків, які вони знайшли в своїх номерах.

Так що, вибираючи цей готель для відпустки, відпочиваючим слід відразу визначити, до якої категорії туристів вони відносяться, тоді і рішення прийде саме собою: їхати сюди чи ні. Берегова лінія

Ось про що у всіх гостей Sunland Beach Hotel 4* Camyuva відгуки сходяться, так це про його місцезнаходження. Перша берегова лінія дозволяє потрапити на пляж буквально за кілька хвилин, залишивши межі території готелю. Як пишуть туристи у своїх звітах про відпустку, гальковий пляж, розташований всього в 40 м, синь і гладь моря – це краща прикраса цього місця.

В Кемері берегова лінія ділиться на два пляжі, один з яких міський («Центральний»), а другий – «Місячне світло», розташований в безпосередній близькості від однойменного парку розваг. Обидва вони безкоштовні і оснащені за повною програмою, судячи з відгуків про Sunland Beach Hotel 4* (Туреччина):душові кабінки та туалети;місця для переодягання;бари і кафе;шезлонги і парасольки.

Так як пляжі плавно переходять один в інший (їх розділяє стоянка для яхт), то різницю між ними можна помітити лише за кількістю загоряють. На «Центральному» більше людей, а в сезон на ньому буває навіть важко знайти вільний лежак. Вхід в море так само гальковий, але, як пишуть гості у своїх відгуках про Sunland Beach Hotel 4* (фото нижче), якщо ви відпочиваєте з маленькими дітьми, то краще не полінуватися і пройтися до пляжу «Місячне світло». Він, на їхню думку, найкраще обладнаний, так і мілководді біля берега дозволяє дітлахам гратися у воді хоч цілий день, а батькам не переживати за своїх чад. Крім того, це єдина частина узбережжя з піщаним покриттям, що дозволить малюкам не тільки вільно бігати по берегу, але і будувати замки чи ліпити «пиріжки».Харчування

Від того, наскільки людина смачно і ситно поїв, часто залежить настрій на весь день. Напевно, тому однією з найбільш часто описуваних послуг у відгуках про Sunland Beach Hotel 4* є обслуговування в ресторані готелю і якість їжі. Всі думки відпочиваючих також можна умовно розділити на кілька категорій:Їжі на всіх не вистачає. Як не дивно, але і такі скарги від клієнтів готелю зустрічаються. Можливо, це невдоволення тих, хто пізно прокинувся і потрапив до «свинячий голос», коли вибору страв практично не було.Кожен день одне і те ж. Зустрічаються і такі відгуки про готелі Sunland Beach Hotel 4*. Як правило, в ресторані з системою харчування «шведський стіл» туристам пропонують широкий асортимент страв, приготованих з кількох видів м'яса і риби, сиру, салатів і гарнірів. Щодня кухарі готують одне і те ж, але якщо чергувати їжу, то вона не здасться одноманітною. До речі, це стосується тільки сніданків.Голодними не залишитеся. Більшість гостей у своїх відгуках пишуть саме так. Хоча ресторан, за описом у відгуках про готелі Sunland Beach Hotel 4*, ніхто не називає шикарним, тим не менш годують в ньому ситно і смачно.Їжа відмінна. Бувалі мандрівники дають саме таку оцінку ресторану готелю, так як знають, що турецька кухня справді дуже смачна. Також по своєму досвіду подібні клієнти знають, що не можна в чужій країні задовольнятися виключно харчуванням у готелі. Відвідати пару-трійку місцевих кафе і спробувати щось новеньке під звуки живої музики – ось це справжній відпочинок в Туреччині.

Якщо уважно вивчити відгуки про Sunland Beach Hotel 4* (Туреччина, Camyuva), то можна помітити, що більшість відпочиваючих ставить оцінки за наступними категоріями:Місце розташування – відмінно.Територія – відмінно.Харчування – добре.Номери – добре.Розваги – погано.

З цього можна зробити висновок, що готель Sunland Beach Hotel 4* підійде для сімейного і спокійного відпочинку з дітьми.Що чекає гостей в готелі

Як вже було сказано вище, тут немає якихось розваг, тому тим, хто жадає дискотек, нічних клубів і казино, доведеться шукати їх на стороні. Благо Кемер, де все це є, розташований всього в 7 км від Чамьюва.

Що ж чекає на гостей готелю на його території:Великий басейн (400 м2) з водними гірками. Він працює з 7 години ранку і до 18.00. При ньому є бар, в якому подають освіжаючі і спиртні напої. Слід врахувати, що алкоголь місцевого виробництва коштує на порядок дешевше імпортного.Волейбольний майданчик на території готелю. Всім, хто любить цей вид спорту, надається можливість безкоштовно пограти у волейбол.Гостей очікують платні послуги: сауна, хаммам, масаж. Втім, тим, хто звик стежити за здоров'ям і красою навіть на відпочинку, їх вартість не буде значною.У магазинах і сувенірних крамницях можна придбати продукти чи подарунки, не витрачаючи час на їх пошуки в селищі або в Кемері. Якщо вірити відгуками відпочиваючих, то краще знайти час для повноцінного шопінгу, так як вибір сувенірів в Чамьюве не настільки широкий, як у курортному містечку.

На цьому розваги в готелі закінчуються, але багато його гості відзначають, що ходили в сусідні готелі, де була анімація для дорослих і проводилися цікаві тематичні вечори. Якщо вірити їх описами, то ці заходи були безкоштовними.Розваги поблизу

Що ж очікує постояльців Sunland Beach Hotel 4* поза його стінами? Селище Чамьюва розташований біля природного заповідника, що любителів піших або велосипедних прогулянок надихає відправитися в подорож в гори Тавр. Біля гори, відомої за часів Гомера, як Олімпос, знаходяться руїни міста Фазеліса, заснованого в VII столітті до н. е. переселенцями з Родосу. Вони дійсно вибрали для поселення унікальне місце. Тут було три гавані, що зробило місто важливим для купців центром торгівлі. Колись жителі Фазеліса вручили золотий вінець самому Олександру Македонському. Усі відгуки гостей готелю Sunland Beach Hotel 4* зводяться до одного: руїни настільки вражають, що обов'язково варто їх відвідати.

Ще одна пам'ятка, яка сподобається любителям природи – це «Райська бухта». Це приголомшливо красиве місце варто відвідати вночі, коли море біля берега «запалюється» мільйонами вогників від світяться у воді мікроорганізмів. Особливо популярна ця бухта у молодих пар, так як нічне купання в сяючій воді – це справжня романтика.

Тим, хто бажає вражень іншого роду, варто звернути свій погляд на Кемер, принаймні, всі відпочиваючі готелю настійно рекомендують. Як дістатися з Sunland Beach Hotel 4*? У відгуках практично всі мандрівники радять одне – взяти таксі. Це стосується тих, хто не звик залежати від розкладів автобуса. Від готелю до Кемера всього 7 км, там мандрівників чекають:Нічні клуби, кращі вечірки і дискотеки, бари і магазини. Вони зосереджені в основному в центрі і по узбережжю. Саме сюди спрямовується активна молодь, спрагла розваг і яскравих вражень.Парам з дітьми сподобається гуляти з мандариновим гаях і соснового парку, що розкинувся поруч з розкішними піщаними пляжами в районі Текірова. Тут аромат від дерев змішується з морським бризом, створюючи композицію, не доступну жодному парфюмеру в світі. Дітям буде цікаво відвідати печери, в яких мешкають дельфіни.Тих, кому подобається рафтинг, чекає гірська річка, а любителів занурень з аквалангом – підводні печери.Район Гейнюк відвідують усі, хто любить захоплюючі панорамні види. Ця частина міста розташована біля гори Тахтали, з висоти якої (2365 м), за відгуками гостей готелю Sunland Beach Hotel 4*, відкривається приголомшливий вид на весь курорт. Для того щоб його побачити, не доведеться займатися скелелазінням, так як від її підніжжя і до піку веде канатна дорога. Також вони рекомендують скупатись у місцевій бухті, відрізняється неймовірно прозорою і чистою водою.

Це далеко не всі розваги в околицях і поблизу від готелю Sunland Beach Hotel 4*. Навіть якщо у відгуках гостей є негатив, пов'язаний з побутовими дрібницями, то краса навколишньої природи, стародавні пам'ятки і сучасні види розваг повністю його перекривають.

Шопінг

Навіть самі вибагливі споживачі, якщо судити за їхніми відгуками, знаходять для себе щось цікаве на ринках і в магазинах Кемера і Чамьюва.

Зазвичай привозять з Туреччини:Сувеніри. До них відносяться кальяни, причому для некурящих людей підійдуть декоративні варіанти. Класика – це розписні халати з гостроносими туфлями і тюрбани або тюбетейки. Всі вироби дуже високої якості і довго носяться.Туреччина в усі часи славилася своїми килимами ручної роботи. Якщо вірити відгукам постояльців Sunland Beach Hotel 4*, то поторгувавшись з продавцем, можна менш ніж за 5000 рублів купити справжній витвір мистецтва.Біжутерію і ювелірні вироби краще підбирати в Кемері, так як там і вибір більший, і ціну можна знайти підходящу. Оригінальну місцеву біжутерію можна знайти у звичайних крамницях за вартістю від 200 руб., справжнє золото і срібло мандрівники рекомендують вибирати у відомих ювелірів і майстрів цієї справи, чиї магазини розташовані на бульварі Ататюрка.Хутра та шкіряні вироби – це візитна картка Туреччини, яка славиться своїми модними виробами. Їх постояльці готелю Sunland Beach Hotel 4* також радять купувати в спеціалізованих магазинах, а не на ринку, де можна нарватися на підробку.Чайні сервізи і кераміка ручної роботи також популярні у мандрівників.Кава, чай і знамениті турецькі солодощі: халва, рахат-лукум, щербет і багато іншого.Турецький текстиль не менш популярний, ніж вироби з шкіри та хутра. Футболки, нижня білизна, сукні і навіть джинси, все це набагато дешевше на ринку, де заодно можна і поторгуватися.

За солодощами, кавою, фруктами і оливковою олією варто приїхати в понеділок на ринок в Кемері. Він працює всього один день в тиждень, але зате всі фрукти і овочі на ньому найсвіжіші. Це відзначають у своїх відгуках гості готелю Sunland Beach Hotel 4*.

У вівторок відкривається речовий ринок в центрі Кемера, де можна купити текстиль, килими або кераміку і вдосталь поторгуватися. Досвідчені мандрівники радять відвідувати його ближче до вечора, коли продавці втомилися і готові поступитися в ціні, вони більш згідливі, ніж зазвичай.

Важливо пам'ятати, що не варто на цьому ринку купувати золоті прикраси, хутра та шкіряні вироби. Саме тут багато підробок.

Самий дешевий базар знаходиться в західній частині Кемера, працює він по п'ятницях. Тут можна купити абсолютно все: продукти, речі, сувеніри. Ціни на базарі дуже низькі, а величезний вибір товарів.Як відпочити з дітьми

Багатьох мандрівників, вперше вирушають на відпочинок до Туреччини, цікавить, наскільки комфортно там буде з дітьми. В цьому відношенні Sunland Beach Hotel 4* підійде як не можна краще. Малюкам надаються ліжечка на номери і стільчики в ресторані.

Щоб батьки могли приділити собі більше часу, на території готелю працює дитячий клуб. Дітлахів чекають там з 10 ранку до 12:00 або з трьох годин дня і до п'ятої вечора. Веселі та розвиваючі ігри, різноманітні майстер-класи і дитячий майданчик не дадуть їм нудьгувати.

У спеціальному дитячому басейні малюки під наглядом батьків зможуть навчитися плавати. Ну а непосид чекає найбільший в Європі і єдиний в країні «Дінопарк». Всі його «мешканці» виконані в натуральну величину і зовні дуже схожі з давніми рептиліями, а деякі з динозаврів можуть рухатися і видавати страхітливі звуки.

Тут кожна дитина може відчути себе героєм фільму «Дінотопія» або археологом з «Загубленого світу» Конан Дойла. Для дітей виділено ділянку, в якому «заритий» скелет динозавра. Під керівництвом фахівця малюки вчаться за допомогою пензликів і скребків відкривати таємниці, заховані в землі.

Всі батьки, які відвідали з дітьми це місце, кажуть, що вони отримали приголомшливий досвід спільної подорожі зі своєю дитиною по стежках, за якими в заростях і серед дерев їх чекав черговий гігантський хижак або динозавр. Враховуючи, що парк займає 30 000 м2, там є на що подивитися. Крім того, діти можуть пограти і поплавати в басейні, розташованому на його території.

Не менш цікавим для малюків буде відвідування печер, в яких живуть дельфіни, отримати задоволення від їх виступи можна в дельфінарії парку «Місячне світло».

Не пошкодували турки території і для створення екопарку, для якого виділено 40 000 м2. Тут мешкають понад 350 000 рептилій і амфібій. Багато з представлених видів перебувають на межі вимирання, він став для них домом порятунку, де створено умови, наближені до їх природному середовищі існування.

Як відзначають у своїх відгуках гості готелю, сюди сміливо можна брати дітей, так як нудьгувати їм точно не доведеться.Очікування і реальність

Як видно з вищесказаного, цей готель має безліч переваг, основними з яких є:Місцерозташування. Дійсно, він розташовується недалеко від Кемера, де є і бари, нічні клуби, і єдиний країні парк «Дінопарк».Навколишня природа перевершує всі очікування. Гори, кришталевої чистоти вода, галькові пляжі, повітря, наповнене ароматом хвої і бризу, національні парки і канатна дорога на найвищу вершину – все це у розпорядженні гостей готелю. Тут дуже популярні піші та велосипедні прогулянки, так що активний відпочинок для тих, хто його любить, гарантований.Не менш приваблює відпочиваючих дайвінг. Тут, як початківців, так і досвідчених дайверів чекають підводні печери, в темряві яких живуть барракуди і риба-камінь. Для новачків спеціально обладнана база для занурення в бухті «Акваріум», де на глибині всього 3-4 метрів можна побачити морських їжаків, зірок і восьминогів. Як кажуть клієнти готелю, їм пощастило, що місця для занурення і центр дайвінгу знаходяться в безпосередній близькості від нього, в Кемері.Рафтинг по гірській річці так само нікого не залишить байдужим.

Це те, що чекає всіх гостей в Sunland Beach Hotel 4*. Що ж готує їм сам готель? Багато мандрівники не тільки пишуть відгуки, але і для підтвердження своїх слів використовують фотофакты свого перебування в ньому. Основні скарги вказують на недоліки в номерах. Наприклад, підтікання на стелі в душовій або пошкоджені перила на балконі.

Можливо, це пов'язано з тим, що остання реставрація готелю була в 2007 році. Багато мандрівники говорять про те, що за 10 років навіть квартирі, де проживає 1-2 людини, потрібно ремонт та оновлення інтер'єру, що вже говорити про великому комплексі. Спостерігається і плинність кадрів, так як часто можна побачити відкриті вакансії в Sunland Beach Hotel 4*. Відгуки про готелі неоднозначні, але він не пустує. Вже зараз заброньовані всі номери аж до Нового року.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут