Aqara Smart Door Lock — ще один дверний замок в екосистемі Xiaomi


Опубликованно 24.10.2017 01:26

Aqara Smart Door Lock — ще один дверний замок в екосистемі Xiaomi

Буквально на наступний день після запуску «розумного» дверного замка Loock Classic на краудфандінге Xiaomi схожий продукт представив ще один партнер китайської компанії. Aqara Smart Door Lock також оснащений сканером відбитків пальців і здатний інтегруватися в систему домашньої автоматизації.

Буквально на наступний день після запуску «розумного» дверного замка Loock Classic на краудфандінге Xiaomi схожий продукт представив ще один партнер китайської компанії. Aqara Smart Door Lock також оснащений сканером відбитків пальців і здатний інтегруватися в систему домашньої автоматизації. Що він уміє?

 

 

 

   

 

У Aqara стверджують, що використовується напівпровідниковий дактилоскопічний сенсор розпізнає «живі» відбитки, і муляжем з силікону його не обдуриш. Для розблокування дверей можна використовувати шести - або восьмизначний цифровий код. Передбачена функція «віртуального пароля» із зайвими символами, якщо поруч знаходяться сторонні. Після трьох невдалих спроб (будь-яким з двох способів) на смартфон господаря відправляється сигнал тривоги.

За панеллю з клавіатурою знаходиться зчитувач NFC-мітки, які теж відкривають двері. У разі втрати брелок можна заблокувати через додаток, щоб Aqara Smart Door Lock не реагував на його наближення в майбутньому. Нарешті, можна скористатися звичайним ключем.

У додатку відображається історія відкриттів і закриття замку, тут же доступні налаштування сценаріїв «розумного» будинку. Новинка працює з датчиками Aqara та іншими сенсорами з підтримкою протоколу ZigBee. Таким чином можна включати або вимикати світло в квартирі, закривати смарт-штори, вимикати техніку і так далі. Живлення забезпечують 8 акумуляторів типу AA. Скільки коштує?

На JD.com можна оформити попереднє замовлення на Aqara Smart Door Lock за ціною близько 302 доларів, а продажі почнуться в листопаді. Компанія обіцяє безкоштовну установку в більш ніж 200 китайських містах. Вже згаданий конкурент обійдеться в 256 доларів, але він не вміє управляти іншими пристроями. Судячи з іншими пропозиціями онлайн-майданчики, «розумні» замки зі сканерами відбитків пальців користуються популярністю в Китаї.

Джерело: JD.com



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут