Готель Royal Blue Hotel and Spa 4*, Кіпр: відгуки туристів


Опубликованно 24.10.2017 02:08

Готель Royal Blue Hotel and Spa 4*, Кіпр: відгуки туристів

Острів Кіпр впродовж кількох десятків років є одним з найбільш відвідуваних російськими туристами курортів. Щороку тут буває кілька тисяч жителів країн СНД і Російської Федерації. Всі вони їдуть на Кіпр за приємними враженнями, гарним засмагою, а в цілому - за відмінним відпочинком.

На острові є величезна кількість курортних готелів, які пропонують шикарні умови для проживання і прекрасне обслуговування. Один з них - Royal Blue Hotel and Spa 4*, який знаходиться в населеному пункті під назвою Пафос. Загальна інформація

Як відзначають у своїх коментарях туристи, цей готель є прекрасним місцем для відпочинку удвох з коханою людиною або навіть усією сім'єю - умови тут передбачені для будь-якої категорії гостей.

Royal Blue Hotel and Spa 4* (Пафос) був побудований відносно недавно - в 2010 році. З самого свого заснування він має досить сучасний вигляд, на його території висаджений гарний сад, в якому ростуть тільки тропічні, дивовижні для російського туриста, рослини. Протягом усього періоду існування місця для відпочинку на його території проводилися різного роду реконструкції та вносилися оновлення. Одне з останніх було вироблено в 2013 році. Зараз загальна площа готелю становить майже 19,5 тисяч кв. м, що цілком чимало. На даній площі розміщується його великий двоповерхових корпус та кілька видів розваг під відкритим небом.

Місце розташування

Royal Blue Hotel and Spa 4* (Pathos) знаходиться майже в самому центрі населеного пункту, тому тут весь час панує веселощі і легка, невимушена атмосфера. Берегова лінія розташовується на досить значній відстані від готелю - п'яти кілометрів, з-за чого це місце не підійде для тих, хто планує всю свою відпустку провести на пляжі. Однак звідси до берега Середземного моря кожен день за певним графіком курсує автобус, який відвозить туди туристів.

Що стосується вузлів транспортного сполучення, то найближчий аеропорт знаходиться недалеко - всього лише в 10 кілометрах.Номери

В Royal Blue Hotel and Spa 4* (Paphos) є невеликий номерний фонд - всього лише 48 апартаментів, проте всі вони оформлені в кращому вигляді. По комфортабельності вони діляться на кілька категорій: "студіо", "сьют" і "суперіор".

У всіх апартаментах, незалежно від того, до якої категорії вони відносяться, є індивідуальна ванна кімната, де представлений повний набір сантехніки, а в тумбах акуратно складені туалетно-косметичні засоби, халат і величезна махровий рушник. Тут також є фен, який можна використовувати для сушіння волосся.

Що стосується комфорту, то його забезпечує сучасна кліматична система, яка встановлюється в кожній кімнаті. При необхідності гості можуть запросити в свої апартаменти сейф, міні-бар або телефон, який може бути підключений до міжнародної лінії. Використання даних об'єктів є платним - їх вартість можна дізнатися у адміністратора готелю.

"Студіо"

В готелі є чотири номери класу "студіо", які розташовуються на площі 50 кв. м і складаються з однієї кімнати, в якій влаштовано все для комфортного проживання. Тут одночасно можуть заселитися двоє постояльців, для яких передбачено два роздільних спальних місця, представлених у вигляді ліжок. Тут же облаштована вітальня зона, в якій є меблевий гарнітур, що складається з великого дивана, крісла і невеликого столика. Крім цього, тут встановлений кухонний куточок, де є меблі і невелика кількість побутової техніки. При бажанні відпочиваючі можуть самостійно приготувати собі їжу.

Відпочиваючі у своїх коментарях нерідко позитивно відгукуються про таких апартаментах, відзначаючи те, тут зручно жити навіть з маленькими дітьми - в такому разі просто потрібно запросити окрему ліжко, яка надається на безоплатній основі. Вони аргументують це ще й тим, що тут завжди можна приготувати харчування навіть для самих маленьких.

"Сьют"

Номери "люкс", яких в готелі всього 36, умовно діляться на три додаткові групи, в залежності від кількості кімнат, на яке ділиться загальна площа. Що стосується умов, то вони дуже комфортні.

Однокімнатні номери представлені на площі 65 кв. м. Вони розділені на дві зони: вітальню і ту, що призначена для відпочинку. У спальні встановлені два ліжка, кожна з яких призначена для однієї людини. Тут же є пара тумб і гардеробна шафа великого розміру. Освітлення в кімнаті приглушене - за словами відпочиваючих, це надає стан відокремленості, дозволяє розслабитися. У вітальні частини, навпаки, дуже світло за рахунок великих вікон, покритих текстилем. З меблів тут є розкладна софа, столик, а також плазмовий телевізор. Також тут обладнаний кухонний куточок.

В двокімнатних номерах площа 80 кв. м розділена на дві спальні і одну вітальню. Такі номери відрізняються тим, що в них є дві ванні кімнати, які однаково укомплектовані. В апартаментах є, в цілому, п'ять спальних місць, одне з яких представлено на розкладний софі, встановленою у вітальні. Перебуваючи на балконі, який тут обладнаний, можна милуватися прекрасним видом на навколишню природу і квітучі сади.

В Royal Blue Hotel & Spa 4* (Paphos/Geroskipou) є один номер, який розрахований на цілих сім спальних місць, які розташовуються в трьох спальнях і одне - у вітальні на канапі). Загальна площа такого номера складає 148 кв. м. Апартаменти повністю оснащені всією необхідною електронікою, призначеної як для розваг, так і для приготування їжі."Суперіор"

Умови підвищеної комфортності постояльцям пропонуються Royal Blue Hotel and Spa 4* (Кіпр), що проживають в апартаментах "суперіор". Такі апартаменти діляться на дві кімнати і мають загальну площу 65 кв. м. Тут представлено три спальних місця, два з яких передбачені у вигляді ліжок, а одне - на розкладний софі.

Телевізор, який є тут, підключений до системи супутникового мовлення, при бажанні гості можуть подивитися по ньому російськомовні канали.

Умови для дітей

Royal Blue Hotel and Spa 4*, як відзначають багато постояльці, ідеально підходить для відпочинку з дітьми, в тому числі і маленькими. Все це обумовлено наявністю ряду можливостей та послуг для малюків.

Так, в готелі по додатковому запиту можна абсолютно безкоштовно встановити в номер дитяче ліжечко, яка відмінно підійде для осіб віком до 12 років. Однак, як зазначають бувалі постояльці, її слід бронювати заздалегідь, так як кількість обмежена.

На відкритій території, в аквазоне, є невеликий басейн, глибина якого ледь сягає 50 см - він призначений для купання малюків. Ніша обладнана у відповідності з усіма правилами безпеки, передбаченими стандартами. Як зазначають батьки, вода в ньому постійно чиста і тепла, дно і борти мають покриття, що перешкоджає ковзанню.Спорт

Постояльці, які виступають за здоровий спосіб життя, можуть на безкоштовній основі відвідати спортивний зал, який тут є. За словами туристів, він невеликий за своїми розмірами і пропонує можливість тренування на агрегатах, з допомогою яких можна займатися різними ділянками тіла. Вони також зазначають, що при бажанні в Royal Blue Hotel and Spa 4* можна відвідати відкриті майданчики для гри у волейбол і баскетбол.

У готелі також є один великий зал для гри в настільний теніс - серед гостей він дуже популярний.СПА

У відгуках про Royal Blue Hotel and Spa 4*, залишених відпочиваючими, нерідко розповідається про рівень обслуговування, з якими можна зіткнутися в спа-центрі готелю. Безумовно, більшість гостей вважають його досить високим. Вони відзначають, що тут функціонує прекрасна термальна частина, що складається з сауни, відвідування якої є платним. У вартість візиту також входить оренда всіх необхідних речей. Гості також роблять акцент на тому, що при бажанні можна провести час у джакузі, ніж багато користуються після сауни.Аквазона

Більшість туристів за відсутністю морського берега в крокової доступності від готелю щодня проводять свій час в аквазоне Royal Blue Hotel and Spa 4*. Вона представлена двома великими басейнами, загальна площа яких становить 370 кв. м. Працюють басейни не цілодобово - відвідати це місце можна тільки в період з 7 годин ранку до 7 вечора.

Навколо басейну є сонячна тераса, призначена для відпочинку постояльців. На ній встановлений великий комплект шезлонгів і пляжних парасольок. Недалеко від цього місця є бар, де гості в жарку погоду можуть охолонути за допомогою коктейлів і напоїв, серед яких пропонуються як алкогольні, так і безалкогольні.

Харчування

Для постояльців, які проживають у готелі Royal Blue Hotel and Spa 4*, є великий ресторан, де щодня сервірується "шведський стіл", на якому подаються поживні та смачні страви - саме так їх характеризують самі постояльці. Особливо їм подобається їжа, приготовлена з морепродуктів. Крім риби, тут подають широкий вибір страв італійської та європейської кухонь.

Що стосується внутрішнього оздоблення в ресторані, то його інтер'єр досить дорого виглядає, тут все оформлено у світлих тонах. Для гостей передбачені невеликі, але дуже зручні стільці та столики. Для дітей існують спеціальні стільчики і меню з яскравими, апетитними стравами.

Крім ресторану, в готелі представлено два бари, один з яких - лобі, він знаходиться в корпусі, а другий - біля басейну, І в одному, і в іншому подаються напої, коктейлі і величезний вибір закусок різного роду. Туристи нерідко у своїх відгуках відзначають оригінальні смакові якості десертів, а також яскраву подачу.

Для бізнесу

Нерідко мешканці змушені займатися важливими справами прямо під час відпочинку. Як правило, це стосується тих осіб, життя яких пов'язане з веденням бізнесу. У відгуках про даному місці відпочинку нерідко можна зустріти коментарі щодо конференц-залу, який тут є. Він невеликий за своїми розмірами - тут здатні вміститися до 30 осіб, проте, за словами туристів, у ньому цілком можна провести ділові переговори, зустріч, влаштувати презентацію або організувати невеликий фуршет з приводу бізнес-події.

Ціни

В Royal Blue Hotel & Spa 4* (Pathos) можна відпочити, в середньому, за 60 000 рублів. Дана вартість наводиться московськими туристичними агентствами для пари відпочиваючих, які планують провести у готелі 7 днів і стільки ж ночей. В ціну путевочного пакету входить переліт, трансфер і оренда кімнати. При бажанні туристи можуть включити до нього екскурсійні тури, що оператори нерідко пропонують зробити. Проте досвідчені туристи не рекомендують цього робити, обґрунтовуючи тим, що ціна таких послуг на Кіпрі значно відрізняється від московської, причому не на користь клієнта.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут