Адреса аеропорту Домодєдово: найшвидший спосіб дістатися


Опубликованно 26.10.2017 04:52

Адреса аеропорту Домодєдово: найшвидший спосіб дістатися

Часом ми купуємо квитки за вигідною ціною з дуже рано, або дуже пізно вильотом. Інструкція, як вчасно дістатися до аеропорту Домодєдово і не упустити важливі моменти, представлена в статті.Адреса аеропорту Домодєдово

Другий найзавантаженіший аеропорт у Росії розташований на південь від столиці. З аеропорту легко дістатися з автомагістралі «Каширське шосе». В аеропорту є один великий пасажирський термінал, який складається із зали A (міжнародні рейси) і залу B (внутрішні рейси). Адреса аеропорту Домодєдово: Московська область, Домодедовский район, аеропорт Домодєдово (вулиця в адресі не вказана).

Поїздка з Московського аеропорту з центру міста займає не менше години, довжина шляху складає 45 км. Відстань до МКАД складає 22 кілометри.Як дістатися з аеропорту

Транспорт: потяги «Аероекспрес»

Є кілька способів подорожувати в Московський аеропорт і з нього, самим швидким способом є «Аероекспрес». Зручний швидкісний поїзд займає близько 45 хвилин до Павелецького вокзалу, одного з головних залізничних станцій Москви на півдні міста. Два рази в годину є потяг до міста і навпаки. Квиток, що включає додаткову поїздку на метро, трамваї (тролейбусі), коштує 530 рублів.

Ви можете знайти автомати з продажу квитків «Аероекспрес» на залізничному вокзалі «Аероекспрес», навпаки внутрішніх прильотів. Крім того, ви можете купити квитки через веб-сайт «Аероекспрес». Це найбільш економічно, тому що ви заплатите 420 рублів за одну поїздку. Потяги «Аероекспрес» працюють без зупинки. Крім того, ви можете використовувати безкоштовний Wi-Fi у вагонах з початку 2015 року. Для отримання додаткової інформації зверніться до веб сайту компанії «Аероекспрес».

Громадський транспорт: автобус і метро

Поїздка на громадському транспорті в центр Москви займає більше часу, але заощадить вам гроші порівняно з поїздом «Аероекспрес». Автобусна лінія 308 проходить між автовокзалом в Московському аеропорту і станцією метро «Домодєдовському». Маршрутний автобус відправляється кожні 15 хвилин, час у дорозі становить від 25 до 30 хвилин. Квиток коштує 120 рублів і доступний у водія автобуса.

Від станції метро " Домодєдовському ви можете досягти центру, час у дорозі - 29 хвилин. Лінія метро 2 («Замоскворецкая») - одна з найжвавіших ліній метро в Москві. Вартість квитка в метро становить 50 руб. Тому загальна поїздка коштує 170 руб. Для отримання додаткової інформації можна скористатися картою московського метрополітену в інтернеті.

Таксі з Москви?

Ціна на поїздку на таксі до центру Москви становить близько 1800 рублів в середньому (23 євро). Зробіть бронювання таксі через програми «Uber» або інших онлайн-платформи для надійних і недорогих трансферів з аеропорту.

В аеропорту ви можете орендувати автомобіль. Вам не потрібно довго чекати в московському аеропорту, якщо ви орендуєте автомобіль через сайт порівняння. Вивчіть ціни відомих компаній по прокату автомобілів і місцевих постачальників в московському аеропорту "Домодєдово", заощаджуйте час і бронюйте онлайн.

Де припаркувати автомобіль

Московський аеропорт Домодєдово має короткострокові (P1, P3, P4, P5) і довгострокові (P6, P7) паркувальні місця, розташовані перед будівлею аеропорту. Також є дуже дорогі VIP-паркувальні місця (P2), поруч з аэроотелем «Домодєдово» - автостоянка (P8), яку можуть використовувати гості готелю. З P4, P5, P6 і P7 човникові шини працюють на терміналі і назад. Будь ласка, ознайомтесь з повним списком паркувальних цін в аеропорту Домодєдово. Зробити це можна, відвідавши офіційний сайт компанії.Аеропорт Домодєдово: адреса для навігатора

Можна ввести у пошуковик навігаційних систем широту (55.41) і довготу (37.91), а можна написати повну адресу аеропорту Домодєдово: Московська область, Домодедовский район, аеропорт Домодєдово.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут