Indiegogo запустив магазин товарів з гарантованою доставкою


Опубликованно 27.10.2017 01:16

Indiegogo запустив магазин товарів з гарантованою доставкою

Indiegogo допоможе авторам успішних проектів продавати свій продукт після основного збирання коштів. Краудфандинговая платформа запустила Marketplace з гаджетами і іншими цікавими товарами, які не знайдеш у звичайному магазині. І, що найголовніше, користувачам обіцяють гарантовану доставку замовлення в найкоротші терміни.

Indiegogo допоможе авторам успішних проектів продавати свій продукт після основного збирання коштів. Краудфандинговая платформа запустила Marketplace з гаджетами і іншими цікавими товарами, які не знайдеш у звичайному магазині. І, що найголовніше, користувачам обіцяють гарантовану доставку замовлення в найкоротші терміни. Що пропонують?

В онлайн-магазині також є сторонні продукти, створені без участі сервісу. Знову ж таки, з безлічі пропозицій команда Indiegogo відбирає тільки самі незвичайні — Marketplace не повинен бути нудним. Поки у новому розділі представлені переважно технологічні проекти, включаючи «розумний» нічник Aumi, аналізатор якості повітря в будинку uHoo, смарт-дзеркало HiMirror, портативну колонку на сонячних батареях California Roll і так далі. При оформленні замовлення система покаже, поставляється товар в зазначену країну.

Сервіс також представив добірку ідей для подарунків у своєму магазині Gogo Pop-UP. Тут користувачів чекають ексклюзивні пропозиції та цікаві знижки в сезон свят.

Indiegogo залишає собі 10-15% від роздрібної вартості кожного товару, проданого через Marketplace. А що конкуренти?

Kickstarter поки не оголошував про плани запустити свій магазин, зате Amazon кілька років тому запустила схожий проект Launchpad. Це майданчик з товарами технологічних стартапів і Essential Phone в тому числі.

Джерело: Indiegogo



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут