Vodafone Україна з 30 жовтня піднімає тарифи Light+ і Red XS


Опубликованно 28.10.2017 00:12

Vodafone Україна з 30 жовтня піднімає тарифи Light+ і Red XS

З 30 жовтня молодші тарифи Vodafone Україна подорожчають. Оператор підвищить абонплату на Vodafone Light+ і Vodafone Red XS, також відбудуться зміни в пакетах послуг.

З 30 жовтня молодші тарифи Vodafone Україна подорожчають. Оператор підвищить абонплату на Vodafone Light+ і Vodafone Red XS, також відбудуться зміни в пакетах послуг. Платити доведеться більше

Тариф Vodafone Light+ коштуватиме вже не 35 гривень на місяць, а 40 гривень в місяць. Дзвінки на інші мережі після вичерпання денного або місячного пакету подорожчають вдвічі — з 0,25 грн до 0.50 грн за хвилину. В денних тарифах (діють, якщо на рахунку недостатньо коштів для зняття абонплати) безліміт всередині мережі буде надаватися за ті ж 2 грн/день, але плата буде зніматися щодня, незалежно від користування.

Ще один бюджетний тариф Vodafone Red XS подорожчає з 40 гривень до 50 гривень в місяць. Вартість дзвінків на інші мережі за межами пакету також збільшиться до 0.50 грн/хв. Оператор подвоїть обсяг інтернет-трафіку, але після 2 ГБ ціна мегабайта в додаткових пакетах збільшиться. Досі за 15 гривень можна було отримати відразу 500 МБ, а за нових умов Vodafone буде надавати до 20 пакетів по 100 МБ за 5 гривень кожен.

Для порівняння, Vodafone Red S за 60 гривень в місяць пропонує 4 ГБ 3G-інтернету, безліміт соцмережі і більше хвилин (включаючи дзвінки за кордон). На цьому тлі Red XS здається вже не таким привабливим. Чим займаються конкуренти?

Київстар нещодавно запустив лінійку безлімітних тарифів, хоча в молодших планах без обмежень можна тільки дзвонити всередині мережі і спілкуватися в месенджері Veon. Між тим lifecell збирається оскаржувати рішення про накладення 19.5 млн гривень штрафу антимонопольним комітетом.

Джерело: Vodafone (Light+, Red XS)



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут