Sony випустить нового робота-вихованця в 2018 році


Опубликованно 28.10.2017 00:12

Sony випустить нового робота-вихованця в 2018 році

Пам'ятайте чарівних роботів-собак Aibo, яких колись випускала Sony? Через 12 років японська компанія вирішила повернутися в бізнес і зараз працює над своїм наступним електронним вихованцем.

Пам'ятайте чарівних роботів-собак Aibo, яких колись випускала Sony? Через 12 років японська компанія вирішила повернутися в бізнес і зараз працює над своїм наступним електронним вихованцем. Вони стали розумнішими

За даними газети Nikkei, над майбутніми роботами працює та ж команда фахівців, що створювала Aibo. Першим вихованцем Sony стане собака з просунутим штучним інтелектом і підтримкою голосових команд. Улюбленець буде імітувати поведінку домашньої тварини. Як і будь-яка смарт-колонка, він також вміє керувати пристроями «розумного» будинку. Компанія планує зробити свою платформу відкритою, щоб залучити сторонніх розробників. Коли чекати?

Якщо все піде за планом, Sony випустить робота-собаку навесні 2018 року. Про ціну інформації поки немає. Компанія також роздумувала над випуском промислових роботів, але з-за високої конкуренції на цьому ринку вирішила вибрати інший напрямок.

Ще один цікавий проект домашнього робота представила Bosch — її помічник Kuri побив рекорд милості.

Джерело: Nikkei



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут