Саратов, турбаза "Каштан": відгуки та адреса


Опубликованно 28.10.2017 00:50

Саратов, турбаза

Жителі мегаполісів цінують кожну хвилину відпочинку, проведену далеко від асфальтових доріг і міського смогу. На свіжому повітрі в оточенні гарної природи вони наповнюються силами і енергією для подальшої роботи, побудови побуту в сім'ї. Турбаза "Каштан" в Саратові дає можливість відволіктися від суєти і з "головою" зануритися в заміський відпочинок. Тут можна оздоровити дітей і відновити сили дорослим для подальшого просування в кар'єрі.Турбаза "Каштан" (Саратов): адреса

Місце розташування комплексу дивує своєю красою. База знаходиться серед Волзьких островів і заплав. Також тут знаходиться гирло річки Великий Караман. Відстань від цього унікального місця відпочинку до міста 40 км.

Турбаза "Каштан" в Марксовском районі Саратова знаходиться в селі Усть-Караман. Найпростіше дістатися сюди на власному автомобілі або на таксі. На території є простора автостоянка.

Як доїхати до турбази "Каштан" (Саратов) на особистому автотранспорті? Краще всього відправитися по трасі 3226. Выехва з Саратова, необхідно звернути на повороті на Червоний Яр. По дорозі буде населений пункт Підстепне, а за ним вже і Усть-Караман.Опис

Для проживання побудовані невеликі котеджі. У них є 24 двоповерхових номери сімейного типу, розраховані на розміщення максимум 5-ти чоловік і 28 кімнат для 2-х або 3-х гостей.

Кожен будинок має невелику веранду і доглянутий газон біля. На ньому можуть грати діти і загоряти в спекотні дні дорослі. По території прокладені прогулянкові тротуари і ввечері вони добре освітлюються. Також тут встановлено альтанки, які повністю обладнані для проведення пікніка з приготуванням їжі на мангалі. У теплу пору року в них можна зазначити будь-яку подію. Біля котеджів є досить великий басейн з просторою зоною відпочинку. Умови проживання

Для гостей турбази "Каштан" (Саратов) передбачені різноманітні номери з комфортним розміщенням:Двоповерховий. Має площу 60 м2. На першому поверсі розташована прихожа та розкладний диван, є душ і туалет, є веранда зі столом і кріслами, на другому - встановлено двоспальне ліжко, ТВ, балкон з гарним виглядом на річку.Двомісний. На першому поверсі є санвузол, душ, вбиральня і гостинний куточок, на другому - двомісне ліжко, ТВ, балкон.Котедж з розміщенням до 14 чоловік + діти. Має площу 200 м2, 7 спалень з двомісними ліжками і ТБ, 2 туалети і 2 душових. В будинку повністю обладнана всім необхідним кухня з їдальнею на 20 осіб.

В кімнатах проводиться прибирання на вимогу гостей. Раз в 3-4 дні відбувається зміна постільної білизни. Діти до 14 років можуть проживати безкоштовно без надання окремого місця. Дозволяється розміщення з собаками мініатюрних порід. За окрему плату можна скористатися додатковим місцем.Харчування в комплексі

На турбазі "Каштан" у Саратові працює обладнана їдальня. Гості можуть замовляти собі разові трапези або оплатити комплексне харчування.

На базі відпочинку працюють професійні кухарі, які стежать за якістю використовуваних продуктів і складають грамотно поживне і різноманітне меню. Страви готують такі, які підходять навіть для харчування дітей, починаючи з однорічного віку.

У великих котеджах обладнані сучасні кухні, тому гості, які в них проживають, можуть самостійно готувати собі будь-яку їжу.Розваги

На турбазі "Каштан" в Саратові створені всі умови для активного відпочинку у будь-який час року. Тут можна покататися на конях і скористатися послугами з навчання верховій їзді, що надаються досвідченими наїзниками. Дітлахи можуть насолодитися спілкуванням з поні.

Також у комплексі пропонується скористатися різноманітними спортивним спорядженням і розвагами:катання в зорбі (в зимовий час);джампери;велотрайки;квадроцикли.

На території облаштована волейбольний майданчик та корт для гри у великий теніс. Все необхідне спорядження можна взяти в прокат у адміністрації бази.

У теплу пору року працює басейн під відкритим небом. Він має досить великі розміри для того, щоб доросла людина зміг займатися плаванням. У басейні обладнано кілька спусків у вигляді сходів і навколо укладено антиковзаюче покриття. У спекотні дні відпочиваючі можуть розслабитися на сучасних лежаках, які не вбирають вологу.

Для любителів риболовлі організовується дозвілля на річці чи ставку. Тут є всі необхідні снасті і можна скористатися прокатом невеликих моторних човнів. В осінній час відпочиваючі із задоволенням роблять походи за грибами і ягодами.

Також на турбазі облаштовано поле для гри в міні-гольф. На ньому є 18 лунок. Тут зручно буде грати як новачкам, так і професіоналам. На території комплексу є дитячий клуб. У ньому учням пропонуються заняття творчістю або ж можна просто весело провести час за різноманітними іграми. Для всього цього кімната повністю обладнана.

У зимовий час гостям також пропонується великий асортимент сезонних розваг:прокат лижного обладнання;каток;катання на снігоходах або каракате.

У святкові дні тут проводяться дуже цікаві програми з конкурсами та виступами різних колективів.

На території бази відпочинку є банкетний зал, де часто проходять весілля, ювілеї та корпоративи.Турбаза "Каштан" в Саратові: відгуки

На різних інтернет-ресурсах можна зустріти різноманітні коментарі з приводу роботи комплексу. Гості в основному задоволені умовами проживання на базі. Також їх повністю влаштовує харчування. Вони відзначають, що кухарі готують смачно і по-домашньому.

Туристи вказують у відгуках, що в комплексі можна скористатися багатьма безкоштовними послугами. Практично всі розваги входять у вартість проживання. З негативних коментарів можна виділити невпорядженість території. Гості скаржаться, що дуже мало озеленення та цікавого декору.

Також відпочиваючих не влаштовує відсутність у номерах кондиціонерів, так як з-за цього у спекотні дні в кімнатах досить душно. Деякі відгуки говорять про те, що за басейном погано стежать і в ньому можна під час плавання зустрітися з жабами.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут