Бундесліга. Анонс 8-го туру: Хайнкес back!


Опубликованно 29.10.2017 00:40

Бундесліга. Анонс 8-го туру: Хайнкес back!

Після досить насиченого міжнародного перерви знову повернувся клубний футбол і на нас чекає дуже цікавий восьмий тур в чемпіонаті Німеччини.

Баварія — Фрайбург

Субота, 14 жовтня, 16:30, Альянц арена, Мюнхен, арбітр — Франк Вилленбор

Баварія після двох втрат поспіль, зустріне Фрайбург на Альянц арені. Забуті чемпіони зазнали змін після міжнародного перерви — повернення Юппа Хейнкеса в якості менеджера. Його протестує Фрайбург, який ніяк не може повернути свою магічну гру зразка минулого сезону. Фрайбург має лише одну перемогу в цьому чемпіонаті, яка трапилася якраз перед іграми збірних. Затьмарить чи Фрайбург камбек легендарного тренера?

Баварія буде без Франка Рібері після того, як він отримав травму у своєму останньому матчі з Гертою, Коман вийде на місце француза. Давид Алаба також не зможе взяти частия в матчі через травму гомілкостопа, Рафінья закриє лівий фланг. Можна очікувати стару-добру схему 4-2-3-1.

Після перемоги над " Хоффенхаймом, Фрайбург пройде випробування Баварією. Крістіан Штрайх, ймовірно, буде використовувати оборонну стратегію. Очікуємо п'ять захисником і дуже глибоко посаджену лінію оборони. Фрайбург буде намагатися ловити мюнхенців на контратаках за рахунок швидких флангів.

прогноз 3:1



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут