Begonville Hotel (Туреччина/Мармарис/Мармарис-центр): опис готелю і відгуки


Опубликованно 31.10.2017 02:56

Begonville Hotel (Туреччина/Мармарис/Мармарис-центр): опис готелю і відгуки

Готель Begonville Beach Hotel протягом ось уже майже пари десятиліть пропонує туристам з різних регіонів світу відмінні умови для проживання, які приваблюють багатьох. Тури в нього можна придбати у багатьох агентствах, а вартість їх, як правило, приємно дивує багатьох.Загальна інформація

Begonville Hotel був побудований в 1998 році, з тих пір його власники продовжують зберігати його первісний вигляд за допомогою регулярного проведення ремонтних та відновлювальних робіт. Одна з останніх була здійснена в 2012 році. В цей час був оновлений інтер'єр в апартаментах, замінена деяка меблі і встановлена більш сучасна кліматична система кожен номер.

На сьогоднішній день площа готелю становить майже 4000 кв. м. На них розташовуються два невеликих чотириповерхових корпусу, а також зони для відпочинку, передбачені для відвідувачів різних вікових категорій.

Розташування

Begonville Hotel розташований в дуже гарному мальовничому місці, вкритому зеленими насадженнями, квітучими тропічними фарбами. Знаходиться він майже в центральній частині міста Мармарис, який відноситься до великого курортного регіону Туреччини. Недалеко від нього розташований чимала кількість розважальних місць та майданчиків, призначених для заняття спортом.

Найближчий аеропорт знаходиться в місті Даламан, що в сотні кілометрів від Begonville Hotel. Саме у зв'язку з такою дальністю розташування кожна путівка в готель містить у своєму пакеті включену вартість послуги трансферу. Як розповідають у своїх відгуках про Begonville Hotel туристи, дана послуга надається на зручних машинах, які оснащені кондиціонерами - це дозволяє в найкоротші терміни і при оптимальній температурі в салоні дістатися з пункту прибуття до пункту призначення. Номери

Весь фонд апартаментів, який є в готелі, розташовується в двох корпусах. Загальна їх кількість - 104, вони розділені на три різні категорії: стандарт, сімейний і сьют. В кожному номері, незалежно від рівня комфортабельності, є кондиціонер, з допомогою якого створюються оптимальні кліматичні умови для проживання.

Також у всіх апартаментах в обов'язковому порядку обладнана окрема ванна кімната, сполучена з санвузлом. У них є душова кабіна або ванна, а також раковина для вмивання. При в'їзді гості отримують комплект банних мильних приладдя для підтримки гігієни, халати, рушники і кімнатні капці.

Стандарт

У Begonville Hotel налічується 76 номерів класу стандарт. Кожен з них розташовується на площі 32 кв. м і складається з однієї кімнати, яка розрахована максимум на трьох постояльців.

У номері встановлено одне велике двоспальне ліжко, яка в деяких апартаментах замінена парою односпальних. При виникненні необхідності тут може бути встановлено додаткове місце для відпочинку у вигляді розкладного ліжка європейського типу. Біля спальних місць є приставні тумби, на яких постояльці можуть зберігати дрібні речі. Для одягу передбачений шафа.

Біля великого вікна у номері є зона відпочинку у вигляді пари м'яких стільців і круглого столика на невисокій ніжці. Перебуваючи в апартаментах категорії стандарт, гості можуть займатися переглядом улюблених передач по телевізору. Сімейний

Невелика кількість номерів (11) влаштовано таким чином, щоб в них дуже комфортно проживати більшій кількості гостей - до чотирьох осіб. Самі туристи у своїх коментарях відзначають те, що вони ідеально підходять як для відпочинку з друзями, так і для поїздки всією родиною. Площа таких квартир складає близько 44 кв. м, і вона розділена на три невеликі кімнати, дві з яких - спальні, в третій організована невелика кухня.

У спальнях є стандартний меблевий набір, аналогічний з тим, що встановлено в номерах стандарт. З балконів, які є в номерах такого типу, відкривається чудовий вид на місто та море.

Наявність в номерах даного типу кухні, на думку більшості постояльців, є відмінним рішенням. Всі, хто відпочиває в Begonville Hotel (Мармарис) з дітьми, неодмінно зупиняються в таких апартаментах, так як на кухні тут можна готувати для своєї дитини смачну, корисну їжу, і, що найголовніше, вона буде свіжою. Даний ділянку апартаментів обладнаний стільницями, а також невеликою кількістю побутової техніки. Тут є електричний чайник, плита, а також невеликий набір посуду, розрахований на 4 людини.

Сьют

У номерах сьют, яких в Begonville Beach Hotel (Marmaris) усього 17, представляються умови підвищеної комфортності, розраховані на чотири персони. Такі апартаменти мають персональний вихід на великий відкритий балкон, де встановлено невелика кількість меблів: пара крісел і столик для чаювання. Гості, що відпочивають в таких апартаментах, рекомендують тут засмагати, читати улюблену літературу і милуватися прекрасними околицями.

Всередині номер розділений на дві роздільні спальні, а також одну кухню. Для влаштування таких апартаментів використана сама нові меблі. Ліжка в спальнях вистелені ортопедичними матрацами, на них є досить дороге білизна, яке володіє гіпоалергенними властивостями. Тут в кожній спальні встановлено плазмовий телевізор, підключений до системи супутникового мовлення. Харчування

Всі туристи, які проживають в Begonville Apart Hotel, мають можливість харчуватися в його ресторані в рамках концепції "все включено". Тут щодня накривають "шведський стіл", на якому пропонуються самі витончені страви. За словами гурманів, вони досить поживні і смачні. Як правило, всі вони приготовані у традиції турецької кухні.

Крім великого ресторану, на території є ще одне велике заклад громадського харчування, де можуть запропонувати страви середземноморської кухні. Постояльці Begonville Hotel (Мармарис) у своїх відгуках рекомендують відвідати його неодмінно, так як тут можна скуштувати смачні морепродукти, приготовані за фірмовими рецептами.

Крім двох ресторанів, на території готелю є два бари, в яких можуть запропонувати не тільки широкий асортимент алкоголю, але також і безалкогольні напої. При бажанні гості можуть замовити десерти, що відрізняються своєю оригінальністю, і закуски.

Спорт і спа

У відгуках про Begonville Hotel (Marmaris) нерідко згадується про чудові місця для відпочинку, які неймовірно популярні серед постояльців. Одне з них - термальна зона, друге - масажний зал і спа-центр, а третє - фітнес-зал, де збираються всі шанувальники активного способу життя. До речі, відвідати зал, на відміну від інших місць, можна абсолютно безкоштовно.

У спа-центрі, за словами відпочиваючих, працюють справжні професіонали, після відвідування яких процедур клієнти неодмінно відчувають поліпшення стану своєї шкіри і організму в цілому. При бажанні гості можуть вибрати комплекс процедур, відповідних за індивідуальним потребам. Найбільш затребувані процедури тут - обгортання, нанесення масок і пілінг окремих ділянок тіла.

Також постояльці масу позитивних коментарів адресують у бік роботи масажистів, які виконують свою діяльність в окремому залі. Відпочиваючі стверджують, що місцеві майстри можуть повністю занурити клієнта в стан повного релаксу. Цьому також сприяє панує в залі атмосфера та інтер'єр.

Аквазона

В готелі є прекрасна аквазона, яка розташована під відкритим небом. Вона являє собою велику сонячну терасу і два басейни, в одному з яких встановлений оригінальний декор - маленький водоспад. Навколо цього місця для відпочинку розкинулися зелені сади, які періодично покриваються яскравим цвітінням, - це, безсумнівно, привертає увагу туристів. Тут же обладнаний невеликий круглий басейн, призначений для купання дітей. Він влаштований у відповідності з усіма вимогами техніки безпеки.

На сонячній терасі є чимала кількість лежаків, на яких абсолютно безкоштовно можуть розташуватися відпочиваючі туристи. Багато зізнаються, що під час перебування в цьому місці, під розкладним парасолькою, вони займалися читанням книг або просто розпивали коктейль, придбаний у барі.

Пляж

Готель розташований на першій береговій лінії, а в 200 метрах від неї. Своєї території на пляжі він не має, тому постояльці змушені відвідувати муніципальну територію для відпочинку, яка, як вони зазначають, непогано влаштована для приємного проведення часу.

Тут завжди можна взяти напрокат шезлонги і парасольки, рушники туристи рекомендують приносити з собою з готелю, так як в оренду їх не дають. Перебуваючи на піщаній території, можна розважатися різними способами - умови для цього є. При бажанні тут видається можливість оренди яхти - на ній багато рекомендують відправитися зі своєю коханою людиною в невелику подорож. Також біля берега можна покататися на водних лижах або зануритися на глибину з аквалангом, але для цього обов'язково потрібно наймати інструктора.

Послуги в готелі

Всі туристи, які знаходяться на території Begonville Hotel, можуть користуватися рядом послуг, які надаються додатково. Зокрема, до них належать ті, що виявляються хімчисткою та пральні. Тут можна орендувати транспортні засоби, в числі яких пропонуються легкові автомобілі і велосипеди, - на них мандрівники рекомендують відправитися вивчати околиці. Багато гості зізнаються в тому, що таким чином вони вирушають на пошук розваг у центральну частину Мармаріса. Тут вони рекомендують відвідати нічні клуби, караоке і ресторани.

Всі гості, які приїхали в готель в рамках ділового візиту, можуть скористатися послугою оренди конференц-залу. Він має невелику площу і непогано обладнаний для проведення зустрічей з діловими партнерами, проведення презентацій та інших ділових заходів.

По всій площі готелю туристи можуть безкоштовно користуватися доступом до Інтернету, до чого більшість відпочиваючих ставиться позитивно.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут