Глава Amazon Джефф Безос повернув собі звання найбагатшої людини в світі


Опубликованно 02.11.2017 01:02

Глава Amazon Джефф Безос повернув собі звання найбагатшої людини в світі

У липні цього року Джефф Безос вже був найбагатшою людиною в світі, але його першість тривало лише 1 день. Після цього він повернув лідерство Біллу Гейтсу, який очолює список найбагатших людей світу з 2013 року. Але судячи з новими даними, засновник Amazon знову вирвався вперед.

У липні цього року Джефф Безос вже був найбагатшою людиною в світі, але його першість тривало лише 1 день. Після цього він повернув лідерство Біллу Гейтсу, який очолює список найбагатших людей світу з 2013 року. Але судячи з новими даними, засновник Amazon знову вирвався вперед. Новий лідер

За даними Bloomberg Billionaires Index, після публікації фінансових звітів компанії Amazon за третій квартал 2017 року, з'ясувалося, що стан його голови збільшилась з початку року на 28,5 млрд доларів і тепер становить 93,8 млрд доларів. За цей же період доходи компанії склали $43,7 млрд, що на 1,5 млрд більше, ніж планувалося. У зв'язку з цим акції Amazon виросли в ціні на 8%, а стан Безоса за один день зросла на 6,44 млрд доларів. Всього ж за передостанній квартал цього року дохід глави Amazon виріс на 10,4 млрд доларів. На другому місці з $88,7 млрд знаходиться Білл Гейтс. Третє місце давно і без змін займає Уоррен Баффет.

Надовго

Враховуючи відрив у 5 млрд доларів від найближчого конкурента, можна припустити, що Джефф Безос влаштувався на першому місці довше, ніж минулого разу. Але якщо згадати, що його статок збільшився за день майже на 7 млрд, воно також може зрости у Гейтса або Баффета.

Джерело: Bloomberg



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут