Kahya Aqua Resort Hotel 5* (Туреччина, Аланія): опис, сервіс, відгуки


Опубликованно 02.11.2017 02:24

Kahya Aqua Resort Hotel 5* (Туреччина, Аланія): опис, сервіс, відгуки

Прекрасна погода в Конакли щороку приваблює туристів відвідати даний турецьке місто для прекрасного відпочинку. Тут протягом майже всього року яскраво світить сонце і радує своїми теплими променями всіх гостей. Середня температура повітря в розпал курортного сезону тут досягає 35-45 градусів, повітря тут неспекотний, він досить непогано пом'якшений під впливом морських повітряних мас.

Один з великих готелів в даному населеному пункті - Kahya Aqua Resort Hotel 5*, який приваблює тисячі туристів своїми прекрасними умовами для проживання і хорошими можливостями для відпочинку. Тут є чимала кількість місць для розваг, а також пляж в крокової доступності від його території.

Загальна інформація

Kahya Aqua Resort Hotel 5* пропонує туристам з різних регіонів світу чудові умови, прекрасно підходять для сімейного, молодіжного та навіть одиночного відпочинку. Навколо нього висаджено чимала кількість красивих і рясно квітучих садів, які милують око туристів, звідси також можна милуватися видом на гори - саме такі пейзажі нерідко приваблюють мандрівників.

Готель є досить сучасним, він був побудований у 2012 році, з тих пір в корпусах його була проведена невелика реконструкція, що сталося в 2016 році. Під час її проведення був дещо змінений інтерєр та удосконалено деякі технічні елементи.

Зараз площа готелю становить 36000 кв. м. На них забудовники розмістили кілька сучасних і досить гарних корпусів, розкішний сад, а також кілька місць для розваг.Розташування

Kahya Aqua Resort Hotel 5* знаходиться в Туреччині, на одному з найбільш відвідуваних курортів - Аланьї. Розташований він на околиці містечка Конакли, який славиться своїми природними ландшафтами, а також відмінними кліматичними умовами. Погода в Конакли дозволяє туристам відпочивати в цьому місті протягом майже всього року.

Недалеко від готелю розташовується велика кількість пам'яток, серед яких чимало історичних. Морська лінія знаходиться в 100 метрах від основного корпусу, через дорогу.

Найближчий аеропорт знаходиться в 110 кілометрах від цього місця для відпочинку в Анталії, саме сюди прилітають всі іноземні туристи і тут їх зустрічає автомобіль, надісланий готелем в рамках надання послуги трансферу. Вона є обов'язковою і включається в кожен туристичний пакет на стандартній основі.

Номери

Номерний фонд Kahya Aqua Resort Hotel 5* досить чималий, він містить у собі 447 квартир, завдяки наявності яких готель відносять до категорії великих місць для відпочинку. Всі апартаменти розташовуються в двох сучасних шестиповерхових корпусах, які знаходяться в оточенні садів і аквазони. Для більш легкого пересування туристів по їх території у будівлях корпусів передбачені ліфти.

Всі представлені апартаменти розділені на дві категорії: сімейний і стандарт, в залежності від пропонованих умов для проживання та кількості можливих місць для розселення туристів. Всі вони з моменту останньої реновації обладнані сучасними кондиціонерами, за допомогою яких тепер регулюється температурний режим в кімнатах незалежно від погодних умов.

У кожному номері готелю є сучасна, чудово обладнана ванна кімната, в якій є абсолютно вся сантехніка, фен, а також пара шаф, в яких зберігаються рушники та халати.Стандарт

Апартаменти стандарт розраховані на трьох постояльців, для кожного номера відведено 34 кв. м площі.

У меблевому комплекті тут центральне місце займають два ліжка, одне з яка є односпальним, а друга - двоспальним. Біля кожної з них є невелика тумба - відмінне місце для зберігання дрібних повсякденних речей, на ній встановлений стаціонарний телефон, підключений до міжнародної лінії. Використовувати його можна на платній основі. Для великих речей гостей тут є велика шафа з кількома полками, а для заняття трудовою діяльністю влаштована відмінна робоча зона, що складається з великого письмового столу і стільця.

У вільний час гості можуть займатися переглядом телевізора, який також є в номері. Він підвісний і транслює супутникові канали, деякі з яких, за словами гостей, російськомовні. Номери обладнані безкоштовним міні-баром, в асортименті якого представлена прохолодна вода, на платній основі можна замовити електронний сейф.

Недалеко від балкона обладнана досить комфортабельна зона для відпочинку, вона представлена невеликий софою і столиком. Тут гості можуть випити чашку чаю або кави, які можна приготувати в номері за допомогою підстанції.

Сімейний

Нерідко у своїх коментарях про відпочинок у Kahya Aqua Resort Hotel 5* вказують на те, що на його території можна перебувати всім сімейним складом. Перш за все зручність даного обставини пов'язано з тим, що в номерному фонді готелю представлений ряд апартаментів відповідного класу.

У сімейних номерах площа 36 кв. м розділена на дві кімнати, кожна з яких являє собою досить комфортабельну спальню. В них встановлено по два спальних місця у вигляді ліжок, а також місця для зберігання речей, Що стосується електроніки, то на апартаменти виділяється один телевізор, міні-бар, а також телефон. Сейф можна встановити за умови добової оплати.

Умови для проживання дітей

Сім'ї, які перебувають в даному готелі з дітьми, відзначають у своїх відгуках про нього те, що на території Kahya Aqua Resort Hotel 5* (Туреччина) є всі умови для комфорту і безпеки маленьких постояльців. Тут також є кілька місць для їх активного проведення часу, серед яких особлива увага приділяється наявності великий дитячого майданчика та басейну, що обладнаний з урахуванням всіх вимог до безпеки.

При необхідності в апартаменти може бути встановлена індивідуальна дитяче ліжечко, робиться це абсолютно безкоштовно і за попереднім запитом. Негативними коментарями батьки відзначають відсутність в числі послуг можливості оренди дитячих горщиків і колясок, що є у багатьох інших готелях Туреччини.

В одному з корпусів обладнаний чудовий дитячий міні-клуб, де малюки можуть проводити свій час в компанії однолітків під наглядом аніматорів. Батьки розповідають про те, що деякі аніматори непогано володіють російською мовою, завдяки чому дітям з Росії перебувати з ними ще цікавіше.Розваги

У готелі пропонується ряд розваг, серед яких найбільш популярним є вечірні дискотеки. Відвідати їх можна абсолютно безкоштовно, проводяться вони кожен день. Під час вечірок на майданчиках грає заводна музика у виконанні ді-джеїв. Тут також влаштовуються шоу-програми за участю команди аніматорів. У ранковий час і до обіду гості готелю можуть взяти участь у розважальних спортивних заходах, які проводяться в межах великої аквазони і відкритих майданчиків.

Одним з найулюбленіших розваг відпочиваючих, за відгуками, є відвідування дайвінг-центру. Тут за певну плату кожного можуть навчити мистецтву занурення під воду з аквалангом. Під керівництвом інструктора з дайвінгу можна відпрацювати отримані навички на практиці, не втрачаючи часу.

Харчування

На території готелю є три великих закладу громадського харчування - це ресторани, в яких подають дуже смачні страви середземноморської, турецької та італійської кухні. Нерідко у своїх відгуках про Kahya Aqua Resort Hotel 5* постояльці розповідають про прекрасну і дуже яскравою подачі страв на шведському столі, який організовується в даних місцях кожен день. Взяти в ньому участь можуть всі мандрівники, що проживають за концепцією "все включено".

В ресторанах при бажанні можна запросити три додаткових типу меню: вегетаріанське, дієтичне та дитяче. Всі вони надаються абсолютно безкоштовно, що, безумовно, радує туристів.

У готелі, крім великих закладів, також є шість барів, один з яких працює цілодобово. В ньому протягом всієї ночі проводяться дискотеки. За барною стійкою працюють професійні та дуже талановиті бармени, які можуть підкорити гостей своєю майстерністю приготування коктейлів і напоїв. Тут також можна скуштувати легкі салати і скуштувати справжні східні десерти.

Аквазона

Чимала кількість часу відпочиваючі проводять в межах аквазони, яка є на відкритій території готелю. Вона займає досить велику площу і складається з великої сонячної тераси, а також двох басейнів, загальна площа яких становить понад 1100 кв. м. В одному з них працює аквапарк, де можуть розважатися постояльці.

Перебуваючи в цьому місці, туристи можуть не тільки відпочити під променями сонця на комфортабельних шезлонгах, які розставлені по всьому периметру тераси, але також і заглянути в бар, обладнаний тут.

Спорт

Любителі активного відпочинку, повторимося, не упускають можливості відвідати дайвінг-центр - це основне місце для прихильників екстремальних видів спорту. Всі послуги, які надаються тут, є платними. При виникненні бажання зануритися під воду мандрівникові необхідно сплатити не тільки внесок за оренду обладнання, але також і послуги інструктора по дайвінгу. Уздовж берегової лінії також є можливість покататися на водних лижах, а також освоїти навички серфінгу - це, як зізнаються багато, також дуже цікаво.

Шанувальники більш спокійних видів спорту можуть відвідати тренажерний зал або спортивні майданчики, які є на відкритій території Kahya Aqua Resort Hotel 5* (Аланія).Пляж

Берегова лінія розташована в 100 метрах від будівлі корпусу. Для того щоб потрапити на неї, потрібно подолати трасу, що можна зробити по підземному переходу.

На пляжі все влаштовано для найбільш комфортного відпочинку гостей. Тут є кілька десятків шезлонгів, а також великі розкладні парасольки. При бажанні відпочиваючі можуть на безкоштовній основі скористатися матрацами і рушниками. Для розваги туристів є волейбольний майданчик на пляжі.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут