Пінгвіни на півдні? Так, є на курорті Лазаревське пінгвінарій!


Опубликованно 03.11.2017 01:04

Пінгвіни на півдні? Так, є на курорті Лазаревське пінгвінарій!

Унікальна природа Чорного моря приваблює мільйони людей, і всіх відпочиваючих готові зустріти Анапа, Сочі, Хоста, Адлер, Лазаревське...

Після екскурсій і прогулянок практично кожен відпочиваючий мріє потрапити в знаменитий розважальний центр "Морська зірка" курортного містечка Лазаревське. Пінгвінарій, дельфінарій, океанаріум, аквапарк є улюбленими місцями розваг і прогулянок батьків з дітьми. Відвідування різних майданчиків комплексу "Морська зірка" принесе багато приємних і незабутніх хвилин, про яких можна буде згадувати, розглядаючи фотографії холодним зимовим вечором. Пінгвіни живуть в Лазаревському

Кілька років тому тут з'явився пінгвінарій. Лазаревське стало рідною домівкою для кількох птахів. Тут живуть два різновиди: пінгвіни Гумбольта (перуанські), що мешкають в Південній Америці, і очкові пінгвіни з Південної Африки.Через скло акваріума можна спостерігати за їх поведінкою і за тим, як вони швидко плавають.

Усім відвідувачам ясно, що мешканці пінгвінарію відчувають себе дуже комфортно. Ідеальний ландшафт і обстановка послужили причиною того, що в акваріумі пінгвіни спокійно несуть яйця і вирощують своїх дитинчат.Спеціальний акваріум для пінгвінів

Ці птахи жили в суворих умовах холоду, а потім на радість дітлахам їх привезли в Лазаревське. У пингвинарии створені умови, наближені до природних: крижані брили, кам'яниста поверхня і студена вода. Щоб створити такі умови, в пингвинарии побудували спеціальний акваріум, де підтримується температура, комфортний для мешканців. Тут навіть вода охолоджується, адже пінгвіни на своїй батьківщині плавають у холодній воді.

Для створення необхідного мікроклімату в акваріумі використовуються найсучасніші прилади і системи контролю.Інші мешканці пінгвінарію

Цей пінгвінарій можна назвати маленьким зоопарком, так як тут, крім пінгвінів, живуть інші екзотичні тварини. Великий інтерес і бурю емоцій у допитливих діточок викличуть ці мешканці Лазаревського пінгвінарію:морські котики, плаваючі в прохолодній воді;забавні белоносые мавпочки із Західної Африки;большеухая лисиця фенек з Сахари;сімейство крокодилів;великий тигровий пітон;кілька красивих фазанів і павичів.

У тераріумі можна побачити різних ящірок і волохатого павука-птахоїда.Як дістатися до пінгвінарію?

До курортного містечка Лазаревське можна дістатися кількома способами: на електричці, автобусі і таксі.

Розшукати його дуже легко, так як пінгвінарій помітно виділяється на тлі інших будівель. Це високий замок з великих каменів, на яких сидять фігурки пінгвінів.

На вході стоїть великий надувний пінгвін, з якими можна сфотографуватися на пам'ять про екскурсії.

Знаходиться пінгвінарій за адресою: Лазаревське, вулиця Перемоги, будинок 153.Відгуки відвідувачів

Сюди зазвичай приходять батьки з дітьми, щоб познайомити дитину з незвичайною поведінкою птаха, що мешкає в селищі Лазаревське. Пінгвінарій у багатьох людей викликає гарні позитивні емоції. У більшості відгуків відзначається незвичайність інтер'єру, гарний стан тварин. Ось деякі з відгуків про пингвинарии в Лазаревському: Було цікаво почути про пінгвінів на півдні, а у дитини залишилися хороші враження.Чудові тваринки і море вражень!Пінгвіни і мавпочки дуже милі і товариські тварини!Цікаві тварини.

Є, звичайно ж, і незадоволені відвідувачі. Кому-то пінгвіни здалися маленькими, а кого-то площа самого місця не вразила.Пінгвінарій, до побачення!

Спілкування з тваринами відноситься не тільки до розважальних заходів, але і до пізнавальним. Тут можна багато чого дізнатися від екскурсовода про звички цих рідкісних тварин і спосіб їх життя. А про пінгвінів вони можуть говорити годинами!

Екскурсія та ознайомлення з тваринами займає не дуже багато часу, так як всі тут розташовано компактно і дуже зручно, тому потім можна зробити цікаву прогулянку по комплексу "Морська зірка".

Після такої екскурсії обов'язково з'явиться бажання більше дізнатися про життя цих симпатичних тварин. Можна почитати книги про пінгвінів, подивитися фото пінгвінарію в Лазаревському і помріяти про те, що коли-небудь в майбутньому відбудеться ще одна зустріч з цими дивовижними птахами. До побачення, Лазаревське, пінгвінарій!



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут