Intercontinental Abu Dhabi 5 (ОАЕ): опис та фото


Опубликованно 04.11.2017 02:10

Intercontinental Abu Dhabi 5 (ОАЕ): опис та фото

Прекрасний готель, що можливе проведення кращого відпустки на рівні п'яти зірок, – це Intercontinental Abu-Dhabi 5*. У ньому щороку відпочивають тільки ті мандрівники, які цінують розкішні умови для проживання і обслуговування на вищому рівні.Загальна інформація

Intercontinental Abu-Dhabi 5* був побудований досить давно - в 1980 році, однак настільки довгий його існування тільки сприяє зростанню неймовірної популярності даного місця для відпочинку. Для того щоб зберегти гарний і свіжий вигляд його основного корпусу, тут регулярно проводяться різні реконструкції та реновації. На думку туристів, готель прекрасно оснащений з технічної сторони: у всіх апартаментах є індивідуальні кондиціонери, які дозволяють відчувати себе комфортно кожному гостю, що відпочиває в його апартаментах за будь-якої погоди на вулиці.

Місце розташування

Intercontinental Abu-Dhabi 5* знаходиться в центральній частині найбільшого мегаполісу, в самому цінному для туриста місці - на березі моря. Звідси до центрального аеропорту, розташованого в Абу-Дабі, всього лише 35 кілометрів, а до того, що знаходиться в Дубаї - 160 км. Всі постояльці, які прибувають з інших держав, у своїх путівки мають квиток на рейси літаків до аеропорту Абу-Дабі - звідси їх забирає автомобіль, що надає послугу трансферу.

Всі кращі місця для розваг і пляжі зосереджені в околицях даного готелю. Туристи, які відпочивають тут, нерідко діляться різним досвідом відвідування тих чи інших місць, серед яких великою популярністю користуються місцеві ресторани і бари, а також нічні клуби. Нерідко постояльці відвідують спа-центр, який розташовується по сусідству з готелем, а також The Bayshore Beach Club. Номери

В офіційному описі готелю Intercontinental Abu-Dhabi 5* представлено 390 квартир, які розташовуються в одному великому 19-поверховому корпусі. З усього наведеного кількості квартир всього лише 198 призначені для некурців - в інших куріння дозволено.

Всі представлені у фонді апартаменти діляться на дві категорії: Deluxe і Club Room. Апартаменти групи Deluxe так само поділяються на два типи в залежності від того, на яку сторону виходять вікна (на море або околиці мегаполісу).

У всіх номерах, незалежно від категорії, встановлена тільки сучасні меблі, тут також зроблено свіжий ремонт. Туристи відзначають прекрасний інтер'єр, що представлений в кімнатах - він виконаний без використання яскравих фарб, з великою кількістю дорогих матеріалів: дерева, оксамиту і скла.

У номерах в обов'язковому порядку є розкішна ванна кімната, яка знаходиться окремо від санвузла. У ній є чудове місце для купання з вбудованим гідромасажем, а також кілька тумб, в яких зберігаються лазневі приналежності, халати і тапочки. Рушники, представлені тут, замінюються на нові тричі на тиждень.Deluxe

В описі Intercontinental Abu-Dhabi 5* говориться, що апартаментів категорії "Deluxe" тут представлено переважну більшість - 227. Всі вони оформлені досить красиво, так як останнє оновлення було проведено відносно недавно - в 2007 році. Такі апартаменти представлені однокімнатними номерами, розміщеними на площі 41 кв. м.

Розраховані такі номери на пару постояльців, для яких відведено великі двоспальні ліжка, до того ж, досить високі. При необхідності тут може бути надано спальне місце для третьої людини - на розкладний і дуже комфортабельною софі. В кімнаті є величезний бар, виконаний з дерева дорогий червоної породи, в його центр вмонтовано велике дзеркало, а також кілька шаф для зберігання одягу. Біля великого вікна, з якого відкривається прекрасний вид на місто або море (залежно від прихильності номери) встановлена комфортабельна зона для відпочинку, представлена двома великими кріслами, софою і невеликим журнальним столиком.

Що стосується технічного оснащення, то в кімнатах такого класу є великий плазмовий телевізор з можливістю перегляду російських каналів, сейф, а також фен. При бажанні постояльці можуть запросити сюди встановлення міні-бар з прохолодними напоями, а також скористатися телефоном для зв'язку з іншими країнами - це також оплачується за встановленим тарифом.

Загальна колірна гамма, в якій представлений інтер'єр, відзначається багатьма - це благородне поєднання оливкової оксамиту і дерева. Підлога тут вистелені ковроліном приглушеного зеленого кольору.

Club Room

105 номерів площею 41 кв. м. пропонують відпочинок в умовах підвищеної комфортності. Вони являють собою однокімнатні простору з видом на море і можливістю самостійного приготування гарячих напоїв, для чого тут влаштована спеціальна підстанція. Мешканці таких квартир Intercontinental Abu-Dhabi 5* мають можливість безкоштовного доступу у Club Lounge, де проходять самі галасливі і веселі нічні заходи.

В даних апартаментах також передбачено місце для розміщення трьох постояльців. Тут для них представлено два ліжка, одне з яких двоспальне, а друга - односпальне. Всі вони мають ортопедичні матраци, а також гіпоалергенне білизна. При бажанні, на платній основі тут також можна обладнати додаткове місце - розкладний софі. В інтер'єрі таких квартир є місце для відпочинку, де туристи рекомендують розпивати улюблені напої з видом на море або найбільший мегаполіс.

З технічної точки зору, дані апартаменти оснащені так само чудово, як і ті, що представлені в категорії Deluxe.

Умови для проживання дітей

Деякі мандрівники, які віддають перевагу відпочивати разом зі своїми дітьми, зупиняючись у готелі Intercontinental Abu-Dhabi 5*, залишаються задоволеними умовами, наданими на його території для малюків. За їх словами, всі можливості досить доречні і їх цілком достатньо для того, щоб дітям було не тільки комфортно, але і безпечно знаходитися тут.

Всі малюки, які приїжджають на відпочинок в даний готель з батьками, можуть бути безоплатно розміщені на спеціальних ліжках типу "манеж", що встановлюються в апартаменти будь-якого типу абсолютно безкоштовно. Для того, щоб їх надали, необхідно створити попередній запит, так як кількість спальних місць даного типу в готелі обмежена.

На відкритій території малюки можуть дуже активно і весело проводити свій час в невеликому басейні, де є система автоматичного підігріву води, яка спрацьовує при зміні погоди в гіршу сторону, що трапляється досить рідко. Недалеко від аквазони для малюків є майданчик, чудово обладнана для їх активного проведення часу.

В частині харчування також передбачені деякі особливості. Зокрема, це стосується надання спеціальних місць для сидіння дітей в ресторані, а також окремого меню, в якому представлені тільки самі апетитні та корисні страви.Харчування

В Intercontinental Abu-Dhabi 5* (Абу-Дабі) є шість ресторанів, в яких щодня сервірується "шведський стіл" для тих постояльців, що відпочивають за концепцією "все включено". У загальному потоці відгуків туристів про даному місці для відпочинку можна зустріти величезну кількість коментарів, адресованих того, яке відмінне харчування надається тут постояльцям. В кожному закладі готують їжу різних видів. Особливо популярними серед гостей є приготовлені особливим чином морепродукти, що подають у ресторані Aquarius - багато туристи рекомендують неодмінно завітати сюди і покуштувати пропоновану в меню їжу. Великою популярністю також користуються такі ресторани, як Belgian Beer, The Bayshore і Chamas Churrascaria Brazilian style BBQ.

Окрему увагу постояльців Intercontinental Abu-Dhabi 5* у відгуках приділяється барів, яких на території корпусу налічується три, ще один розташований в межах яхт-клубу, що знаходиться на береговій лінії. У барах подаються оригінальні коктейлі, приготовані вигадливими майстрами своєї справи, а також інші напої - серед них є як алкогольні, так і безалкогольні. При бажанні, гості мають можливість скуштувати тут закуски і східні десерти, приготовані за старовинним арабським традицій.

Для бізнесу

Туристи, що відпочивають в готелі, нерідко знаходяться в його межах з діловим візитом. Дуже часто вони змушені організовувати тут ділові заходи різного характеру: зустрічі з партнерами по бізнесу, проведення презентацій, а також проводити невеликі або, навпаки, масштабні урочистості.

У загальній складності на території корпусу Intercontinental Abu-Dhabi 5* представлено сім конференц-залів, у кожному з яких може розміститися різну кількість гостей: від 70 до 1200. Всі вони обладнані новими меблями, виконаної з дерева дорогої породи з додавання шкіри. Крім цього, всі майданчики ретельно обладнані світловою та звуковою технікою, що неодмінно оцінюється людьми, що беруть їх в оренду.Послуги

У готелі Intercontinental Abu-Dhabi 5* (ОАЕ/Абу-Дабі) надається широкий спектр послуг, якими туристи можуть користуватися в будь-який час.

Зокрема тут цілодобово працює стійка ресепшн, за якою знаходяться адміністратори. До них постояльці завжди можуть звернутися за роз'ясненням будь-якого питання, пов'язаного з проживанням або місцезнаходженням об'єктів інфраструктури. Вони також можуть викликати таксі, в разі необхідності або зробити "дзвінок-будильник" у призначений постояльцем час. Багато гостей Intercontinental Abu-Dhabi 5* у відгуках помічають позитивними коментарями те обставина, що деякі адміністратори непогано володіють російською мовою, завдяки чому з ними значно полегшується ведення діалогу для мандрівників із країн СНД.

На першому поверсі корпусу працює пункт обміну валют, а також банкомат - тут завжди можна отримати готівкові кошти. Присутність в гаманці туриста "живих" грошей зовсім не обов'язково, так як готель приймає до оплати кредитні карти міжнародного типу.

У корпусі Intercontinental Abu-Dhabi 5* (ОАЕ/Abu-Dhabi) також є декілька магазинів, у яких постояльці можуть прикупити цікаві товари арабського виробництва не тільки для себе, але і для рідних і друзів.Аквазона

На відкритій території готелю є аквазона. Судячи з відгуків про Intercontinental Abu-Dhabi 5*, туристи дуже люблять її відвідувати, особливо у найспекотніші дні. Тут є відмінна відкрита тераса, повністю встановлена великими дуже зручними шезлонгами і пляжними парасольками. Гості даного місця для відпочинку під час перебування на сонячній терасі люблять не тільки загоряти, але і займатися читанням улюбленої літератури. Тут також можна випити парочку яскравих коктейлів, які пропонуються в барі.

У центральній частині тераси розташовується великий басейн, в якому є кришталево чиста вода. Вона нагрівається під впливом сонячних променів, внаслідок чого постояльці рекомендують відвідувати аквазону в період з десятої години ранку до сьомої-восьмої вечора.

Зона спа-процедур

На багатьох фото Intercontinental Abu-Dhabi 5* можна спостерігати чудову спа-зону, яка є в межах основного корпусу готелю. На її території надається цілий комплекс косметичних та масажних послуг, якими дуже люблять користуватися постояльці. Всі вони є платними, але це не робить їх менш популярними.

Туристи в своїх відгуках розповідають про те, що тут масаж проводиться тільки професійними майстрами цього мистецтва, причому з абсолютно унікальним технологіям. Що стосується косметичних процедур, то вони також супроводжуються відгуками про приголомшливі результати.

У спа-центрі є прекрасна парна, де гості мають можливість скористатися послугами пармейстеров, які точно знають, як відрегулювати гарячу температуру таким чином, щоб процес випарювання позитивно позначилося на загальному стані шкіри і всього організму.

Пляж

Постояльці готелю можуть відвідувати пляжну смугу, яка розташована на території Intercontinental Abu-Dhabi Hotel 5*. Про неї також сказано чимало відгуків, причому в більшості їх йдеться про прекрасне пристрої даного місця, а також про чистоту пляжу і моря. Особливістю пляжу є те, що за безпекою на ньому цілодобово стежить берегова охорона. На його території також є яхт-клуб, де туристи можуть орендувати судно і відправитися на ньому на недовгий час у відкрите море.

При бажанні відпочиваючі можуть розміститися на зручних лежаках, під великими парасолями. Тут також є можливість скористатися матрацами і рушниками на безкоштовній основі.

Що стосується розваг, то вздовж берегової лінії їх чимало. Особливо вони припадуть до смаку шанувальникам екстремальних видів водного спорту. Зокрема тут можна опуститися під воду з аквалангом і насолодитися красотами прибережних місць під керівництвом професійного інструктора. Крім цього, туристи можуть покататися тут на водних лижах, освоїти серфінг, а також опинитися в повітрі з парашутом.

Буваючи тут, мандрівники отримують масу емоцій та позитивних вражень від відпочинку. Туристи з різних куточків світу діляться ними в своїх особистих блогах, а також на сайтах, рекомендуючи поїхати сюди своїм друзям та рідним людям. Що стосується вартості путівки, то тижневий відпочинок удвох в даному місці обходиться близько 250000 рублів - це, на думку більшості, досить прийнятна вартість за пропоновані умови.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут