Готель ClubHotel Riu Tequila 5* в Мексиці: огляд, опис та відгуки


Опубликованно 07.11.2017 00:40

Готель ClubHotel Riu Tequila 5* в Мексиці: огляд, опис та відгуки

ClubHotel Riu Tequila 5* - п'ятизірковий комплекс, розташований на півострові Юкатан в Мексиці, заслужив у російських туристів виключно хороші відгуки. Практично всі побували в готелі гості рекомендують його для відвідування іншим постояльцям. Цей пляжний комплекс, на їхню думку, гарний і для романтичного відпочинку, і для перебування з дітьми, та для екскурсій. Розглянемо докладніше, у чому ж полягають бонуси цього готелю для російських мандрівників і чим він їх так приваблює. Готель належить відомої лінійки «Ріу Хотелс енд Резортс».

Плайя-дель-Кармен

Колись це була звичайна мексиканська рибальське село в 70 кілометрах від Канкуна. Тепер же її облюбували любителі сонця і моря. А все завдяки білому, схожим з борошном не тільки кольором, але і структурою піску. Недарма в ClubHotel Riu Tequila 5* (Мексика, Плайя-дель-Кармен) їдуть туристи, охочі пляжного відпочинку, а також шанувальники гарної природи, національних парків і чистої води. Цей курорт знаходиться посередині знаменитої прибережної смуги Рів'єра-Майя. Головна вулиця – так звана П'ята авеню, де розташувалися різноманітні магазинчики і сувенірні крамнички, а також ресторани, клуби і бари. А біля пристані є ще одне улюблене туристами місце – Плаза Майор. Там можна подивитися на індіанський ритуальний танець, яким у давнину задобрювали богів родючості. Він виконується на високому стовпі. Але врахуйте, що алкоголь на вулиці тут не можна розпивати.Розташування

Готель ClubHotel Riu Tequila 5* знаходиться у восьмистах метрах від пляжу. Вона оточена пальмовим гаєм. До курортного міста Плайя-дель-Кармен, до якого вона адміністративно належить, від неї трохи більше трьох кілометрів. Тому дістатися до нього легко. Поруч із готелем знаходяться чотири інших готелю тієї ж ланцюжка, вони стоять прямо на пляжі. Хоча готель розташований не дуже далеко від аеропорту, трансфер туди займає трохи більше години. В Плайя-дель-Кармен, якщо йти вздовж моря, можна потрапити за якісь півгодини.

Територія

Готель ClubHotel Riu Tequila 5* фактично стоїть в красивій пальмового гаю. На її території є парковка для гостей, які прибули з власними або орендованими автомобілями. Щоб гості готелю не відчували гострої необхідності виходити за його межі, прямо у вестибюлі працює ряд магазинів. Архітектура готелю дуже колоритна і виразна, нагадує індійську і мексиканську села з елементами храмів майя та ацтеків. Особливо шикарний лобі готелю. А сама інфраструктура створена за типом цього містечка. Причому є тут і церква, і площа, і хасиенды. Все дуже красиво і зручно. На території живуть дрібні тутешні звірята – гігантські морські свинки і єноти-носухи, які постійно жебракують. Одним словом, справжні джунглі. Два житлових корпуси розташовані навколо басейну, а в центрі знаходиться ресторан.

Номерний фонд

Готель ClubHotel Riu Tequila 5* досить великий. В ньому налічується 664 номери. В основному це кімнати на двох-трьох гостей стандартного типу, а також напівлюкси. У номерах є практично все необхідне для хорошого відпочинку – супутникове телебачення, сейф, заповнений міні-бар, зручні широкі ліжка, прасувальна дошка з праскою, багато рушників різного розміру. У ванній кімнаті є фен. Номери обладнані кондиціонерами, але якщо комусь такий спосіб охолодження повітря приносить проблеми, на стелі є традиційний вентилятор. Прибираються в номерах кожен день і роблять різноманітні фігурки з рушників. Самі кімнати оформлені дуже колоритно, в мексиканському стилі, а в міні-барі пляшки з алкоголем перевернуті, в кожній з них є спеціальний краник для дозування. Дають місцевий ром, білу і золоту текілу, а також горілку, постійно поповнюють вміст. При заселенні надягають браслети, так що можна ходити по території, їсти і купатися в басейнах. Але номер надають тільки з трьох годин дня, така мексиканська готельна система. Розетки в готелі мексиканські. Але у ванній є і для звичайної виделки, так що можна обійтися без перехідника.

Харчування

Годують туристів в готелі ClubHotel Riu Tequila 5* (Мексика) за системою «олл інклюзів». Накривають "шведський стіл" в ресторані «Халіско», де є велика тераса і можливість поїсти на свіжому повітрі. Як і належить п'ятизіркового готелю, в готелі працює кілька спеціалізованих тематичних ресторанів. Це азіатський «Бамба», мексиканський «Біч Клаб» на пляжі, а також стейкхаус «Лупі» біля басейну. Всі вони входять в систему «олл інклюзів», а крім того, ви маєте право їсти в будь-якому ресторані сусідніх готелів. В готелі є бари – в лобі («Макей», там теж можна перекусити на терасі), «Ель Киоско» і цілодобовий. Ресторан «Халіско» дуже красивий, їжа приголомшлива, без всяких нарікань. Особливо оцінили туристи смажене морозиво. М'ясо будь-яке і різних видів, дуже багато риби і морепродуктів – креветки, мідії, восьминоги, кальмари. Дуже хороший вегетаріанський стіл. Харчуватися можна цілодобово. Закуски і десерти оформлені у вигляді «баффета», а гарячі страви приносять офіціанти за вашим вибором. Екзотичні фрукти – папайя, манго, маракуйя – тричі на день, а вранці подають свіжовичавлені соки. Вечорами офіціанти роблять картини з кавунів, крижані фігури, ллється шоколадний фонтан. Багато хороших коктейлів і алкоголю. Жодного разу не було випадків отруєнь.

Сервіс та розваги

В готелі ClubHotel Riu Tequila 5* є п'ять конференц-залів різної місткості для семінарів і ділових зустрічей. Рецепція та стійка реєстрації гостей працюють цілодобово. Там же можна отримати всю необхідну інформацію про те, що знаходиться поруч, а також про можливі екскурсіях. У розпорядженні туристів є пральні машини. При ранньому виїзді мандрівники можуть скористатися камерою зберігання, щоб покласти туди важкі речі. Для підтримки здоров'я і тонусу гостей при готелі працює спа-центр з критим басейном, джакузі і сауною. Відкритий фітнес-центр і тренажерний зал. Можна пограти в гольф – для цього є обладнане полі. Але основними видами спорту в готелі є водні. Тут їх безліч – катамарани, віндсерфінг, катання на каное і байдарках, дайвінг. А дуже активну молодь після вечері запрошують в нічний клуб. Дуже хороша дитяча анімація. Розважають і дорослих як вдень, так і ввечері, але тільки на іспанською та англійською. Шоу після вечері дуже красиві і яскраві – «Лас Вегас», національний вечір майя, «Мулен-Руж» і багато іншого. Безкоштовний інтернет – півтори години в день на кожному пристрої. Але якщо вам не вистачає цього часу, можна піти в будь-який інший готель цій же мережі і отримати ще 90 хвилин.

Готель ClubHotel Riu Tequila: пляж та басейни

Готель знаходиться на другій лінії від моря, через дорогу. Пляж у нього загальний з іншого готелем – «Ріо Юкатан». Туди можна доїхати на невеликому электромобильчике на шість місць, а можна пройти пішки за красивою алеї або ж по території інших готелів. Пляж величезний, колір води дивовижний – блакитний і бірюзовий. Кораловий пісок, білосніжний, майже завжди прохолодний. Лежаків на пляжі дуже багато, ніхто їх заздалегідь не займає. Парасольок немає, лежать відпочиваючі в тіні пальм. Але приходити на узбережжі цілодобово не можна. Пляж з одинадцятої вечора до сьомої ранку закритий. Часто бувають хвилі. Вхід дуже пологий. Пляжні рушники міняють раз в день безкоштовно. Можна обідати в ресторанах сусіднього готелю. На території готелю є два басейни, причому один з них призначений для дітей. Другий, для дорослих, розділений на три частини. Одна для вільного плавання, друга – для анімації, де займаються водним поло та аквааеробікою, а третя з джакузі. Саме там один з барів оточений водою, туди можна підпливати, і вам наллють коктейль, алкоголь або прохолодний напій, чого забажаєте.

Екскурсії

Організовані поїздки для огляду визначних пам'яток з готелю ClubHotel Riu Tequila 5* в Мексиці дуже дорогі, близько 130 доларів на людину. І різниця між екскурсіями у туроператорів або в місцевих вуличних бюро не надто велика. Але якщо вже ви зважилися оглянути околиці, то краще всього почати з морських прогулянок по місцевим лагунам і затоках. Така екскурсія триває сім-вісім годин і включає обід. А можна вибрати і вечірній круїз в Канкун і на острів Mujeres, де вас чекає нічна дискотека. Недалеко від Плайи знаходяться і загадкові міста майя – Чичен-Іца і Тулум - з їх храмами, барельєфами і ступінчастими пірамідами. А поїздка в національний парк Шкарет, де ви зможете купатися з дельфінами, подорожувати по підземній річці і оглядати дивовижні печери, де живуть метелики, залишить у вас незабутні враження.ClubHotel Riu Tequila 5*: відгуки

Туристи запевняють, що з усіх п'яти готелів «Ріу», які знаходяться практично в одному місці, саме «Текіла» однозначно виграє по співвідношенню «ціна-якість», хоча і знаходиться не на першій лінії. Недарма багато хто щиро назвали його «карибської казкою». Туристів абсолютно не напружує те, що до моря доводиться йти 7-10 хвилин. Дорога гарна, практично вся в тіні, по дорозі зустрічаються різні милі звірятка, дивовижні дерева, яскраві метелики і квіти. Персонал – від барменів до прибиральників – дуже позитивний, доброзичливий, все робить з посмішкою, старається для гостей готелю. Все тут робиться для того, щоб туристи відчули себе на справжньому відпочинку. Вибір їжі настільки величезний, що навіть за два тижні ви не встигнете все перепробувати. Однак з місцевим сонцем треба бути обережними – часто не допомагає навіть захисний крем + 50. А пляж один з кращих в цій місцевості – недарма сюди постійно приїжджають молодята робити фотосесії. Так, у готелі Riu Tequila 5* (Мексика, Плайя-дель-Кармен) не надто багате нічне життя, адже це не Канкун, зате природа і море просто божественні.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут