Теплохід "Князь Володимир": відгуки та опис


Опубликованно 08.11.2017 04:12

Теплохід

Унікальний комфортабельний круїзний плавучий готель з сучасним обладнанням, двома ресторанами, кіноконцертним залом, кількома басейнами, дискотекою, спа-зоною і барами – це наш «Князь Володимир».

За словами туристів, подорож на ньому дарує найяскравіші враження. Круїзна програма розрахована на пасажирів будь-якого віку. Для дорослих розроблені запальні шоу, для юних гостей підготовлені пізнавальні програми та розважальні заходи. Аніматори не дають нудьгувати ні хвилини.

Як пишуть пасажири, відпочинок на цьому лайнері - це те, чого всі так довго чекали. Комфортне подорож без довгого нудного перельоту, без оформлення закордонного паспорта і візи... Одне задоволення!Доручення президента

Круїзний лайнер «Князь Володимир» був придбаний ФГУП «Росморпорт» для виконання доручення президента щодо відновлення круїзних маршрутів по Чорному морю. Сьогодні теплохід курсує між Кримом і містами Краснодарського краю. На шляху у плавучого готелю популярні курорти: Новоросійськ, Севастополь, Ялта, Сочі та інші. Подорож триває тиждень. Маршрут «Кримсько-Кавказька лінія» кругової, тому почати його можна в будь-якому порту. Регулярне сполучення Сочі – Крим теплоходом «Князь Володимир» (відгуки про прогулянці за рідкісним винятком захоплені) почалося 11 червня 2017 року.

Створений для цих цілей ТОВ «Чорноморські круїзи» виступає генеральним агентом з продажу путівок на лайнер. Воно відповідає за створення туристичного продукту і обслуговування пасажирів на борту.

Агент повідомляє, що теплохід відправляється з порту олімпійської столиці кожне неділю, в понеділок він прибуває в Новоросійськ, вівторок і середу лайнер проводить у Ялті, четвер у Севастополі, потім повертається в порт відплиття. Взимку «Князь Володимир» стане на капітальний ремонт, щоб в наступному році відновити свою роботу.Історія

Теплохід «Князь Володимир» (відгуки мандрівників краще будь-якої реклами) – це найвідоміший проект навігації цього року. В кінці зими 2017 року в ізраїлі було викуплено круїзне судно, побудоване у Франції ще в 1971 році. Спочатку це був автомобільний пором, який змінив кількох власників. У 1981 році на судні з'явилися пасажирські каюти і басейн. З тих пір лайнер кілька разів ремонтувався і змінював імена. У Росії він став «Князем Володимиром», і невипадково. Шлях пролягає по легендарному маршруту Крим – Кавказ через Корсунь, чи Херсонес Таврійський (грец.), або, що для нас звичніше, Севастополь. Саме в цьому місті прийняв хрещення князь Володимир. Ходили чутки, що заходити лайнер буде ще і в Стамбул. Але не сталося.

У 2013-му і 2017 рр. на судні була проведена масштабна модернізація і реконструкція. Тепер всі системи корабля відповідають необхідним нормам безпеки. Каюти і місця громадського користування доведені до ідеального стану, це відзначають у своїх відгуках туристи з теплохода «Князь Володимир». Відновлена система кондиціонування. Інфраструктура

Лайнер дев'ятипалубний. Екіпаж, що його обслуговує, складається з 250 чоловік. Важить теплохід більше 9 000 тонн. Його довжина 142 м, ширина – 22 м. Осаджується лайнер майже на вісім метрів і вміщує 940 пасажирів.

На борту плавучого готелю два шикарних ресторану і чотири бари. Також є кінозал, майданчики для дискотек і концертів, перукарня, дитяча ігрова кімната, магазин, спа- і аквазони. Остання включає два басейни для дорослих (з морською водою), один для дітей і джакузі. Для зручності гостей передбачено три ліфта.

Місця для куріння організовані на 8 палубі.

Перша послуга після посадки – вечеря, перед закінченням круїзу – сніданок.Каюти

Всього на лайнері 360 кают трьох типів: зовнішні, внутрішні і сьюти, різної місткості. Категорії їх теж різняться - від економ до люкс. Всі вони кондиціонують, в кожній є душ і санвузол. У більшій частині є телевізори, телефони для внутрішнього зв'язку і холодильники. У вартість включено проживання, харчування (триразове, включаючи чай, каву і воду під час прийому їжі), шоу-програми та користування аквазоною.Категорія сьют

Зовнішня двомісна каюта з глухим вікном. Площа її збільшена, і там є всі зручності (умивальник, душ і туалет). З обладнання - два односпальних ліжка (в деяких є двоспальні), фен, стіл, телефон для зв'язку на пароплаві, кондиціонер (система централізована) і розетку 220V. Подібних апартаментів - 21, знаходяться вони на 5 і 7 палубах.

Категорія А1

Судячи відгуками, на теплоході «Князь Володимир» це одна з популярних категорій апартаментів. Каюта зовнішня, двомісна, але розрахована на одного гостя. Вікно глухе, всі зручності. В каюті два односпальні ліжка, телевізор, фен, стіл, внутрішній телефон, кондиціонер і розетка на 220V.

Розташована квартира на 2 і 3 палубах.Категорія А2

Зовнішня двомісна каюта з глухим вікном. Зручності всі. Два односпальні ліжка (в деяких двоспальні), розетка 220В, стіл, телевізор, фен, кондиціонер, внутрішній телефон.

В окремих каютах цього класу є можливість додатково розмістити одного або двох гостей на спальному місці верхнього розташування.

Знаходяться каюти цієї категорії на 2, 3 і 4 палубах.Категорія Б1

Про цієї категорії кают на теплоході «Князь Володимир» у відгуках думки висловлюються неоднозначні. Офіційно це внутрішні двомісні апартаменти без вікна, але з усіма зручностями. Розраховані вони на одного гостя. В каюті два односпальні ліжка, телевізор, фен, розетка (220V), телефон для внутрішнього зв'язку, кондиціонер. Розташовані ці каюти на 2, 3 і 4 палубах. Категорія Б2

Внутрішні апартаменти без вікна, зі всіма зручностями. Два односпальні ліжка, фен, телевізор, стіл, кондиціонер, телефон для внутрішнього зв'язку і розетка на 220V. У деяких каютах ліжка двоспальні і є можливість розмістити ще одного або двох пасажирів на спальних місцях верхнього розташування.

Знаходяться ці каюти на 2, 3, 4 і 5 палубах.

Харчування

Харчування організовано у форматі шведського столу в ресторані «Рівера». Він знаходиться на 5 палубі і воістину величезний: від борту до борту, з великими вікнами. Сніданок/обід/вечеря - за розкладом. Гості у відгуках про турі на теплоході «Князь Володимир» пишуть, що їжа завжди була гаряча, великий вибір салатів, соусів і десертів. Страви протягом тижневого круїзу практично не повторювалися. Продукти свіжі, відмінної якості. Цікаві та відгуки вегетаріанців. Меню для них теж вражала різноманітністю. Каші, фрукти, овочі, сири (як мінімум трьох видів), горіхи, йогурти, сир, гриби, оладки, омлети, млинці і т. д. Хліб (так пишуть пасажири) з корабельної пекарні. Обслуговуючий персонал ресторану ввічливий і догідливою.

За окрему плату можна поїсти в ресторані «Князь Володимир» (приймають і готівку, і карти).

Бари теж на висоті. На думку відпочиваючих, найкращий знаходиться на шостій палубі, біля басейну. Обслуговують в ньому швидко. Бармен з гумором і дуже розташовує до себе. Вибір напоїв і закусок великий, ціни - практично як на березі.

У відгуках про круїзі на пароплаві «Князь Володимир» серед різних рад є один важливий: ресторан потрібно приходити у відповідному одязі, шорти, туніки і шльопанці залишати для інших випадків.

Гостям, виїжджають на екскурсії, видається сухий пайок або (за попередньою домовленістю) накривається обід/вечеря окремо.Розваги

Практично кожен вечір на теплоході «Князь Володимир» (у відгуках за липень туристи навперебій розповідають про це) проводяться запальні шоу для дорослих гостей з участю запрошених артистів. Відпочити можна і в нічному клубі або на дискотеці. У сонячний день добре позасмагати біля басейну на шостою чи восьмою палубі. Вони обидва відкриті і без підігріву. Шезлонги і рушники видаються безкоштовно. Воду міняють щоранку.

Діти досхочу веселяться з аніматорами або в ігровій кімнаті. На лайнері організовують екскурсії по визначних пам'яток міст, у які заходить теплохід. А це Олімпійська столиця – Сочі з унікальними кліматичними умовами (до речі, це єдиний російський місто, в якому ростуть пальми), Новоросійськ з його знаменитими портом і не менш відомим винним заводом в селищі Абрау-Дюрсо, мальовнича Ялта з палацами нереальної краси і горою Ай-Петрі з канатною дорогою і, звичайно ж, місто-Герой Севастополь з неповторними історичними пам'ятками.

Туристи, що відпочивали на теплоході «Князь Володимир» в серпні, відгуки залишили теж в більшості своїй позитивні і подяки. Дуже багато коментарів супроводжується фотографіями з лайнера і міст-стоянок теплохода.Додаткові послуги

Окремо оплачуються будь-які екскурсії та напої, що не входять в сніданок, обід або вечерю.

Також можна оплатити друге місце в каюті і подорожувати в поодинці. Його вартість – 65% від основного місця, а в каютах категорії сьют – 100%.Знижки

Цікаві відгуки про подорож на теплоході «Князь Володимир» залишають люди похилого віку. Їм покладена знижка 5%, як і працівникам силових відомств (включаючи членів їх сімей).

Дітям до 14 включно квиток буде коштувати на 15% дешевше.

Знижка на спальні місця верхнього розміщення - до 25%.

Передбачені і групові знижки: колективи від 25 до 40 осіб можуть розраховувати на 5%, понад 41 – на 10%. Керівник групи в 25 чоловік відпочиває безкоштовно.

При бронюванні поїздки до першого червня на літні місяці пропонується сезонна знижка 5%.

Діти до п'яти років без надання харчування і місця подорожують безкоштовно.

Вартість

Круїз, як випливає з відгуків туристів, що на теплоході «Князь Володимир» можна придбати в розстрочку. Початковий внесок повинен бути не менше 40%. Якщо закрити оплату за місяць до початку подорожі, то вартість путівки буде розрахована на день первісного внеску.

Ціна путівки залежить від сезону. Їх визначили три:Низький (24 вересня – 8 жовтня).Середній (11 червня – 18 червня і 3 вересня – 17 вересня).Високий (25 червня – 27 серпня).

Генеральний агент оголосив передбачувану вартість круїзів. Мінімальна ціна в низький сезон при посадці в Ялті або Сочі на одного пасажира складе 25 100 рублів, у середній – 26 600 рублів і високий – 29 500 рублів. При посадці в Севастополі або Новоросійську – 29 300, 31 000, 34 400 рублів відповідно.

Найвища ціна подорожі на теплоході «Князь Володимир» на каюти категорії сьют, розташовані на п'ятої та сьомої палубах. У цьому випадку мінімальна вартість в низький сезон при відплиття з Ялти чи Сочі складе 55 300 рублів, високий – 65 000 рублів. Якщо відправлятися з Севастополя або Новоросійська, доведеться заплатити в низький сезон 64 500 рублів, а високий – 75 800 рублів.Правила для гостей

Реєстрація на рейс починається за кілька годин до відплиття. Огляд проходить двічі: на причалі і потім на борту. По закінченні пасажирам видають ключ і пластикову картку-перепустку. На лицьовій її стороні зображений лайнер у всій своїй красі, на звороті – дати початку і закінчення рейсу, номер каюти і прізвище та ініціали. Усередині карти електронний чіп, який при зчитуванні на спеціальному пристрої покаже паспортні дані фотографію власника. По завершенні подорожі картка залишається в подарунок. Також кожному пасажиру при заселенні пропонують взяти губку для взуття, шапочку для душу і ватяні палички з дисками.

Фото кают теплохода «Князь Володимир» з відгуків показують, що в приміщенні є все необхідне для приємного і безтурботного відпочинку, навіть великий шафа (на верхній полиці лежать рятувальні жилети). На столі стоїть бутильована вода (нову ставлять щоранку) і дві склянки. А також папка з інформацією по круїзу, включаючи екскурсійні маршрути, і табличка «Потрібно прибирання»/«Не турбувати». За словами туристів, обстановка в каюті відповідає заявленій та вартості квитка.

На вхідних дверях з внутрішнього боку висить схема теплохода, на якій зазначена конкретна каюта і можливі шляхи евакуації.

Рушники (для рук, ніг і тіла) змінюють кожен день, постільна білизна - раз в три дні.

Кожен вечір пасажирам видають програмку з переліком заходів на наступний день. У ній обов'язково зазначається погода в порту прибуття, його адреса, час відплиття лайнера, а також розклад концертних програм на борту, майстер-класів, роботи магазинів, салонів, барів, ресторанів тощо

Негативні відгуки про теплоході «Князь Володимир» багатьох туристів обурюють. Є думки, що писали їх ті, хто плавав на першому пробному рейсі. Можливо, тоді і були проблеми. Гості наступних рейсів розповідають навіть про те, що кожен день приносили нові баночки з гелем для душу і шампунь. Робота персоналу і сервіс в цілому нарікань не викликали.Post Scriptum

На борт теплохода «Князь Володимир» (відгуки настійно рекомендують звернути на це увагу) не можна проносити електронагрівальні прилади будь-якого виду алкогольні напої.

На лайнері безкоштовний Wi-Fi, а стільниковий зв'язок доступна тільки в портах.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут