Шекспір: У мене завжди будуть особливі спогади про Лестері


Опубликованно 09.11.2017 01:02

Шекспір: У мене завжди будуть особливі спогади про Лестері

Лестер відправив у відставку Крейга Шекспіра, під керівництвом якого "лисиці" набрали шість очок у восьми матчах поточного сезону Прем'єр-ліги і розташувалися на 18-ій позиції в турнірній таблиці.

"Я хочу подякувати власників і керівництво Лестер Сіті за те, що вони надали мені можливість тренувати в цьому фантастичному клубі", — заявив Шекспір.

"Моя щира вдячність гравцям, працювати з якими завжди було задоволенням. Я абсолютно впевнений, що з часом і в повному складі, ця команда вибереться зі своєї поточної позиції в Прем'єр-лізі і вже скоро почне показувати гру високого рівня, яку вони демонстрували протягом останніх трьох сезонів".

"Мені дуже сподобалося працювати з моїм тренерським штабом і персоналом клубу, яким я вдячний за їх старанну роботу та підтримку".

"У мене завжди будуть особливі спогади, як на полі, так і за його межами, про моїх двох періодах роботи в Лестер Сіті. Спогади, які я розділив з видатними фанатами клубу. Я хотів би подякувати кожному з них за їх підтримку, особливо в останні шість місяців, які я провів в ролі менеджера".

"Нарешті, я б хотів побажати Лестер Сіті всілякого успіху в майбутньому, а я рухаюся далі до наступного виклику в моїй кар'єрі".

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете Viber і Twitter.



Категория: Спорт


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут