Sea Drift Hotel (Шрі-Ланка, Негомбо): опис, сервіс, відгуки


Опубликованно 09.11.2017 02:02

Sea Drift Hotel (Шрі-Ланка, Негомбо): опис, сервіс, відгуки

Курортний район Негомбо розташований на західному узбережжі Шрі-Ланки. Це місто є в країні четвертим за величиною. Популярність його у туристів пояснюється не тільки наявністю зручних чистих пляжів із золотистим піском, але і яскравим нічним життям. Туристична інфраструктура в Негомбо розвинена просто чудово. Готелів тут, принаймні, є величезна кількість. Наприклад, деякі вітчизняні відпускники знімають номери у Негомбо у готелі Sea Drift Hotel.Де знаходиться готель?

Розташування цього готелю більшість вітчизняних відпускників вважає досить-таки зручним. Готель знаходиться Sea Drift Hotel на першій береговій лінії. Відстань від нього до моря складається всього кілька десятків метрів.

Прилітають туристи, які забронювали номери в готелі, в Шрі-Ланку зазвичай в аеропорт міста Коломбо. Відстань від Бандаранайке до готелю складає всього близько 20 км. Тому зняли тут номери туристи можуть швидко дістатися до місця як на трансферному автобусі туроператора, так і на таксі. В останньому випадку поїздка в перерахунку на російські гроші обійдеться приблизно в 350-400 рублів.

Також доїхати до Нагомбо зі столичного аеропорту можна і на тук-туку. У цьому випадку дорога займе трохи більше часу, ніж при виклику таксі — близько 1 години. Але і заплатити туристам, звичайно ж, доведеться менше. Коштує поїздка до Нагомбо на тук-туку всього близько 200 руб.

Деякі туристи їдуть з аеропорту в готель і на автобусі. У цьому випадку дорога обходиться відпускникам приблизно в 50 руб. В самому місті до готелю від зупинки можна просто дійти пішки.Sea Drift Hotel: загальний опис

Своїх перших постояльців цей готель приняв вже досить давно — в 1980 році. Тобто готель ця може вважатися досить-таки старою. Більшість претензій, що висуваються її постояльцями адміністрації, пов'язано саме з її поважним віком.

Незважаючи на те що Sea Drift Hotel — готель дуже маленький (номерів тут здається менше 10), у нього є власна територія. Чисто зовні ця міні-готель, на думку туристів, виглядає дуже навіть привабливо. Двір готелю повністю потопає в тропічній зелені, а його малоповерховий корпус виглядає по-південному екзотично.

Заселяти в номери постояльців в готелі починають з першої години дня. Проживати з домашніми тваринами у готелі не дозволяється.

На сайтах туроператорів готель Sea Drift 2* рекламируется як двухвездочная. І наданий на її території сервіс, судячи з відгуків, відповідає саме цій категорії. Як вважають туристи, добре цей готель підходить в основному лише для невибагливих молодих відпускників або ж сімейних пар, не надто вибагливих у плані комфорту. З дітьми в цей готель, на думку відпочиваючих, краще не заселятися. Негативні відгуки, наявні про неї в Мережі, часто бувають пов'язані в тому числі і з деякою антисанітарією, що панує на її території.

Російських туристів в готелі проживає зазвичай досить-таки багато — приблизно третина від усього контингенту. Номерний фонд готелю

В цілому готель Sea Drift Hotel (Шрі-Ланка) предлагает гостям курорту шість номерів. У більшості з здаються в готелі кімнат передбачені кондиціонери. У деяких номерах також є просторі балкони, на яких туристи можуть посушити пляжні приналежності.

Крім ліжок, у готелі для зручності відвідувачів у кімнатах передбачені письмові столи зі стільцями, дзеркала і тумбочки. Також у номерах готелю встановлені невеликі шафи з сейфами. У деяких апартаментах є і плетені етажерки. Ліжка в готелі на ніч постояльці можуть закривати балдахінами.

З побутової техніки, крім кондиціонерів, в кімнатах готелю передбачені чайники. Їх наявність туристи, звичайно ж, також відносять до плюсів комплексу.

Незважаючи на те що готель Sea Drift 2* лише двозірковий, санвузли в номерах його обладнані індивідуальні. Тут, крім унітазу і раковини, встановлені і лійки для купання. У тих номерах, в яких немає кондиціонерів, передбачені вентилятори. Також постояльці в цьому готелі можуть користуватися телефонами.Що думають відпускники про що здаються в готелі номерах?

Проборудованы кімнати Sea Drift Guesthouse, звичайно ж, досить просто. Цей факт підтверджують в тому числі і ті туристи, які коли-небудь проживали в цьому готелі. Але ж і коштує оренда номерів в цій двозірковому готелі недорого.

Основною перевагою здаються в комплексі кімнат туристи вважають їх досить-таки великі розміри. Щодо чистоти номерів, а також постільної білизни в готелі, на жаль, у Мережі є не дуже хороші відгуки. Та й оздоблення кімнат цього готелю, на думку туристів, залишає бажати кращого. В душових готелі, так само, як і в самих її номерах, може бути сиро. Тому кімнати туристам доводиться час від часу провітрювати. У деяких номерах цього готелю, на жаль, навіть немає стелі. Захищає такі приміщення в комплексі безпосередньо дах (в якій, крім усього іншого, є ще і щілини).

Звукоизоляция в номерах в готелі, на жаль, також залишає бажати кращого. Однак особливою проблемою постояльці комплексу це не вважають. Адже готель розташований на самому справі в дуже тихому місці. Побудований він на сільській довгої вулиці, поруч з ним немає жодних гучних закладів. Не їздить повз цього готелю і транспорт.

Крім великих розмірів, до плюсів здаються в комплексі кімнат постояльці відносять і те, що у кожного номера тут є окремий вхід з двору. Завдяки цьому, а також невеликим розмірам готелі відчувають себе тут туристи, за їх словами, «як у бабусі в селі». Атмосфера в цьому готелі в будь-якому випадку панує дуже доброзичлива і дружня.Мікроклімат в номерах

Відсутність кондиціонерів в деяких номерах особливим недоліків готелю більшість туристів не відносять. Клімат в Шрі-Ланці сам по собі дуже комфортний. Такої виснажливої спеки, як, приміром, в Індії або Таїланді, тут немає. Погода на Шрі-Ланці в листопаді-квітні варто просто чудова - тепла і комфортна. Але при бажанні можна приїхати в цю країну і влітку. Спеки в цей час тут також особливої немає. Дощі в такий період в країні дійсно йдуть часто. Але при цьому вони не такі затяжні, як, приміром, у тому ж Таїланді.Sea Drift Hotel: відгуки про персонал

Номери в цьому комплексі, таким чином, на жаль, здаються не надто зручні. Тому і вважається, що готель найкраще підходить для невибагливих молодих туристів, які приїхали на Шрі-Ланку виключно заради моря і розваг, а не комфортного відпочинку у готелі.

Персонал цього комплексу туристи в своїх відгуках на сайтах туроператорів зазвичай хвалять. Відносяться до своїм постояльцям господарі готелю та її працівники, як відзначають відпочиваючі, душевно і ввічливо. Власника готелю звуть Суранга. Зробити відпочинок своїх гостей він намагається максимально приємним. Навіть ночами приїхали постояльців, наприклад, він зазвичай зустрічає особисто.Інфраструктура готелю

Відноситься готель Sea Drift Hotel до класу лише двозіркових комплексів. Але відкритий на його території все ж є. Відгукуються про нього постояльці готелю непогано. Вода в басейні готелю тепла і не занадто сильно пахне хлоркою. Шезлонгами і парасольками у дворі комплексу туристи, звичайно ж, можуть користуватися безкоштовно.

Інфраструктура готелю розвинена, таким чином, для двозіркового готелю досить-таки непогано. Крім басейну, є у цьому готелі та парковка. Причому користуватися нею постояльці можуть абсолютно безкоштовно.

Сервіс в Sea Drift Hotel заслужив відносно непогані відгуки туристів. Виявляється постояльцям в цьому готелі, в тому числі, і така послуга, як трансфер від аеропорту до нього. Єдине - платити за таку зручність мешканцям Sea Drift, зрозуміло, потрібно окремо. Крім всего іншого, гостей цього готелю, на всій її території надається безкоштовний WiFi. Це туристи, звичайно ж, також відносять до плюсів комплексу.Особливість готелю

Можливо, номери в готелі Sea Drift Hotel і не особливо комфортні. Однак у цього готелю є одна цікава особливість, яка робить його досить привабливим в очах романтично налаштованих мандрівників. Справа в тому, що побудований цей комплекс практично на території джунглів. З вікон номерів готелю відкриваються види або на блакитне море, або ж на живописний ліс. У заростях поруч з готелем живуть гібони, перелітають з гілки на гілку екзотичні птахи, бігають бурундучки і навіть ходять варани. По суті, вся ця живність мешкає чи не на території самого готелю.

Багато туристи зізнаються у своїх відгуках в тому, що, вирушаючи в Шрі-Ланку в один з найдешевших готелів Негомбо, зовсім не очікували побачити всі ці незвичайні тропічні чудеса. Про харчування в готелі

Знімати номери в готелі Sea Drift (Негомбо, Шрі-Ланка) можна, в тому числі, і з сніданками. Обіди та вечері в готелі туристам, на жаль, не пропонуються. Їдальня в цьому комплексі обладнана невелика, але, судячи за відгуками відпочиваючих, досить затишна. Щодо пропонованих в готелі сніданків в Мережі є в основному тільки непогані відгуки. Меню у цьому готелі не дуже різноманітне, але готують тут досить смачно. При цьому самі страви постояльцям пропонуються завжди свіжі і не остиглі.Кафе в місті

Пообідати або повечеряти мешканці готелю можуть місті. Хороших кафе, у тому числі і розташованих неподалік від готелю, тут є чимало. Можна також купити сирих продуктів і попросити господарів готелю їх приготувати. В цьому своїм мешканцям власники комплексу, які проживають прямо на його території, зазвичай не відмовляють. Готує ж дружина господаря готелю, судячи з відгуків, дуже добре.

У місті постояльці готелю мають можливість придбати свіжу рибу, овочі, м'ясо, морепродукти, курку і пр. За креветками досвідчені туристи рекомендують новачкам з'їздити в Галле. Що являє собою пляж комплексу?

Щоб дістатися до моря, мешканцям Sea Drift Hotel нужно просто вийти в хвіртку, повернути направо і подолати кілька десятків метрів по прямій. Розташована ця готель навпроти центру місцевого пляжу. Купатися в цьому місці, судячи за відгуками туристів, досить зручно.

Хороша думка у туристів про пляжі готелю склалося в тому числі й тому, що вода в море тут завжди спокійна. Яка погода на Шрі-Ланці в листопаді-квітні ні стояла (або навіть у сезон дощів), больших хвиль в цьому місці практично не буває ніколи. Справа в тому, що пляж готелю надійно захищений рифом. Вода в море в цьому місці, судячи за відгуками відпочиваючих, має просто нереально красивий колір. Народу на пляжі, розташованому навпроти готелю, зазвичай не буває занадто багато. Відпочивати тут туристи можуть практично в повній тиші.

Пляж покритий комплексу м'яким піском. Тому засмагати тут також можна з комфортом. Пляжні рушники постояльцям у готелі Sea Drift Hotel, на жаль, не видаються. Але господарі дозволяють брати до моря ті, що призначені для душових. В подальшому рушник можна просто поміняти.

Екскурсії

Вибирають для проживання в Негомбо готель Sea Drift Hotel пробично ті туристи, які люблять як позасмагати на пісочку і скупатися в морі, так і відвідати на курорті різного роду цікаві місця. Пам'яток ж на Шрі-Ланці дійсно є дуже багато.

Приміром, постояльці готелю Sea Drift Hotel часто відвідують в цій країні Сігірію. По-іншому цю скелю називають також Левової фортецею. Коли один з місцевих правителів розпорядився зробити з цього природного об'єкта неприступний палац. І ще сьогодні піднімаються на скелю туристи можуть бачити залишки штучним чином споруджених левових лап. По дорозі до Сигирии з Негомбо екскурсоводи завозять туристів ще кілька цікавих як в культурному, так і в історичному плані місць.

Власного екскурсійного бюро у двозірковому готелі Sea Drift Hotel, дозвичайно ж, немає. Але досвідчені туристи щодо міні-поїздок по країні радять обов'язково проконсультуватися з її господарями. Власники готелю дають своїм мешканцям в цьому плані зазвичай дуже навіть слушні поради.

Замість висновку

Таким чином, незважаючи на деяку простоту обстановки номерів і не особливо нав'язливий сервіс, час провести туристи в готелі Sea Drift Hotel можуть дуже навіть непогано. У будь-якому випадку відпустка у Шрі-Ланці та в цьому готелі напевно запам'ятається відпочиваючим надовго і з позитивної сторони. Атмосфера в цьому комплексі дійсно панує дуже душевна. Природа ж його оточує насправді розкішна. Але, звичайно ж, тим туристам, які на відпочинок в Шрі-Ланці шукають в тому числі і комфорту, варто підібрати для себе все ж готель подорожче і зручніше.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут