Парк-готель "Золотий осетер" (Росія): огляд, особливості та відгуки


Опубликованно 10.11.2017 01:37

Парк-готель

В екологічно чистому районі Тульської області розташований парк-готель "Золотий осетер". Близькість до природи і якісний сервіс - ось що потрібно для незабутнього сімейного уїк-енду.

Номерний фонд

Парк-готель "Золотий осетер" передбачає розміщення гостей у затишних котеджах, розташованих в оточенні змішаного сосново-листяного лісу. Ось які варіанти доступні для розміщення:Стандарт розрахований на розміщення двох постояльців. Складається із спальні та санвузла. У кожному котеджі обладнано по два номери, деякі з них суміжні. Корпуси розташовані в безпосередній близькості до адміністративного будинку і ресторану.Напівлюкс - це простора спальня з великим французьким ліжком. Стіни оздоблені натуральним деревом. Крім спального місця, є невелика софа для відпочинку. Є можливість надання розкладачки для розміщення додаткового гостя.Люкс - двокімнатний номер, в якому може розміститися до 4 осіб, не рахуючи додаткових спальних місць. У спальні встановлена французьке ліжко і крісло для відпочинку. Вітальня представлена розкладним м'яким диваном.Люкс з сауною відрізняється від попереднього варіанту розміщення наявністю кухонної зони, а також власної парилки. Варто відзначити оригінальний інтер'єр з яскравими ліловими акцентами.

Зручності в номерах

Комфортне проживання забезпечить постояльцям парк-готель "Золотий осетер". У своїх номерах ви зможете скористатися таким стандартним комплексом зручностей:супутникове телебачення;система кондиціонування;вбудований фен;суміщений санвузол;лазневі приналежності;стаціонарний телефон.

Що входить у вартість проживання?

Частина наданих послуг входить у вартість проживання в парк-готелі "Золотий осетер". Мова йде про такий сервіс:сніданки та обіди;користування парковкою;прокат футбольних м'ячів;прокат інвентарю для бадмінтону;гра в настільний теніс;прокат велосипедів;катання на лижах;відвідування басейну;відвідування пляжу;зони для барбекю з мангалами;проживання дітей до трьох років.Весілля в парк-готелі

Ідеальне місце для незабутнього весільного торжества - парк-готель "Золотий Осетер". Тула - великий галасливий місто, а возз'єднання люблячих сердець - це особиста подія, яке хочеться провести в умиротвореної обстановці. Даний заклад пропонує такі послуги для ідеального урочистості: послуги весільного розпорядника, який складе урочисту програму і буде ретельно стежити за її виконанням;танцювальні, вокальні, інструментальні та інші концертні номери для розваги гостей;ведучий, який нікому не дасть нудьгувати;декор банкетного залу і арки для розпису;виїзна реєстрація;професійна фотосесія і весільне відео;банкетне меню (складається індивідуально в ході зустрічі з шеф-кухарем ресторану);при замовленні весільного пакету, молодятам надається безкоштовне проживання в номері люкс.Організація дитячих свят

Свіже повітря, природа - ось ідеальна основа для дитячого відпочинку. Але малюкам також важливо отримати доступ до веселим і яскравим розваг. Тому, якщо ви плануєте дитяче свято, обов'язково зверніть увагу на парк-готель "Золотий осетер" (Росія). Для міні-урочистостей ви зможете вибрати такі розваги: шоу мильних бульбашок;цікаві хімічні досліди;паперове шоу;дитяча дискотека;творчі та кулінарні майстер-класи;лялькові вистави;циркові шоу;ростові ляльки;аквагрим;скульптури з надувних кульок;тематичні вечірки для підлітків;квести у приміщеннях і на відкритому повітрі;ексклюзивні торти і капкейки.

Додаткові послуги

Навіть якщо ви не є постояльцем парк-готелю, ви можете скористатися деякими платними послугами. Ось їх перелік:весільна фотосесія на території (5000 рублів);оренда альтанки для барбекю (від 3 годин - 500 рублів в годину, на цілий день - 5000 рублів);оренда альтанки з обладнанням для караоке (від 3 годин - 1500 рублів в годину, на цілий день - 15 000 рублів);комплексний обід в ресторані (500 рублів);відвідування сауни до 8 осіб (у будні - 1000 рублів за годину, у вихідні - 1500 рублів в годину);прокат рибальських снастей (вартість визначається найменуванням).Позитивні відгуки

Якщо ви плануєте поїздку в парк-готель "Золотий осетер", відгуки досвідчених туристів допоможуть вам зорієнтуватися в перевагах і недоліках закладу. Ті, хто вже встиг тут побувати, залишають позитивні коментарі такого змісту:відмінний новий ремонт в номерах, сантехніка, меблі та електроніка в чудовому стані;їжа в ресторані смачна і якісна, страви приготовані по-домашньому;харчування, яке включене у вартість, дуже ситна (обіди настільки щільні, що навіть не хочеться вечеряти);у зимовий час будиночки дуже добре опалюються (особливо радують підлоги з підігрівом);номери просторі, у них не тісно, навіть якщо селиться додатковий гість на розкладачці;просторий і затишний обідній зал у ресторані;навколо гарна природа і тиха атмосфера;кваліфікований і дуже привітний персонал;за територією багато гарних місць, де можна прогулятися, милуючись околицями і деякими пам'ятками.

Негативні відгуки

Є деякі недоліки в такому закладі, як парк-готель "Золотий осетер" (Тула). Відгуки містять такі негативні коментарі:на території є покинуті будиночки, за якими зовсім не доглядають (люди кажуть, що можна було хоча б фасад підтримувати в нормальному стані, щоб не псувати вигляду території);річка обміліла, і в ній не можна купатися (риболовля клієнтам також не приносить задоволення);від основного шосе до парк-готелю дуже погана дорога;завищені розцінки на розважальні послуги (особливо це стосується дитячого дозвілля);басейн дуже маленький (в жарку погоду, коли всі хочуть поплавати, в ньому дуже тісно);у номерах погано ловить сигнал бездротового Інтернету (а якщо вдається підключитися, то швидкість мінімальна);у ресторані можна розплатитися тільки готівкою (з-за проблем з Інтернетом не працює термінал для банківських карт);на території є проблеми з мобільним зв'язком (доводиться виїжджати до головній трасі, щоб зателефонувати близьким).



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут