Marilena Hotel (Греція, о. Крит, Амудара): фото та відгуки туристів


Опубликованно 10.11.2017 01:37

Marilena Hotel (Греція, о. Крит, Амудара): фото та відгуки туристів

Грецький курортне селище Амудара, розташований у східній частині острова Крит, користується величезною популярністю у туристів всього світу. Туристична інфраструктура в цьому південному містечку розвинена чудово. Тут є безліч ресторанів, барів, нічних клубів і, звичайно ж, комфортабельних готелів на будь-який смак. Приміром, досить затишні номери пропонує туристам місцевий готель Marilena Hotel.Де розташований комплекс

Точна адреса цієї готелю виглядає наступним чином: Antrea Papandreou, 173, Малевизи. Побудований готель безпосередньо в самому селищі Амудара. Аеропорт розташований всього в 10 км від готелю в столиці Криту, місті Іракліоні. На трансфері відпускники, які зняли номери в цьому готелі, можуть дістатися з аеропорту до місця буквально за 15-20 хвилин, а на таксі можна домчати хвилин за 10, але за таку зручність доведеться заплатити приблизно 15 - 20 євро.

Особливо зручним розташування готелю вважають туристи, які після прибуття на острів орендували автомобілі. У цьому випадку вони можуть швидко і з комфортом дістатися практично до будь-якого селища Криту. Ще одним плюсом комплексу є близьке розташування до нього автобусної зупинки. Знаходиться всього в 50-ти метрах від корпусів готелю.

Відстань До моря від готелю дорівнює приблизно 200 метрів. Тому надто довго добиратися до пляжу її постояльцям не доводиться.Загальний опис готелю

Приймає туристів комплекс Marilena Hotel на Криті в одному багатоповерховому корпусі, збудованому в грецькому стилі. Вперше номери в цьому готелі гостям острова були здані в 1989 р. Реновація востаннє тут проводилася, на жаль, також досить давно — у 2008 р. Готель має простору власну територію з садом. Туристи в своїх відгуках відзначають, що тут все потопає в яскравих квітах і зелені. Доріжки і площадка перед корпусом готелі покриті тротуарною плиткою приємного забарвлення. В саду приємно відпочити в полуденну спеку або прогулятися ввечері.

Розрахунковим часом заселення в Marilena Hotel, як і в багатьох інших тризіркових на Криті, є 14:00 години. До цього часу тут туристам номери не надаються.

З тваринами перебувати на території готелі не дозволяється. Також забороняється палити в номерах і на території. На верхні поверхи постояльці комплексу можуть підніматися на ліфтах, що є великою зручністю. Слід сказати, що не кожен готель на Криті має ліфти у своїй інфраструктурі.

Номерний фонд

Marilena Hotel вважатися великим готелем. Всього в цьому комплексі гостям острова пропонується 200 комфортних, оснащених всім необхідним номерів. Категорія у них одна - "стандарт". В кімнатах туристи можуть користуватися:

Сейфами і кондиціонерами.

Телевізорами та холодильниками.

Міні-барами і телефонами.

У душових для постояльців готелю передбачений непоганий, судячи з відгуків, набір туалетного приладдя. Волосся після купання мешканці комплексу мають можливість висушити за допомогою фена. Також у кожному номері є балкон або тераса. Тут туристи можуть посидіти ввечері, милуючись околицями. На балконах встановлені пластикові крісла і столики, обладнана сушарка для речей. Marilena Hotel: відгуки туристів про номерному фонді

У цьому готелі категорії номерів Коштує проживання практично у всіх здаються в цьому готелі номерах однаково. Проте за площею вони відрізняються, що потрібно уточнювати при бронюванні. Мабуть, з різними розмірами кімнат пов'язаний деякий розкид в думці про умови проживання. Деякі туристи кімнати комплексу Marilena хвалять. Інші говорять про них не дуже добре.

В готелі є номери, обладнані великими плазмовими телевізорами, ефективно справляються зі своєю роботою кондиціонерами, гарною сантехнікою. Проживати тут, звичайно ж, досить зручно. Однак у більш дешевих номерах телевізори встановлені старі, а кондиціонерів і навіть фенів в душовій не є зовсім. Мешканці таких кімнат своїм відпочинком не особливо задоволені.

До недоліків більшості номерів цього готелю туристи відносять і не дуже хорошу звукоізоляцію.

До плюсів всіх номерів відпочиваючі відносять хорошу прибирання. Покоївки працюють якісно, не тільки підмітають, але і миють підлоги, прибирають у кімнаті гігієни, вчасно поповнюють закінчуються гігієнічні засоби. Також перевагою номерів туристи вважають наявність в них фумігаторів. Інфраструктура

Певні зручності туристам надається і на самій території готелю Marilena Hotel (Греція). Відноситься цей готель до категорії чотиризіркових комплексів. Про сервіс тут відпускники відгукуються дуже добре. В інфраструктурі Marilena Hotel є камера для зберігання багажу, пункт обміну валюти, більярдна, магазин сувенірів і товарів для відпочинку. На території є дуже просторий басейн для дорослих з глибиною до 1,65 див. Навколо нього встановлено безліч лежаків і парасольок від сонця. Місця тут завжди вистачає всім бажаючим, тому займати з самого ранку лежак, розміщуючи на ньому рушник, не потрібно. Наповнений басейн з морською водою.

Зі спортивних розваг в комплексі Marilena Hotel передбачені:

Настільний теніс.

Тенісний корт.

Баскетбол та волейбол.

Також туристи можуть зайнятися тут водними видами спорту. Вечорами багато постояльці готелю мають можливість прогулюватися в розбитому на його території мальовничому садку.Послуги для дітей

Подбала адміністрація готелю Marilena Hotel Ammoudara про комфортний відпочинок не тільки дорослих постояльців. Ряд зручностей тут передбачений і для дітей. В готелі обладнана непогана ігрова кімната з іграшками та настільними іграми. При бажанні туристи можуть замовити дитяче ліжечко в номер. Додатково оплачувати цю послугу не потрібно. Однак дитячого басейну на території готелю немає. Малюки можуть гратися в дорослому басейні там, де глибина невелика. Але в цьому випадку за ними обов'язково повинні наглядати їх батьки. В ігровій кімнаті з дітьми, повинні займатися також їх батьки, бо вихователів або працівників дитячої анімації в готелі немає. Відгуки туристів про інфраструктуру

Сервіс в готелі Marilena Hotel туристам пропонується хороший, що зазначають у своїх відгуках більшість туристів. Особливо багато добрих слів заслужив басейн. Хвалять його, насамперед через великі розміри. Довжина басейну становить 25 метрів, ширина близько 15 метрів. Тобто поплавати в ньому відпочиваючі можуть з комфортом. Деяким недоліком готелі постояльці вважають відсутність на її території дитячого басейну.

Не проводяться в цьому готелі та анімації. Деякі відпускники відносять це до мінусів готелю. Але інші мешканці вважають відсутність подібних розваг перевагою готелю. Як вже згадувалося, звукоізоляція в номерах цього комплексу не особливо гарна. Тому шум анімації міг би заважати мешканцям відпочивати.

Наявність власної паркування туристи також відносять до плюсів готелю Marilena Hotel. Машини постояльці можуть залишати тут поруч з басейном.

Яке харчування надається мешканцям

В інфраструктурі Marilena Hotel (Греція, Кріт) є ресторан, кафе, бар в холі і бар біля басейну. Тури в цей готель пропонуються, в основному, з харчуванням за системою «Al», але також можна бронювати номери тільки з сніданком або з сніданком і вечерею. Тип харчування тут організовано за принципом «шведського столу», але окремі страви видаються порційно. У меню завжди є м'ясо (яловичина, свинина) і курка. Іноді подаються баранина і риба. Гарніри представлені рисом, макаронами, картоплею, овочами. Крім того, є нарізки сиру, ковбас, свіжих овочів, з яких кожен може скласти салат за власним смаком. За відгуками постояльців, готелі завжди є смачна випічка, багато фруктів по сезону.

В барі постояльці можуть замовити місцеве (дуже смачне) пиво, а також імпортне пиво, місцеві вино, узо, раки, коктейлі, алкогольні та безалкогольні імпортні напої.

Скарг туристів на якість страв немає. У готелі завжди подаються до столу тільки свіжі продукти. Нарікання є тільки до якості обслуговування. Так, офіціанти не завжди встигають вчасно прибирати зі столів брудний посуд.

Marilena Hotel (Крит): відгуки про пляжі

Найближчий пляж готелю розташований буквально через дорогу. Вона не дуже жвава, тому її перехід труднощів не викликає. Пляж тут, як і на більшій частині узбережжя Криту, муніципальний, але народу завжди, навіть в пік сезону, не багато. Тому скупченості тут не буває. Покриття пляжу – дрібний пісок. Він досить м'який і чистий, тому розташовуватися на пляжі можна прямо на рушниках. Захід в море на даній ділянці узбережжя пологий, але у самої кромки води є камені і велика галька, тому бажано придбати спеціальне взуття для купання. Туристи з великим захопленням відгукуються про чистоти і прозорості води в море. Тут навіть на пристойній глибині можна розглянути на дні кожен камінчик, кожну рибку.

З усього вищесказаного можна зробити висновок, що Marilena Hotel ідеально підходить для спокійного розміреного відпочинку з дітьми або без них.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут