Стівен Спілберг і Apple перезапускают фантастичний серіал «Дивовижні історії»


Опубликованно 10.11.2017 02:16

Стівен Спілберг і Apple перезапускают фантастичний серіал «Дивовижні історії»

В цьому році ходили чутки, що компанія Apple спочатку збиралася затьмарити своїми серіалами HBO і Netflix, а потім готується до запуску власних телешоу і вкладе в цю справу 1 млрд доларів США. Тепер же з'явилася інформація, що Стівен Спілберг за запитом Apple відродить культовий фантастичний серіал 80-х років «Дивовижні історії» (Amazing Stories).

В цьому році ходили чутки, що компанія Apple спочатку збиралася затьмарити своїми серіалами HBO і Netflix, а потім готується до запуску власних телешоу і вкладе в цю справу 1 млрд доларів США. Тепер же з'явилася інформація, що Стівен Спілберг за запитом Apple відродить культовий фантастичний серіал 80-х років «Дивовижні історії» (Amazing Stories). Що кажуть

За даними профільного ресурсу Deadline, маститий серіал 1985 року виходу, який через два роки отримав п'ять нагород Еммі, перезапустять за замовленням компанії Apple. Визначено і бюджет однієї серії — 5 млн доларів США (норма для великих проектів тих самих HBO і Netflix), а зйомками займуться американські кабельні канали Amblin і NBC Universal Television. Стівен Спілберг виступить виконавчим продюсером, хто сяде в крісло режисера і кого візьмуть на головні ролі теж поки невідомо. Невідомо також буде це продовження або модний зараз ремейк.

Чого чекати

Чекаємо дуже крутий серіал, якому треба постаратися набрати зірковий склад режисерів або дістати маловідомих, але дуже талановитих хлопців. Адже у оригінального проекту, крім самого Спілберга режисерами були Мартін Скорсезе, Клінт Іствуд, Ірвін Кершнер і Роберт Земекіс.

Джерело: Deadline



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут