Готель Le Bleu Hotel & Resort 5* (Туреччина/Кушадаси/Кадинлар) - огляд, опис та відгуки туристів


Опубликованно 11.11.2017 04:09

Готель Le Bleu Hotel & Resort 5* (Туреччина/Кушадаси/Кадинлар) - огляд, опис та відгуки туристів

З усіх курортів Туреччини найбільш відомі своїм підвищеним комфортом і чистим морем ті, що знаходяться на узбережжі Егейського моря. Le Bleu Hotel & Resort 5* розкинув свої широкі володіння в одному з кращих курортних містечок – це Кушадаси.

Місце розташування

Це воістину дивовижне місце простягнулося вздовж блакитних вод і чистих піщаних пляжів. Колись місто було культурним та історичним центром країни, життя тут завжди кипить у розпал літнього сезону і особливо зачаровує молодь насиченим нічним життям. Сімейні пари з дітьми вибирають це місце через безпосередній близькості до головних історичних визначних пам'яток.

Безліч ресторанів національної кухні пропонують традиційні шедеври у вигляді морських страв і відомих солодощів. Щоб розважитися, посеред дня варто прогулятися по місту і зайти в бутіки з відомими брендами, де ціни приємно здивують, а додатковим бонусом до купівлі запропонують густий і насичений каву по-турецьки. Саме в Кушадасах відпочити можна і за межами готелю, адже життя в місті не завмирає ні на хвилину і пропонує різноманітне дозвілля на будь-який смак.Інформація про готелі

Le Bleu Hotel & Resort 5* розташований на першій береговій лінії і складається з основної будівлі з трьома прилеглими корпусами. У 2015 році тут проводилася повна реновація та переоснащення номерів для підвищеного сучасного комфорту відпочиваючих. Скрізь є балкони, звідки відкривається мальовничий вид на море.

На території діє хороший СПА-центр, безліч лаундж-барів, у яких приємно починати вечірню програму, дитячий клуб та відкриті басейни з водними гірками. Анімаційна програма кожен день різна, і активним туристам нудьгувати точно не доведеться.

Концепція

Її специфіку теж варто згадати, роблячи огляд готелю Le Bleu Hotel & Resort 5* (Туреччина, Кушадаси). Що ж, комплекс працює за системою «ультра все включено». Стандартний пакет зручностей і послуг більш розширено для додаткових побажань відпочиваючих.

Бари на території працюють цілу добу, а ресторани пропонують додаткові закуски після основних прийомів їжі, що найбільш зручно для туристів при пізньому заселенні або ранньому від'їзді, які можуть підкріпитися в будь-який час.

Ще готель грамотно розділена на кілька зон, де відпочиваючі можуть усамітнитися, спокійно розслабитися або шумно провести час в компанії аніматорів.Сервіс

Як і в будь-якому п'ятизірковому готелі, Le Bleu Hotel & Spa 5*(Туреччина, Кушадаси, Кадинлар) пропонують широкий спектр якісних послуг, що дозволяють зробити відпочинок максимально комфортним і задовольняє будь-які побажання. Ось, що тут є з безкоштовного:Wi-Fi на ресепшн і в лобі-барах готелю.На пляжі і біля басейну: рушники, шезлонги, матраци, парасольки.Анімація протягом всього дня і вечірнє шоу.Ресторани (основний, італійський, рибний).Бари (лобі, біля басейну, в ресторані).Для дітей: спеціальний басейн, міні-клуб, окремі ліжка, ігровий майданчик.Два відкриті басейни з водними гірками.СПА: хаммам, сауна.Активні розваги: баскетбол, більярд, фітнес-центр, теніс, настільний теніс, пляжний волейбол, волейбол.

Платних послуг набагато менше. У цей перелік входить дискотека в нічному клубі, послуги лікаря, пральня, а також елітні процедури СПА-центр, масаж і ще дайвінг + водні види спорту.

Харчування

В основному ресторані готелю Le Bleu Hotel Resort 5* (Туреччина, Kusadasi) обслуговування здійснюється по системі «шведський стіл» пропонуються найрізноманітніші страви середземноморської кухні на будь-який смак.

Безліч сезонних фруктів дозволять залишатися у формі і стануть відмінною альтернативою висококалорійних страв. Тут завжди різноманітні вечері, кілька видів м'яса і свіжа риба на грилі, гарним супроводом до їжі стануть вина місцевого виробництва. Діти не залишаться байдужими до турецьких солодощів у вигляді численних тістечок і медової пахлави.

Також можливе відвідування рибного та італійського ресторанів а-ля карт, де пропонується вишукана кухня з великою кількістю морепродуктів, смачна вершкова паста, приготовлена за всіма канонами національної італійської кухні, і багато інші делікатеси, здатні задовольнити навіть найвибагливіших гурманів. Ось тільки ресторани вимагають попереднього запису – це важливо враховувати.Номери

Дизайн квартир Le Bleu Hotel & Resort 5*(Kusadasi) виконаний в традиційному ненав'язливому стилі зі спокійними і приємними тонами. У всіх кімнатах є звукоізоляція, що є додатковим бонусом до якісного сну. Номери мають власні балкони, де можна відпочити від денної суєти і помилуватися заходом. Просторі ліжка з білосніжними простирадлами запрошують втомлених гостей скинути напругу і відпочити після насиченого дня.

Le Bleu Hotel & Resort 5*(Kusadasi) пропонує такі категорії розміщення:Номер з видом на море, де можуть розміститися до трьох осіб. Зручності: балкон, телевізор, кондиціонер, ТВ, ванна кімната, туалетне приладдя, фен, міні-бар, сейф. Ціна за добу ~4 700 рублів.Номер з видом на сад, де можуть розміститися до трьох осіб. Зручності аналогічні. Але ціна за добу становить на порядок менше - 4000 рублів.Номер категорії «напівлюкс» з вітальнею і спальнею, де можуть розміститися до трьох осіб. Зручності – ті ж, що і в інших апартаментах. Тільки площа номера трохи більше. Як і вартість проживання, втім. Ціна за добу починається від 7000 рублів.Більш просторий номер категорії «люкс» з вітальнею і спальнею, де можуть розміститися до 4 чоловік. Зручності: балкон, телевізор, кондиціонер, ТВ, ванна кімната, туалетне приладдя, фен, міні-бар, сейф. Ціна за добу – близько 14 300 рублів.Номер категорії «суперлюкс» з поліпшеним плануванням, вітальні, спальнею і просторим патіо-зоною для відпочинку з видом на море. Тут можуть розміститися до 4 чоловік. Зручності: балкон, телевізор, кондиціонер, ТВ, ванна кімната, туалетне приладдя, фен, міні-бар, сейф. Ціна за добу – приблизно 19 700 рублів.

Важливо зазначити, що вартість вказана приблизна. Точна ціна залежить від умов того чи іншого туроператора, а також від сезону. Влітку, наприклад, тарифи вище, ніж взимку (хоча клімат підходить для пляжного відпочинку навіть у грудні).

Відгуки

Роблячи огляд готелю Le Bleu Hotel & Resort 5*, не можна не звернути уваги і на коментарі гостей, які тут відпочивали. Деякі їх відгуки вельми корисні. Ось що вони розповідають:При виборі цього готелю потрібно враховувати те, що сімей з дітьми досить багато, але з зовсім крихітними малюками краще тут не зупинятися, так як до самого пізнього часу проводяться дискотеки і буває шумновато.Хороша реновація, стіни освежены, і у номерах є все найнеобхідніше, а великим плюсом є власні балкони, звідки відкривається чудовий вид.Кухня різноманітна, але не надто вражаюча, хоча кожен зможе знайти страву собі по душі.Обов'язково варто відвідати СПА-центр і записатися на масаж до балійском дівчині. Багато відпочиваючі радять купувати послугу виключно цього масажиста.Чудова анімація, діти і дорослі зайняті цілий день, а вечорами різноманітні шоу допоможуть урізноманітнити відпочинок. Дуже зручно те, що весь місто розташоване уздовж моря, тому приємно прогулятися ввечері по узбережжю і відвідати місцеві бари за територією готелю.Окрему увагу заслуговує піщано-гальковий пляж, тут завжди багато вільних лежаків, пологий вхід в море, але краще купатися з пірсу, там же є примітні альтанки, де можна зробити хороші фотографії.

Взагалі, якщо судити з відгуків, Le Bleu Hotel & Resort 5* дуже підходить для молоді. Система «ультра все включено» найбільш зручна для тих, хто бажає відпочивати всі ночі безперервно. Цілодобовий лобі-бар - ідеальне місце, щоб розслабитися на початку вечора, а після відправитися на дискотеку в нічний клуб.

Що ще є на території?

Пляж, звичайно ж. Він, зрозуміло, не прямо на території Le Bleu Hotel & Resort 5* (Туреччина, Кушадаси), але в безпосередній близькості. До нього і виходить сам готель. А пляж справді чудовий – піщано-гальковий, просторий, чистий і доглянутий.

Ще, так як концепція готелю насамперед орієнтована на сімейний відпочинок, дітям тут приділяється підвищена увага. З самого ранку і до вечора працює міні-клуб, де відпочиваючі від 4 до 12 років можуть зайнятися улюбленим хобі. Уважний анімаційний персонал індивідуально відноситься до кожного з дітей, і намагається максимально залучати їх до розважальні заходи. Також на території діє дитячий басейн з водними гірками.

Варто ще відзначити, що в готелі є міні-маркет, сувенірні магазини, місця для куріння, перукарня і салон краси. З особливо приємних послуг можна відзначити наявність прокату автомобілів, ланчі в дорогу, зручності для людей з обмеженими фізичними можливостями, і доставка їжі в номер.Для любителів пляжного відпочинку

Знаменитий дамський пляж в силу особливостей місцевої релігії колись був дозволений до відвідування тільки жінкам, але з перетворенням міста в курорт, це місце стало доступно абсолютно всім. Тут самий дрібний і золотистий пісок на всьому узбережжі, безліч барів і доступні різні екстремальні види спорту.

Аквапарк «Адаленд» припаде до смаку любителям водного екстриму. Цей тематичний парк включає в себе 24 гірки і по праву вважається одним з найцікавіших у світі. Від крутих спусків захоплює дух і підвищується викид адреналіну, тому на багато гірки допускаються лише дорослі. Для маленьких відпочиваючих тут є дельфінарій і акваріум з безліччю екзотичних рибок.

Пам'ятки

І про них теж необхідно розповісти, раз мова йде про Le Bleu Hotel & Resort 5* (Туреччина, Кушадаси).

Фортеця Кушадаси відсилає до 13 століття і займає цілий острів. Колись це було стратегічно важливе місце, і кріпосні стіни охороняли важливі морські цінності від нападів піратів. На території фортеці є візантійська вежа, звідки відкривається захоплюючий вид на весь курорт і пристань з престижними яхтами. А після культурного прогулянки варто спуститися до берега і пообідати в місцевому колоритному ресторані з традиційними стравами.

Обов'язково варто відправитися в античне місто Ефес як мінімум на один день. Тут зосереджені найважливіші історичні об'єкти країни, охоронювані всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО.

Храм Артеміди по праву вважається одним з семи чудес світу. Будівля виконана в стародавній стилістики і приваблює високими мармуровими колонами, які височіли на 20 метрів. Головною особливістю була статуя богині, прикрашена позолотою і коштовностями. До нашого часу збереглося зовсім небагато, але атмосфера навколо самого храму заворожує погляди туристів.

Знаменитий Храм Аполлона задумувався майстерним і величним явищем давньогрецької архітектури. Його будували майже півстоліття, а зруйнований він був в один день потужним землетрусом. Зараз античні колони схожі на арку, звідки відкривається приголомшливий вид на узбережжі.

Великий амфітеатр в Ефесі заслуговує на окрему увагу. Сюди приїжджали самі імператори, а про можливості сцени театру ходили легенди. Театр був побудований в період розквіту римської імперії та вміщав до 25 тисяч глядачів. Споруда добре збереглося до наших днів, що дозволять найбільш достовірно оцінити масштаб амфітеатру.

Будинок Пресвятої Діви Марії привертає безліч туристів. Це найдавніше місце з оливковими деревами, де були виявлені водопостачання і підземний атріум. Тут є стіна бажань і склепінчасті арки, створюють особливу атмосферу архітектурного комплексу.

Резюме

Відпочинок в розвиненому невеликому курортному місті під назвою Кушадаси залишить найкращі спогади про відпочинок. Вигідне розташування дозволить швидко дістатися до потрібних пам'яток і дізнатися Схід ближче за межами готелю.

Знаходиться в Кушадаси Le Bleu Hotel & Resort, ціни на проживання в якому дійсно радують своєю адекватністю, стане найкращою можливістю для розміщення в даному регіоні. Високий сервіс, що забезпечує комфорт, приємна доглянута територія і насичена анімаційна програма дозволять максимально відпочити і розслабитися на Егейському узбережжі.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут