Congo Hotel 2* (Родос): опис номерів, сервіс, відгуки


Опубликованно 13.11.2017 01:59

Congo Hotel 2* (Родос): опис номерів, сервіс, відгуки

Грецький Родос туристи всього світу, в тому числі і російські, вважають місцем для відпочинку, підходить чи не ідеально. Принадність цього курорту полягає не тільки в чистих пляжах і теплому морі, але і в компактності. Об'їхати цей зелений південний острів на машині, наприклад, можна буквально за кілька годин. Побудовано на Родосі, звичайно ж, і безліч зручних готелів. Наприклад, туристи, які вирішили відпочити на цьому курорті, можуть зняти номери в готелі Congo Hotel 2*.Особливості розташування готелю

Знаходиться комплекс "Конго" приблизно в 1.5 км від центру р. Родосу на півночі острова. І користуватися інфраструктурою цього досить великого населеного пункту його постояльці можуть повною мірою. Відстань від корпусів готелю Congo Hotel 2* до моря становить всього близько 200 метрів. Дістатися до пляжу спокійним кроком постояльці цього готелю можуть приблизно за 3-5 хвилин. Відстань до найближчого аеропорту від комплексу складає всього 15 км.

Як відзначають туристи, прямо поруч із готелем працює кілька гарних таверн. Мають можливість відвідувати постояльці готелю і магазини різної спеціалізації. Деяким недоліком розташування цього комплексу відпускники вважають те, що прямо поруч з ним проходить дуже жвава автомагістраль, по якій їздять не лише мотоцикли та легкові автомобілі, але й вантажівки. Відпочивати у номерах готелю шум з цієї траси постояльцям, на жаль, може заважати дуже сильно. Знімати кімнати в готелі, на думку досвідчених туристів, найкраще з тильного боку корпусу. Опис готелю

Збудовано триповерхову будівлю готелю Congo Hotel 2* (Родос) в традиційному для Середземномор'я легкому південному стилі. Фасади його пофарбовані у приємні для очей пастельні тони, а парапети балконів являють собою не утяжеляющие зовнішній вигляд корпусу решітки. Крім усього іншого, у цій невеликій двозірковому готелі є і свій власний маленький дворик. Виглядає він, судячи з відгуків постояльців, також досить красиво.

Працює готель Congo Hotel 2* не цілий рік. Туристів тут приймають тільки з квітня по жовтень. Особливістю цього готелю, крім усього іншого, є й те, що заселятися в його номера відпускники можуть в тому числі і з домашніми тваринами.

Congo Hotel 2*: опис номерів

Пропонує гостям Родосу цей готель кімнати класу стандарт одне-, двох - і тримісні. Всі здаються в готелі апартаменти укомплектовані необхідною для комфортного відпочинку мешканців сучасними меблями. Площа номера готелю мають невелику, але душові в них для постояльців передбачені індивідуальні. Крім усього іншого, у здаються в готелі кімнатах мешканці можуть користуватися:

трюмо;

фумігатори;

телевізорами;

кондиціонерами.

Є в номерах цього готелю і холодильники. У ванних кімнатах комплексу є спеціальна кнопка для виклику допомоги. Так що проживати в цьому готелю можуть з зручністю в тому числі і інваліди.

Congo Hotel 2*: відгуки туристів про номери

Номери в готелі, судячи за відгуками туристів, здаються досить затишні. Відгуки про апартаментах готелю в Мережі є в основному непогані. Меблі тут, як відзначають туристи, встановлена не дуже нова і гарна, але для двозіркового готелю цілком стерпна. Вся побутова техніка в номерах готелю зазвичай працює справно. По телевізору мешканці цього комплексу можуть дивитися в тому числі і російськомовні канали. Холодильники в готелі маленькі, але морозять вони, як відзначають туристи, добре.

Деяким недоліком кімнат готелю Congo Hotel 2* (Родос) застояльцы вважають не особливо якісне прибирання. Надто брудними номери готелю, судячи з відгуків, не бувають. Але приходять покоївки прибирати сюди, на жаль, нечасто. Також недоліком здаються в готелі кімнат вважаються маленькі душові. Великим людям приймати водні процедури в місцевих санвузлах не особливо зручно.

Балкончики в готелі невеликі. Але посушити тут пляжні приналежності все ж можна. Для цього потрібно всього лише взяти з собою в дорогу мотузку і прищіпки. Також досвідчені відпускники радять зняв номери в цьому готелі туристам везти з собою і подовжувачі. Розеток у номерах готелю передбачено, на жаль, мало.Інфраструктура готелю

На території готелю Congo Hotel 2*, поскольку вона все лише двозірковий, послуг постояльцям надається не так вже й багато. Однак деякими зручностями мешканці цього комплексу користуватися все ж, звісно, можуть. Приміром, біля бару готелю непогано ловить мережу Wi-Fi. Пароль від інтернету мешканцям комплексу надається безкоштовно. Ловить вай-фай і в деяких номерах цього готелю. У таких апартаментах постояльці можуть дивитися навіть ролики на ютубі.

Є в цьому комплексі і невеликий басейн. Поруч з ним встановлені шезлонги. Позасмагати на них постояльці готелю можуть, звичайно ж, безкоштовно. Також на території цього готелю її мешканці можуть пограти в настільний теніс або більярд. Для маленьких гостей в готелі передбачена дитяча площадка. Також у готелі обладнана ігрова кімната.

Зелень посаджена у цьому готелі не тільки у дворі. На даху готелю постояльці можуть погуляти в невеликому садку. Є в готелі Congo і власний конференц-зал. Ділові люди можуть знімати його для проведення різного роду заходів. Відгуки про сервіс

Варто проживання в Congo Hotel 2*, як і в будь-якій іншій двозірковому готелі, недорого. Відповідно, і сервіс постояльцям тут пропонується ненав'язливий. Багато туристів вважають, що найбільше цей готель підходить для тих туристів, які на курорті люблять проводити час на пляжі або в поїздках, оглядаючи пам'ятки, і яким потрібний готель в основному лише для ночівель. Для таких відпускників Congo, на думку відпочиваючих, підходить просто ідеально.

Басейн в готелі, як відзначають туристи, справді невеликий. Глибина його становить всього 1.3 метра. Але вода в ньому тепла і не занадто сильно пахне хлоркою. Погода на Родосі у вересні—жовтні і в літні місяці стоїть спекотна. Так що поплавати в чистому басейні постояльцям готелю буде в будь-якому випадку дуже приємно.

Інфраструктура в цьому готелі розвинена не особливо добре. Але персонал тут, як вважають відпускники, працює дуже важливий і відповідальний. Доброзичливі працівники, на думку відпочиваючих — один з основних плюсів цієї готелю. Всі виникаючі у постояльців проблеми працівники комплексу намагаються вирішувати якомога швидше.Їдальня готелю

Сервіс в Congo Hotel 2*, а також номери, таким чином, заслужили непогані відгуки постояльців. Але про їдальні цієї готелю думка у туристів склалося, на жаль, не особливо добре.

Здаються кімнати в Congo Hotel 2* з сніданками. Їжа в ресторані цього готелю постояльцям подається, судячи з відгуків, не особливо смачна. До того ж, порції в їдальні готелю мешканцям пропонуються занадто маленькі. На сніданок у ресторані комплексу його постояльці можуть брати тільки сосиски, яйця і тости. Також мешканцям готелю пропонується три види дуже несмачного сиру. Фрукти в ресторані готелю туристи можуть брати дуже рідко.

Пробедать і вечеряти досвідчені відпускники рекомендують новачкам в розташованої поблизу готелю (по дорозі на пляж) таверні. Годують тут гостей Родосу недорого і смачно. Також дуже непогані відгуки від постояльців готелю заслужило кафе швидкого харчування Pita Fun. Щоб потрапити в нього, постояльцям готелю при виході з її території потрібно повернути направо.

Що являє собою пляж готелю

Погода на Родосі у вересні, серпні, червні та липні стоїть дуже спекотна. І при виборі готелю на цьому курорті туристи, звичайно ж, звертають увагу в тому числі і на те, наскільки зручний пляж його. Готель Congo в цьому плані заслужила просто відмінні відгуки від відпочиваючих. Море, як вже згадувалося, знаходиться прямо поруч з цим готелем. До найближчого пляжу постояльцям готелю потрібно йти приблизно 5 хвилин. Вода в цьому місці в морі чиста і тепла. Поруч з берегом тут до того ж водяться і дуже красиві тропічні рибки. Тому відпускникам, зняв номери в готелі Congo, пробязательно варто взяти з собою в поїздку маску і ласти.

Єдиним недоліком розташованого поруч з Congo Hotel 2* пляжу є його багатолюдність. На березі в цьому місці дійсно зазвичай буває досить тісно. Тим туристам, які хочуть відпочивати біля моря в тихому спокійному місці, варто пошукати на острові який-небудь інший пляж. Зробити це буде не надто складно. Хороших пляжів на острові є безліч.



Категория: Туризм


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут