Xiaomi готує три влагозащищенных смартфона


Опубликованно 15.11.2017 00:26

Xiaomi готує три влагозащищенных смартфона

У минулому році засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь заявив, що вони стануть випускати водонепроникні смартфони, тільки якщо покупці будуть готові платити більше. Ціни на флагмани компанії вже виросли, а повноцінної вологозахисту досі немає. Хоча, якщо вірити китайським інсайдерам, чекати залишилося недовго.

У минулому році засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь заявив, що вони стануть випускати водонепроникні смартфони, тільки якщо покупці будуть готові платити більше. Ціни на флагмани компанії вже виросли, а повноцінної вологозахисту досі немає. Але якщо вірити китайським інсайдерам, чекати залишилося недовго. Що відомо?

За чутками, у першій половині 2018 року Xiaomi збирається випустити цілих три влагозащищенных смартфона. Очевидно, що серед них буде флагманська модель Xiaomi Mi 7, а ось Mi 6c на фірмовому чіпсеті не вписується в графік — цей апарат можуть представити вже в грудні. Більше нової інформації про пристрої поки немає. Нагадаємо, що в Xiaomi Mi 6 є тільки захист від бризок.

Сьогодні топові смартфони Samsung, LG, HTC, Sony і Apple не бояться води. У Huawei теж недавно з'явилася модель з захистом за стандартом IP67 — Mate 10 Pro, а тепер і Xiaomi збирається наслідувати приклад інших виробників.

У цьому році продажі смартфонів Xiaomi перевищать 90 мільйонів, а найближчим часом очікується анонс бюджетників Redmi з екраном 18:9.

Джерело: MyDrivers.com



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут